سلام دوستان
من نياز به يه كسي دارم كه تو فتوشاپ خبره باشه و بتونه يه عكس رو برام درست كنه
سختي درست كردن عكس در حدي هست كه 3 تا عكاسي و آتليه معروف هم نتونستن برام دست كنن(يه عكس 2 نفره هست كه ميخوام يكي از اون افراد برداشته بشه و يه درختي يه چيزي بزارين كنارش)
واسه درست كردن اين عكس دست مزد خيلي خوبي ميدم.البته واسه كار تروتميز
فقط يه موردي هست.عكس رو به هر كسي نميتونم بدم درست كنه.چون شخصيه و فقط به كاربراي با سابقه ميدم
ممنون از همه.اگه كسي خيلي حرفه اي بود پ خ بده
کار شما فوتومنیپ Photomanipulation (دستکاری عکسها)هست و کار عکاسی و آتلیه نیست، کار هر فوتوشاپ کاری هم نیست، خودش یه سبکه و شخصی که کار رو انجام میده سوای تجربه ی بالاش توی فوتوشاپ ممکنه تجربه ای توی این زمینه نداشته باشه. کاری که شما میخواید، حدس میزنم که میخواید طبیعی در بیاد طوری که حس بشه که واقعاً اون درخت اونجا بوده.
توضیحی مختصر در مورد فوتومنیپ: هنر تلفیق دو یا چند عکس با هم طوری که تشکیل یک عکس جدید رو بدن. سبک های مختلفی هم دارن که اکثراً روی بخش فانتزی اون کار میکنن، چون نحوه ی بلند (blend) کردن عکس ها توی کارهای فانتزی ساده تره به عنوان مثال با مقداری مه خفیف ضعف های کار رو میپوشونن. اما بلند کردن عکس ها با هم به روش ریلستیک هنر و مهارتی بسی بیشتر رو میطلبه که شامل رعایت رزولوشن برابر عکسها، دقت به زاویه نورپردازی و کنترل روی سایه ها و زاویه ی برابر عکاسی در هر دو عکس و درآوردن رندر خیلی تمیز از درخت هستش. اینا رو گفتم که ممکنه یه وقت یه طراح نمونه کار فانتزی نشون بده که عالی کار شده باشه، اما همون طراح ممکنه توی یه طراحی ریلستیک خراب کنه. البته کیفیت، نوع نور پردازی عکس شما هم واسه انجام دادن کار خیلی مهمه.
امیدوارم کارتون صورت بگیره. در صورتی که طراحی پیدا نکردید که کار رو واستون انجام بده، پیشنهاد میکنم یه سر به دویانت آرت بزنید، اونجا ممکنه از دوستان کسی رو پیدا کنید که کارتون رو انجام بده.