• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نویسنده موبایل با درآمد عالی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirh1362

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نويسنده سايت موبايل -با درآمد مناسب

با سلام و عرض ادب خدمت همه عزيزان

بنده مدير وبسايت : www.mobp30.com

به منظور تكميل كادر نويسندگي سايت تصميم به ايجاد تايپيك و جذب نيرو كردم

قرار بر اين شده كه طيف وسعيي از بخش هاي موبايل را زير پوشش قرار دهيم

و اما بخش ها قيمت آنها به صورت تفكيك شده در زير ذكر خواهد شد

بخش اول: مرور گوشی های متفاوت----- > قيمت براي هر پست : 800 تومان
1. استفاده از سايت هاي ايراني ممنوع

2.حداقل 4 عكس از گوشی

3.توضيحات حداقل 500 كلمه و بدون كپي برداري از سايت هاي ايراني ( بايد زبان شما خوب باشد) برای متن اصلی به علاوه جدول مشخصات که معمولا فقط یکبار ترجمه می شه و دفعه های بعد می تونید فقط مقدارهارو تغییر بدید مثل مشخصات دوربین و...

4.استفاده از كلمات كليدي ( اين بخش مشكلي نداره من كلمات رو بهتون مي دم فقط شما بايد با ريپليس اسم برنامه قبلي رو با جديد عوض كنيد كه اينكار 1 دقيقه هم زمان نمي بره)

نكته : بايد حتما چك كنيد كه گوشی مد نظر رو ما قبلا قرار نداده باشيم براي اينكار بايد اسم خارجي گوشی رو در بخش سرچ سايت بزنيد

نكته 2: یکی از مزیت های این بخش این است که نیازی به آپلود زیاد نداره و فقط باید عکس هارو در سایت قرار بدید.

نكته 3 : حداقل 1 پست در روز بايد بزنيد و اگر وقتشو نداريد لطفا درخواست نديد

بخش دوم: بازي هاي آیفون و آیپد----- > قيمت براي هر پست : 500 تومان
شرايط :

1. استفاده از سايت هاي ايراني ممنوع

2.حداقل 4 عكس از بازي كه البته از منبعي كه مي ديم عكس هارو مي تونيد پيدا كنيد و مشكلي نيست

3.توضيحات حداقل 350 كلمه و بدون كپي برداري از سايت هاي ايراني ( بايد زبان شما خوب باشد)

4.استفاده از كلمات كليدي ( اين بخش مشكلي نداره من كلمات رو بهتون مي دم فقط شما بايد با ريپليس اسم برنامه قبلي رو با جديد عوض كنيد كه اينكار 1 دقيقه هم زمان نمي بره)

نكته : نياز به اپلود بازي نيست با راپيدلچي كه در اختيار شما قرار خواهد گرفت اينكار به سادگي امكان پذيره

نكته 2 : بايد حتما چك كنيد كه بازي مد نظر رو ما قبلا قرار نداده باشيم براي اينكار بايد اسم خارجي بازي رو در بخش سرچ سايت بزنيد

نكته 3 : حداقل 2 پست در روز بايد بزنيد و اگر وقتشو نداريد لطفا درخواست نديد

بخش سوم نرم افزارهای بلک بری و بادا شرایط مثل بخش دوم

بخش چهارم فعالیت در فروشگاه:---------- > توافقی
موب پی سی داری یک فروشگاه موبایل و قطعلات، و لوازم جانبی
است که برای تکمیل مطالب محصولات، مرور محصولات مختلف نیاز همکاری دارد. قیمت این همکاری توافقی بر اساس نوع همکاری و تجربه تعیین می گردد.

بخش پنجم اس ام اس
جمع آوری مطالب قیمت پست با توجه به کیفیت مطلب جمع آوری شده.

AzarKharid

Registered User
لایک‌ها
13
پ.خ دادم خدمتتون

mohamadreza92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب.من مدیر و نویسنده ی انجمن بلک بری سایت ir-tci هستم.آماده ی همکاری تو قسمت اول.لطفا" نکات و شرایط لازمو پخ کنین.

mego

Registered User
لایک‌ها
255
پخ دادم خدمتتون

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

MorningStar

Registered User
لایک‌ها
130
دوست عزيز من توي بازيهاي آيفون و آيپد ميتونم كمك كنم چون چند ساله سرم تو اينا بوده. قيمتت هم براي هر پست منصفانه است. اگه مايل به همكاري هستي پ.خ بده.

pampam1364

Registered User
لایک‌ها
8
سلام برای بازی های آیفون و آیپد روی من هم حساب کن(فقط یه نکته 350 کلمه برای بازی فکر نمی کنی زیاده؟؟؟؟؟ کل داستان بازی رو هم تعریف کنیم 350 کلمه نمیشه ها!!!!)
زبان انگلیسی در حد عالی. فتوشاپ و کارهای گرافیکی در حد عالی.
کلا هر چیزی در مورد آیفون و آیپد بخوای من هستم(آموزش ،بازی، برنامه ،آنلاک ،جیلبرک، ریستور، مشاوره برای خرید،رفع مشکلات آنلاین کاربران ، اخبار و......)

سابقه : 1785 تا پست مفید تو انجمن ir-tci دارم و از سال 2009 اونجا عضو هستم

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اگه دوست داشته باشی تو سایتت بخش اخبار هم داشته باشی میتونم اونجا هم فعالیت کنم.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

برای فعالیت در فروشگاه هم حاضر به همکاری هستم

لطفا جهت هماهنگی و آشنایی بیشتر بهم پ خ بده.

Warez-DL

Registered User
لایک‌ها
1
دوست گرامی منم هستم. واسه ترجمه و پست تخصصی معرفی. یا تو یاهو (آی دی تو امضام هست) یا پ.خ شرایط رو دقیقتر بگید. آماده همکاری هستم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا