Canceled
Nevissande Registered User تاریخ عضویت 6 ژانویه 2008 نوشتهها 1,103 لایکها 10 3 فوریه 2009 #1 Canceled Last edited: 10 آپریل 2009
gratis کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 5 ژانویه 2006 نوشتهها 111 لایکها 0 21 فوریه 2009 #2 به نقل از Nevissande : من دنبال يك شريك مي گردم تا فروشگاه اينترنتي راه بياندازم. تقسيم كار به اين صورت است كه من مسئول وبسايت خواهم شد: وظيفه من خريد دامين و هاست، طراحي، توليد محتوا ، بروز رساني و نگهداري سايت خواهد بود. شريك هم وظيفه پخش محصولات را بر عهده خواهد داشت. هزينه هاي تهيه محصولات مورد نياز + قرارداد پرداخت پستي هم بطور مساوي تقسيم مي شود. سود هم 50 - 50 اگر كسي موافق است لطفا همينجا اعلام كند. کلیک کنید تا بازشود... دوست عزيز خيلي كلي توضيح دادي!... اگه بيشتر توضيح بدي ببينم چطوريسات احتمالا همكاري كنيم... پخ بزار ...فعلا...
به نقل از Nevissande : من دنبال يك شريك مي گردم تا فروشگاه اينترنتي راه بياندازم. تقسيم كار به اين صورت است كه من مسئول وبسايت خواهم شد: وظيفه من خريد دامين و هاست، طراحي، توليد محتوا ، بروز رساني و نگهداري سايت خواهد بود. شريك هم وظيفه پخش محصولات را بر عهده خواهد داشت. هزينه هاي تهيه محصولات مورد نياز + قرارداد پرداخت پستي هم بطور مساوي تقسيم مي شود. سود هم 50 - 50 اگر كسي موافق است لطفا همينجا اعلام كند. کلیک کنید تا بازشود... دوست عزيز خيلي كلي توضيح دادي!... اگه بيشتر توضيح بدي ببينم چطوريسات احتمالا همكاري كنيم... پخ بزار ...فعلا...
TruthPraiser Registered User تاریخ عضویت 12 ژوئن 2004 نوشتهها 2,362 لایکها 10 محل سکونت واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق 21 فوریه 2009 #3 ببخشید ولی اون شریکی که شما دنبالش هستین خیلی ها دنبالشن , منظورم از نظر عهده بودن مسوولیت انجام کارهای فروشه.
ببخشید ولی اون شریکی که شما دنبالش هستین خیلی ها دنبالشن , منظورم از نظر عهده بودن مسوولیت انجام کارهای فروشه.
shahroodnet کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 29 مارس 2005 نوشتهها 3,978 لایکها 78 سن 38 محل سکونت Under Water... 3 مارس 2009 #4 کاملتر بگو... مرکز پخش قرار کجا باشه؟