• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نيازمند طرح سايت و تيچاد فذوشگاه آنلاين فروش فطعات لپتاپ

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان گلم :

من به انفاق دو تن از همكارن تعمير كار ميخواهيم يك فروشگاه كامل براي شروع نيازمنديم . از نظر مالي مشكلي نيست . فقط چند تكته مهم بايد روش دقت كنيذ . خريد اينترنتي آسان . امكان خريد پستي . و يك فروم كوچيك كه اگر vb هم نبود مشكلي نيست . چند تن از دوستان دنبال همين هستند اگر راضي باشم از نويسنده پروژه هاي ديگه هم بهش ميدم . نكته مهم نداشتن باگ و ظاهر كاربر پسند . اين گروه ما 12 ساله تو كار تعميرات و فروش هستند . اگر كسي در توانش هست با من تماس بگيره . اگر نمونه كار هم داره لينكش رو بفرسته . بي نقص بودن و پشتيباني هم بايد كمك كنند . منتظرم . لطفا كسي تخصص داره بهم زنگ بزنه . به بهترين شكل از خجالتش در مياييم . مهم كيفيت كاره . اينتر فيس ساده و كاربر پسند بايد باشه . لطفا كمك كنيد . نزديك 1 ميليون براش كنار گذاشتم .
اميد 09353881906
دوستان اگر كار خوب باشه براي پروژه هاي بعدي هم ازش استفاده ميكنيم .
با تشكر اميد .

farazNet

Registered User
لایک‌ها
39
سلام

بنده به صورت آنلاین تدریس می کنم و کارم به صورت پروژه ای و 100% کاربردی می باشد

حدود 12 سال سابقه کار اجرایی و تدریس در دانشگاه و موسسات معتبر سطح کشور را دارم.

در صورت تمایل می توانید تست کنید

2381282-0912

سايت ساز فراز طراحی سایت و ارائه خدمات مرتبط با سرویسهای اینترنتی شامل میزبانی وب ، طراحی سایت ، طراحی پورتال ، طراحی پرتال،سئو seo ، بهینه

بالا