• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نيازمند راهنمايي

amir2100

Registered User
لایک‌ها
20
سلام...
من ميخواستم يک سايت دانلود بزنم ...
بايد از کدوم سيستم استفاده کنم ؟
هزينه طراحي سايت چقدره ؟
ميشه از سرويس هاي بلاگدهي مثل رزبلاگ استفاده کرد و با اتصال دامنه سايت داشت ؟
ايا ميشه اينطوري درامد داشت ؟
چقدر زمان ميبره تا يک سايت به درامدزايي برسه و؟ و طي اين مدت حدودا چقدر خرج داره ؟
نويسنده خودم هستم ...
يه سايت تاچقدر ميتونه درامد داشته باشه ؟
ممنون بابت راهنمايي ...

eActivation

Registered User
لایک‌ها
8
سلام...
من ميخواستم يک سايت دانلود بزنم ...
بايد از کدوم سيستم استفاده کنم ؟
هزينه طراحي سايت چقدره ؟
ميشه از سرويس هاي بلاگدهي مثل رزبلاگ استفاده کرد و با اتصال دامنه سايت داشت ؟
ايا ميشه اينطوري درامد داشت ؟
چقدر زمان ميبره تا يک سايت به درامدزايي برسه و؟ و طي اين مدت حدودا چقدر خرج داره ؟
نويسنده خودم هستم ...
يه سايت تاچقدر ميتونه درامد داشته باشه ؟
ممنون بابت راهنمايي ...

سلام دوست عزیز

مهمترین چیزی که نیاز هست پشتکار، خستگی ناچذیری و وقت زیاد هستش، اگر این ها رو داشته باشی قطعا میتونی یک سایت خوب رو راه اندازی و مدیریت کنی و به درآمد هم برسی

بهتره از سیستم ها مدیریت محتوا متداول استفاده کنی، بیشتر سایت های فیلم و موزیک از نیوک استفاده میکنن، اما جوملا و وردپرس بسیار مناسبتر هستن

هزینه طراحی سایت و راه اندازی اولیه ساتت بستگی به این داره که به چه شخصی با چه سابقه ای کار رو بسپاری، برای طراحی قالب از 80 تومن کار ضعیف هست تا چند صد هزار تومان یک کار شکیل و حرفه ای، بستگی به بودجه ات داره

از سرویس های وبلاگ استفاده نکنی بهتر و مطمئن تره، چرا که کارگروه مصادیق جرایم رایانه ای ممکنه به سرویس دهنده شما درخواست مسدود سازی سرویس بده
صد البته بهتره دامین دات کام یا دات نت استفاده کنی و هاستینگ هم از جای مطمئن تهیه کنی

برای شروع کار هاستینگ های معمولی جواب میده از ماهی 40 تومن که پهنای باند و فضای بالایی داشته باشن، اما در دراز مدت به سرور مجازی نیاز پیدا خواهی کرد

مدت زمانی که طول میکشه سایتت به درآمد برسه بستگی به فعالیتت داره و محتوای مفید سایتت، بیشتر از 5 ماه زمان داری تا شناخته بشی و کاربر جذب کنی، البته طی این مدت کاربر خواهی داشت اما درآمد آنچنانی نخواهد بود

اگر اشتراک VIP داشته باشی و تبلغات هم بگیری دست کم ماهی 1.5 رو خواهی داشت، البته اگر فعالیتت بالا باشه و به روز باشه محتوای سایتت بیشتر از این ها هم در خواهی آورد :)

امیدوارم که تونسته باشم کمکی کنم
موفق باشی

amir2100

Registered User
لایک‌ها
20
ممنون بابت راهنمايي خوبتون ...
چقدر طول ميکشه تا هزينه اي که ميکنم از سايت دربياد ؟
با 500 تومن تا يه ميليون ميشه سايت خوبي زد ؟
اگه سايت به رتبه زير 200 کشور برسه تو رتبه بندي مثل الکسا چقدر درامد ميشه داشت ؟

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
ممنون بابت راهنمايي خوبتون ...
چقدر طول ميکشه تا هزينه اي که ميکنم از سايت دربياد ؟
با 500 تومن تا يه ميليون ميشه سايت خوبي زد ؟
اگه سايت به رتبه زير 200 کشور برسه تو رتبه بندي مثل الکسا چقدر درامد ميشه داشت ؟

آوردن بالاش سخته و آروم هزینه 4-5 ماه سرور و هاست دانلود رو بزار کنار

بعد سایتت روآفلاین بیار بالا ( یه 1000 تا مطلب بنویس جور کن به فاصله هر روز 30 روزش رو بزار اتوماتیک برای انتشار ) بلافاصله که سایتت رو آپ کردی برو به گوگلوبمستر نقش سایتت رو بده بعدش دوباره مطلب بزار به همون تعدادی که در روز منتشر می کنی تعداد مقاله هایی که در روز منتشر می کنی مهمه انشالله میتونی بیای بالا

amir2100

Registered User
لایک‌ها
20
من میخوام به یه سایت پول بدم تا بسازه هزینه طراحی و هاست و دامنه کام و سئو و اینا حدود 400 در میاد وردپرس خوبه بنظرتون ؟
اگه بخوام میشه یه سرور مجازی بهش وصل کرد ؟ اگه بخوام میشه وی ای پی بهش اضافه کرد ؟
میشه وردپرس افلاین کرد چیزی که شما میگید ؟
نمیشه انلاین با روزی 4-5 مطلب بردش بالا ؟
بعد من تا حالا با وردپرس کار نکردم سادس ؟
ممنون بابت پاسخ هاتون ...

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
من میخوام به یه سایت پول بدم تا بسازه هزینه طراحی و هاست و دامنه کام و سئو و اینا حدود 400 در میاد وردپرس خوبه بنظرتون ؟
اگه بخوام میشه یه سرور مجازی بهش وصل کرد ؟ اگه بخوام میشه وی ای پی بهش اضافه کرد ؟
میشه وردپرس افلاین کرد چیزی که شما میگید ؟
نمیشه انلاین با روزی 4-5 مطلب بردش بالا ؟
بعد من تا حالا با وردپرس کار نکردم سادس ؟
ممنون بابت پاسخ هاتون ...

میشه دیتیل دقیقتری بدید آخه 400 برای طراحی و سئو و هاست و دامنه کم نیست دقیقا بگو چی کار می خواهی بکنی
سرور مجازی نمی دونم دقیقا یعنی چی که میگی بش اضافه کنم اصلا قابل فهم نیست بگو چی کار می خوای بکنی
وی آی پی هم برای وردپرس رو نمی دونم اما امکانه این که بشه خیلی زیاده
آره میشه آفلاین کرد اما فرق داره سیستمش با جوملا
4-5 مطلب خیر بالا نمی آیی
وردپرس آسان ترین سیستم 2 ساعته دستت میاد چی به چیه

Last edited:

amir2100

Registered User
لایک‌ها
20
سايت دانلود آندرويد ميخوام بزنم ...
وي پي اس (هنوز نميدونم چيه) منظورمه که تو پست دوم يکي از دوستان گفتن بعدها لازم ميشه ...
يعني بايد افلاين بزارم 1000 مطلب بزارم بعد انلاين کنم اينطوري که خداقل 7 ماه زمان لازمه تا انلاين بشه !!!
من نميخوام از سايتي کپي کنم ...

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
سايت دانلود آندرويد ميخوام بزنم ...
وي پي اس (هنوز نميدونم چيه) منظورمه که تو پست دوم يکي از دوستان گفتن بعدها لازم ميشه ...
يعني بايد افلاين بزارم 1000 مطلب بزارم بعد انلاين کنم اينطوري که خداقل 7 ماه زمان لازمه تا انلاين بشه !!!
من نميخوام از سايتي کپي کنم ...

کپی نه باید وقت باری برای مطلب
یه سری مطالب هستند که جدیده و شما باید اون ها رو در بیاری
یه سری دیگه هست که مثلا هر سایت آندرویدی باید داشته باشه

وی پی اس یه سرور مجازی هستش برای این که شما فایلت روی یه سرور بگیری و بریزی رو هاست دانلودت

1000 تا مطلب روزی 30 تا مطلب میشه یه ماهه 900 تا مطلب سایت از 2 ماه بعدش را می افته بازم میل خودته

amir2100

Registered User
لایک‌ها
20
وی پی اس به چه دردی میخوره یعنی نداشته باشی چه اشکالی داره بعد نگفتید 400ت خوبه ؟ هاست اولیه تا چند وقت میتونم روش اپلود کنم یعنی حدودا چقدر فضا داره ؟ اینطوری که سایته میگفت 45ت از این پول بابت هاست یک سالست ...

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
وی پی اس به چه دردی میخوره یعنی نداشته باشی چه اشکالی داره بعد نگفتید 400ت خوبه ؟ هاست اولیه تا چند وقت میتونم روش اپلود کنم یعنی حدودا چقدر فضا داره ؟ اینطوری که سایته میگفت 45ت از این پول بابت هاست یک سالست ...

مشخصات دقیق تر بده یعنی هر کودومش چه قیمیتیه و این که به نظرت ما یعنی باید از تو بپرسیم چقدر فضا داری یا تو از ما باید بپرسی یعنی یه ساعته دارم میخندم

مشخصات هاست رو بده لطفا

amir2100

Registered User
لایک‌ها
20
منم نمیدونم مشخصات هاست چیه دوست من گفتم شما تجربه داری قیمت حدودی دستته که هاست یک ساله با این قیمت چقدر فضا داره
گفتن 45ت هزینه هاست 28ت هزینه دامنه کام و 300ت طراحی کلا 373

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
منم نمیدونم مشخصات هاست چیه دوست من گفتم شما تجربه داری قیمت حدودی دستته که هاست یک ساله با این قیمت چقدر فضا داره
گفتن 45ت هزینه هاست 28ت هزینه دامنه کام و 300ت طراحی کلا 373

پس هاست دانلود چی شد ؟ فایل هات رو کجا می خواهی بیاری بالا

هاستت رو ازش بپرس از کجا گرفته آپ تایمش چقدر حداکٍثر بازدید روش چقدر

دومین خوب قیمت داده
طراحی هم باید ببینیم چی کار می کنه ولی قیمت همینه از 200 شروع میشه تا 3-4 میلیون

بالا