• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نياز به راهنمايي براي خريد بهترين و پر حجم ترين هارد اكسترنال موجود دار بازار

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام و درود

هادر اكسترنال 2 تا دارم منتها پر شده نياز به يه هارد اكسترنال حجيم دارم منتها اطلاعات چنداني در مورد سخت افزار ندارم !
الان بالاترين ظرفيت موجود در بازار چند ترابايت هست ؟
كدوم برند فعلا بهتره ؟
هاردهاي با آداپتور بدون برق كارايي ندارن ؟

مسئله پرداخت هزينه نيست اصلا دلم نميخواد جنسي بخرم كه مجبور بشم يكي دوماه بعد عوضش كنم و دوباره كاري بشه .

ممنون ميشم راهنمايي كنيد يا اگه فروشنده هستيد همينجا قيمت بديد .

پيشاپيش با سپاس بي كران

MRB0098

Registered User
لایک‌ها
42
هارد اکسترنال معمولا دو مدل 3.5 اینچی و 2.5 اینچی داره
مدل 3.5 اینچی ابعاد بزرگتری داره و جابه جا کردنش هم سخت تره این مدل معمولا با آداپتور کار میکنه و برای تامین برق به آداپتور نیاز داره
مدل 2.5 اینچی ابعاد مناسب و وزن مناسبی برای جابه جایی داره و برای استفاده از این مدل شما فقط به یه کابل یو اس ابی نیاز داری
4 و 6 و 8 ترابایت حجیم ترین هاردها هستن که معمولا هاردهای 3.5 اینچی این گنجایش رو دارن
البته هاردهای 4 ترابایتی 2.5 اینچی هم هستن

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
هارد اکسترنال معمولا دو مدل 3.5 اینچی و 2.5 اینچی داره
مدل 3.5 اینچی ابعاد بزرگتری داره و جابه جا کردنش هم سخت تره این مدل معمولا با آداپتور کار میکنه و برای تامین برق به آداپتور نیاز داره
مدل 2.5 اینچی ابعاد مناسب و وزن مناسبی برای جابه جایی داره و برای استفاده از این مدل شما فقط به یه کابل یو اس ابی نیاز داری
4 و 6 و 8 ترابایت حجیم ترین هاردها هستن که معمولا هاردهای 3.5 اینچی این گنجایش رو دارن
البته هاردهای 4 ترابایتی 2.5 اینچی هم هستن

دوست عزيز ممنون از توضيحاتتون

بيشتر حجمش برام مهمه
الان هاردهاي 4 و 6 و 8 حدود قيمتشون چقدره ؟ و چه برندي بهتره ؟

سپاس بي كران

MRB0098

Registered User
لایک‌ها
42
سیگیت ، سیلیکون پاور ، آی دیتا جزء بهترینها در این زمینه هستن
به خصوص ک جدیدا سیگیت هارد های ضدضربه و ضد آب تولید کرده و مناسب اشخاصی هست که هاردشون رو بیشتر جابه جا میکنن
درخصوص تست ضربه این ویدئو رو از دست ندین:
http://tv.digikala.com/Video/Review/Misc/Silicon-Power-Armor-A30-A80-Review/تست ضرب
درخصوص قیمتها میتونید از سه تا لینک زیر استفاده کنید:
ایسام
دیجیکالا
بازارچه پرشین تولز1
بازارچه پرشین تولز2
معمولا فروشندگاه پرشین تولز قیمتهاشون مناسب تره

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام. به نظر من برترین برندها در این زمینه Toshiba و Western Digital و Sony هستند.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سیگیت ، سیلیکون پاور ، آی دیتا جزء بهترینها در این زمینه هستن
به خصوص ک جدیدا سیگیت هارد های ضدضربه و ضد آب تولید کرده و مناسب اشخاصی هست که هاردشون رو بیشتر جابه جا میکنن
درخصوص تست ضربه این ویدئو رو از دست ندین:
http://tv.digikala.com/Video/Review/Misc/Silicon-Power-Armor-A30-A80-Review/تست ضرب
درخصوص قیمتها میتونید از سه تا لینک زیر استفاده کنید:
ایسام
دیجیکالا
بازارچه پرشین تولز1
بازارچه پرشین تولز2
معمولا فروشندگاه پرشین تولز قیمتهاشون مناسب تره

سلام. به نظر من برترین برندها در این زمینه Toshiba و Western Digital و Sony هستند.

ممنون از راهنماييتون تا بشه از بچه هاي انجمن تهيه ميكنم منتها عجله براي خريد ندارم .
كلا قطعات كامپيوتر روزانه شده امروز مثلا رم 2 گيگ ميخري فرداش 8 گيگ مياد تو بازار آدم ضد حال ميخوره !

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ممنون از راهنماييتون تا بشه از بچه هاي انجمن تهيه ميكنم منتها عجله براي خريد ندارم .
كلا قطعات كامپيوتر روزانه شده امروز مثلا رم 2 گيگ ميخري فرداش 8 گيگ مياد تو بازار آدم ضد حال ميخوره !
عذر مي خوام رك صحبت مي كنم: كلا توي معامله چه توي اين محيط مجازي و حتي توي محيط فيزيكي دقت زيادي داشته باشيد تا سرتون كلاه نره. حتما پلمب بخريد با گارانتي معتبر.

Sina khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این هاردای اکسترنال ظزفیت بالا زیادی داغ نمیکنن؟ عمرشون کمتر نیست؟

MRB0098

Registered User
لایک‌ها
42
این هاردای اکسترنال ظزفیت بالا زیادی داغ نمیکنن؟ عمرشون کمتر نیست؟
من الان چند ساله دارم ازش استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی
فقط نباید ضربه ببنند یا شدید تکون بخورن مخصوصا وقتی که درحال کار کردن هستن
درضمن اگ توی شرایط تهویه ی مناسب باشن داغ نمیکنن معمولا روی کیس و جلوتر از ناحیه ای که پاور زیر پوسته قرار داره
ینی روی کیس اون وسطا
درمورد عمرشون:
شما اگ یه هارد اکسترنال خراب رو باز کنید به یه هارد لپ تاپی میرسید با کمی تفاوت
هارد های اکسترنال معمولا یک تا 2 سال هم ضمانت دارن و اگ درست از اونا استفاده بشه هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد
البته اینم بگم عمر مفید یک هارد دیسک نهایت تا 8 یا 10 سال هستش

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
عذر مي خوام رك صحبت مي كنم: كلا توي معامله چه توي اين محيط مجازي و حتي توي محيط فيزيكي دقت زيادي داشته باشيد تا سرتون كلاه نره. حتما پلمب بخريد با گارانتي معتبر.

رضا جان سپاسگذارم از راهنماييت باهاتون موافقم گارانتي خيلي مهمه ولي بچه هاي انجمن هم اكثرا كار درستن . منتظر پاسخ يكي از بچه هاي بر خريد هستم حجم مورد نظرم رو موجود نداشت .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
رضا جان سپاسگذارم از راهنماييت باهاتون موافقم گارانتي خيلي مهمه ولي بچه هاي انجمن هم اكثرا كار درستن . منتظر پاسخ يكي از بچه هاي بر خريد هستم حجم مورد نظرم رو موجود نداشت .
خواهش می کنم. قرار نیست بچه های انجمن هم بدون گارانتی بهتون بدن. سعی کنید با گارانتی سازگارارقام تهیه کنید. امیدوارم با انتخاب صحیح برند بعدا پشیمونی براتون نداشته باشه. موفق باشید.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
خواهش می کنم. قرار نیست بچه های انجمن هم بدون گارانتی بهتون بدن. سعی کنید با گارانتی سازگارارقام تهیه کنید. امیدوارم با انتخاب صحیح برند بعدا پشیمونی براتون نداشته باشه. موفق باشید.

حتما دوست عزيز خيلي خيلي ممنونم از راهنماييتون .
اميدوارم چون از دوباره كاري متنفرم .

مانا باشيد .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
تشكر دوست عزيز اتفاقا نظر خودم هم بيشتر روي سيگيت هست .
با عرض پوزش تجربه شخصی بنده روی سیگیت اصلا خوب نبوده و خرابی زیاد داشتم. پیشنهادم وسترن دیجیتال و توشیبا هستش و توصیه می کنم سیگیت نخرید.

بالا