• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

! نویسندگی با شرایط و قیمت عالی !

mojtaba2420

Registered User
لایک‌ها
23
سلام.

نویسنده هستم و 4سال شده با وردپرس و وی پی اس و اف تی پی و هاست و سرور و ... آشنایی کامل دارم.
پست ها نیمه اختصاصی و کپی پیست هستن (به در خواست مدیر سایت میتونه نیمه اختصاصی یا کپی پیست باشه)

زمینه فعالیت در سایت های: خبری - موزیک و ویدئو - تفریحی - دانلود - مذهبی - اندروید و موبایل - گیم و نرم افزار

کار هایی از قبیل: 5تا15 برچسب ، پر کردن افزونه ، آپلودعکس ، اپلود فایل (با وی پی اس شما یا خودم) ، زدن تگ تبلیغاتی سایت در فایل ها و...

قیمت:

برای هر پست بین 300ت تا 700ت متفاوت هست بسته به انتظارات مدیر.
پست نیمه اختصاصی: حداقل 3 و حداکثر 8 مطلب در روز پست کپی پیست با تغییر جزئی: حداقل 4 و حداکثر 25 مطلب

تسویه هفتگی (پرداخت آنلاین)

پاسخگویی سریع:
یاهو mojtaba20.ferdows و پیام خصوصی در انجمن

mojtaba2420

Registered User
لایک‌ها
23
یک سایت خبری ای تی پذیرفته شد.

00mostafa00

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
پست نیمه اختصاصی چقدر میشه؟یکی ( تغییر عنوان،bold کلمات مهم،پانزده تا بیست تگ،قرار دادن عنوان مطلب با سرنوشت h2 در اول پست) و مطالبی که عکس هستن حداقل دو سه عکس باید داشته باشه و چند خط متن
روزی پنج پست میخوام فعلا اما در اینده افزایش پیدا میکنه (نویسنده های دیگه هم هستن برای همین فعلا تعداد پایین میخوایم)
میخوام مرتب روزانه همین مقدار بخوره چون خیلی از دوستان یه روز میزدن دو روز نمیزدن
تشکر فراوان

بالا