• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نيازمند متخصص جهت بهينه سازي و رفع مشكلات انجمن MyBB

tooptarinha

Registered User
لایک‌ها
6
سلام وقت بخير

اين انجمن ما هست انجمن توپترینها

مشكلي كه داره : با اينكه سرور فوث العاده قوي از هاست دي ال داريم ، اما باز هم مواقعي خيلي سنگين ميشه

سه چهار ماه قبل ، خواستم انجمن رو به VB تبديل كنم .. بعد اتمام انتقال انجمن ديديم كه كلي از مطالب حذف شدن و ريتم و محتوي مطالب هم كلا خراب شده و لينكهاي قبلي مطالب هم ديگه بدرد نميخورن، برا همين بيخيال تبديل به VB شدم ..

الان هم انجمن تا ميخواد آنلاينش زياد بشه .. با خطا مواجه ميشه و خيلي هم سنگين ميشه .. مخصوصا خود نمايش مطلب خيلي دير لود ميشن
از پشتيباني سرور كه سوال ميكنم ميگن كه : بیشترین مشکل در query های thx مشاهده میشه و پرمصرف ترین query که ما از شما دیدیم مربوط به افزونه تشکر میشه

------------------------
الان نيازمند يه آدم كاربلد هستم كه برا هميشه اين مشكلات رو حل كنه ..

تماس با من : 09144634005 و ايميل: [email protected]

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
سلام وقت بخير

اين انجمن ما هست انجمن توپترینها

مشكلي كه داره : با اينكه سرور فوث العاده قوي از هاست دي ال داريم ، اما باز هم مواقعي خيلي سنگين ميشه

سه چهار ماه قبل ، خواستم انجمن رو به VB تبديل كنم .. بعد اتمام انتقال انجمن ديديم كه كلي از مطالب حذف شدن و ريتم و محتوي مطالب هم كلا خراب شده و لينكهاي قبلي مطالب هم ديگه بدرد نميخورن، برا همين بيخيال تبديل به VB شدم ..

الان هم انجمن تا ميخواد آنلاينش زياد بشه .. با خطا مواجه ميشه و خيلي هم سنگين ميشه .. مخصوصا خود نمايش مطلب خيلي دير لود ميشن
از پشتيباني سرور كه سوال ميكنم ميگن كه : بیشترین مشکل در query های thx مشاهده میشه و پرمصرف ترین query که ما از شما دیدیم مربوط به افزونه تشکر میشه

------------------------
الان نيازمند يه آدم كاربلد هستم كه برا هميشه اين مشكلات رو حل كنه ..

تماس با من : 09144634005 و ايميل: [email protected]

سلام
تعداد یوزرهاتون
تعداد بازدید ساعتی
بیسترین بازدیدتون از چه ساعتی تا چه ساعتی است

آدرس و مشخصات سی پنل رو لطفا بدید

تبدیل به انجمن وی بی هم باید بررسی بشه سایت شما کلا باید یه آمار گیری درست حسابی از شما بشه
آدرس و یوزر و پشورد سامانه هم لطفا بدید

بالا