سلام...
من ميخواستم يک سايت دانلود بزنم ...
بايد از کدوم سيستم استفاده کنم ؟
هزينه طراحي سايت چقدره ؟
ميشه از سرويس هاي بلاگدهي مثل رزبلاگ استفاده کرد و با اتصال دامنه سايت داشت ؟
ايا ميشه اينطوري درامد داشت ؟
چقدر زمان ميبره تا يک سايت به درامدزايي برسه و؟ و طي اين مدت حدودا چقدر خرج داره ؟
نويسنده خودم هستم ...
يه سايت تاچقدر ميتونه درامد داشته باشه ؟
ممنون بابت راهنمايي ...
سلام دوست عزیز
مهمترین چیزی که نیاز هست پشتکار، خستگی ناچذیری و وقت زیاد هستش، اگر این ها رو داشته باشی قطعا میتونی یک سایت خوب رو راه اندازی و مدیریت کنی و به درآمد هم برسی
بهتره از سیستم ها مدیریت محتوا متداول استفاده کنی، بیشتر سایت های فیلم و موزیک از نیوک استفاده میکنن، اما جوملا و وردپرس بسیار مناسبتر هستن
هزینه طراحی سایت و راه اندازی اولیه ساتت بستگی به این داره که به چه شخصی با چه سابقه ای کار رو بسپاری، برای طراحی قالب از 80 تومن کار ضعیف هست تا چند صد هزار تومان یک کار شکیل و حرفه ای، بستگی به بودجه ات داره
از سرویس های وبلاگ استفاده نکنی بهتر و مطمئن تره، چرا که کارگروه مصادیق جرایم رایانه ای ممکنه به سرویس دهنده شما درخواست مسدود سازی سرویس بده
صد البته بهتره دامین دات کام یا دات نت استفاده کنی و هاستینگ هم از جای مطمئن تهیه کنی
برای شروع کار هاستینگ های معمولی جواب میده از ماهی 40 تومن که پهنای باند و فضای بالایی داشته باشن، اما در دراز مدت به سرور مجازی نیاز پیدا خواهی کرد
مدت زمانی که طول میکشه سایتت به درآمد برسه بستگی به فعالیتت داره و محتوای مفید سایتت، بیشتر از 5 ماه زمان داری تا شناخته بشی و کاربر جذب کنی، البته طی این مدت کاربر خواهی داشت اما درآمد آنچنانی نخواهد بود
اگر اشتراک VIP داشته باشی و تبلغات هم بگیری دست کم ماهی 1.5 رو خواهی داشت، البته اگر فعالیتت بالا باشه و به روز باشه محتوای سایتت بیشتر از این ها هم در خواهی آورد
امیدوارم که تونسته باشم کمکی کنم
موفق باشی