• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نيازمند فوري برنامه نويس php براي افزونه phpfox

mamaly021

Registered User
لایک‌ها
131
با سلام
يك برنامه نويس آشنا به phpfox كه بتواند يك ماژول پرداخت موبايلي ussd برايي phpfox طراحي كند كه بدون مشكل دقيقا مانند ماژول پرداخت آنلاين پي لاين روي phpfox كار كند منتهي از طريق موبايل ! فوري نيازمنديم مستندات و اطلاعات فني لازم هم در لينك زير هست
http://flynet.ir/plugins/api-flynet.pdf
هر كسي انجام ميده لطفا قيمت و زمان تحويل براي من ارسال كنه

با تشكر

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
با خود فلای نت میخواین بزنین یا شما یه سرویس مشابه فلای نت دارید که میخواین ماژول بدین براش ؟

mamaly021

Registered User
لایک‌ها
131
با خود فلای نت میخواین بزنین یا شما یه سرویس مشابه فلای نت دارید که میخواین ماژول بدین براش ؟
يك ماژول پرداخت موبايلي براي phpfox ميخوام كه با فلاي نت كار كنه مثلا بشه با شارژ موبايل اعتبار خريد يا كاربر ويژه شد ... ماژول پي لاين براي phpfox خود پي لاين رايگان داره من فلاي نت هم ميخوام كه دقيقا همون كار را انجام بده منتهي پرداخت از طريق شارژ موبايل باشه...
شما انجام ميديد؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
يك ماژول پرداخت موبايلي براي phpfox ميخوام كه با فلاي نت كار كنه مثلا بشه با شارژ موبايل اعتبار خريد يا كاربر ويژه شد ... ماژول پي لاين براي phpfox خود پي لاين رايگان داره من فلاي نت هم ميخوام كه دقيقا همون كار را انجام بده منتهي پرداخت از طريق شارژ موبايل باشه...
شما انجام ميديد؟
مشکلی نیست . همون ماژول پی لاین رو میشه با فلای نت تنظیم کرد و مشکلی نداره .

moonice

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام
برای پروزه شما درخدمتم
درصورت تمایل با من تماس بگیرید
با تشکر

بالا