• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نياز به راهنمايي درباره اينترنت هوشمند..

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
سلام ..
دوستان عزيز خسته نباشيد..

كساني كه اطلاعاتي از راه اندازي اينترنت هوشمند دارند ممنون ميشم كمك كنند..

من در تبريز هستم.

براي راه اندازي همچين سرويسي به چه چيزي نياز داريم ؟ مجوز از كجا بگيريم ؟ چقدر سرمايه ميخواد ؟!

ممنون ;)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
تو اصفهان که خیلی زیاد شده ...:wacko: فکر نمی کنم تو اصفهان ارزش داشته باشه راه انداخت :wacko: تبریز رو نمی دونم زیاده یا کم ؟

فکر نمی کنم نیاز به تجهیزات زیادی داشته باشه :f34r:

ولی می خوام بدونم چه جوری میشه راه اندازی کرد :happy::blush::rolleyes:

H@mid

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ..
دوستان عزيز خسته نباشيد..

كساني كه اطلاعاتي از راه اندازي اينترنت هوشمند دارند ممنون ميشم كمك كنند..

من در تبريز هستم.

براي راه اندازي همچين سرويسي به چه چيزي نياز داريم ؟ مجوز از كجا بگيريم ؟ چقدر سرمايه ميخواد ؟!

ممنون ;)

سلام دوست عزیز

اینترنت هوشمند چیز خاصی نیست که شما بخواهی راه اندازی کنی فقط باید پهنای باندش تامین بشه که باید isp داشته باشی بحث اصلی مراکز مخابراتی استان شماست که باید تجهیرات مریوط به این سرویس رو چه نرم افزاری چه سخت افزاری نصب کنند بعد به شما اون شماره 9 رقمی رو برای ریدایرکت کردن کاربرای به سرور شما انجام میده.
در ضمن اکانتینگ هم در لایه نرم افزاری مخابرات انجام میشه راستش بحثش از حوصله جمع خارجه
موفق باشی:cool:

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
تو اصفهان که خیلی زیاد شده ...:wacko: فکر نمی کنم تو اصفهان ارزش داشته باشه راه انداخت :wacko: تبریز رو نمی دونم زیاده یا کم ؟

فکر نمی کنم نیاز به تجهیزات زیادی داشته باشه :f34r:

ولی می خوام بدونم چه جوری میشه راه اندازی کرد :happy::blush::rolleyes:

تو تبريز زياد نيست ! 2-3 تا شركت ...

اول از همه باید یه isp داشته باشین. بقیش زیاد مهم نیست

احسان جان راستش اين سايت ها مثل كلوب و اكسين ادز كه اي اس پي ندارن چي كار كردند !؟

سلام دوست عزیز

اینترنت هوشمند چیز خاصی نیست که شما بخواهی راه اندازی کنی فقط باید پهنای باندش تامین بشه که باید isp داشته باشی بحث اصلی مراکز مخابراتی استان شماست که باید تجهیرات مریوط به این سرویس رو چه نرم افزاری چه سخت افزاری نصب کنند بعد به شما اون شماره 9 رقمی رو برای ریدایرکت کردن کاربرای به سرور شما انجام میده.
در ضمن اکانتینگ هم در لایه نرم افزاری مخابرات انجام میشه راستش بحثش از حوصله جمع خارجه
موفق باشی:cool:

سلام ...
اقا فكر كنم شما اطلاعات جامعي داريد ممنون ميشم به اشتراك بذاريد..:)

الان تو شهر تبريز اين 2 تا شركت به اين صورت كه در لينك زير گذاشتم دارن اينترنت هوشمند ميدن اما شمارشون همون 7رقميه و مثل بقيه شهر ها نيست ! ميدونيد علتش چيه !؟

http://www.hamarasystem.net/?InternetCard_IN
http://www.maxnet.ir/fa/links.php?id=IN

اگر اي اس پي نداشته باشيم همونطوري كه بالا هم گفتم مثل اون سايت ها بايد چي كار كنيم ؟!

براي تجهيزات يا ... به چي نياز داريم و چقدر هزينشه ؟!

ممنون;)

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
اگر اي اس پي نداشته باشيم همونطوري كه بالا هم گفتم مثل اون سايت ها بايد چي كار كنيم ؟!

احتمالا اونا كميسيون مي گيرند.

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
تو تبريز زياد نيست ! 2-3 تا شركت ...

احسان جان راستش اين سايت ها مثل كلوب و اكسين ادز كه اي اس پي ندارن چي كار كردند !؟

سلام ...
اقا فكر كنم شما اطلاعات جامعي داريد ممنون ميشم به اشتراك بذاريد..:)

الان تو شهر تبريز اين 2 تا شركت به اين صورت كه در لينك زير گذاشتم دارن اينترنت هوشمند ميدن اما شمارشون همون 7رقميه و مثل بقيه شهر ها نيست ! ميدونيد علتش چيه !؟

http://www.hamarasystem.net/?InternetCard_IN
http://www.maxnet.ir/fa/links.php?id=IN

ممنون;)

اول یه سوال؟
اینکه شما از کچا میدونی سایت هایی مثل کلوب مجوز ندارن شاید دارن:)

در مورد اون شرکت هایی که با شماره های 7 رقمی e1 سرویس IN را میندازن نرم افزار هایی وجود داره
این نرم افزار ها کار محاسبات رو انجام میدن در سمت آی اس پی و قضیه دیگه به مخابرات مربوط نمیشه یعنی خود آی اس پی سر ماه قبض میفرسته درب منزل شما

و میتونی مثلا واسه سیستم تعریف کنید که اگر فلان مشتری تا 2 قسط پرداخت نکرد شمارش بلوک بشه

و اینکه هر کاربر که شما بخوای میتونه از این سیستم پرداخت ماهانه استفاده کنه

دقیقا یادم نیست ولی یه شرکت تو شیراز این نرم افزار رو میفروخت

ماهیانه هزینه رو میگرفت و یک هفته هم توی شیراز با هزینه خودشون کلاس آموزشی میگذاشت:)
اگه بازم سوالی بود بپرسین در خدمتم:)

H@mid

Registered User
لایک‌ها
0
اول یه سوال؟
اینکه شما از کچا میدونی سایت هایی مثل کلوب مجوز ندارن شاید دارن:)

در مورد اون شرکت هایی که با شماره های 7 رقمی e1 سرویس IN را میندازن نرم افزار هایی وجود داره
این نرم افزار ها کار محاسبات رو انجام میدن در سمت آی اس پی و قضیه دیگه به مخابرات مربوط نمیشه یعنی خود آی اس پی سر ماه قبض میفرسته درب منزل شما

و میتونی مثلا واسه سیستم تعریف کنید که اگر فلان مشتری تا 2 قسط پرداخت نکرد شمارش بلوک بشه

و اینکه هر کاربر که شما بخوای میتونه از این سیستم پرداخت ماهانه استفاده کنه

دقیقا یادم نیست ولی یه شرکت تو شیراز این نرم افزار رو میفروخت

ماهیانه هزینه رو میگرفت و یک هفته هم توی شیراز با هزینه خودشون کلاس آموزشی میگذاشت:)
اگه بازم سوالی بود بپرسین در خدمتم:)

بله در تائید حرف دوستمون باید بگم در این روش که دیگه IN محسوب نمیشه یه شیوه ای برای دسترسی راحت تر اینترنت در کل وقتی مراکز مخابراتی این سیستم رو راه اندازی کردند شما در خواست میدی اونها با شما قرار داد می بندند و پورسانت خودشونو به( پول شما رو معمولا 2 تا 3 ماه طول می کشه به شما بده :wacko:)به ازای هر دقیقه کسر می کنند.همونطور که میدونید شما با گرفتن خطوط هوشمند

می تونید سرویسی نظیر تلفن بین المللی . هم ارئه بدید که شبکه هوشمند اینجا معنی پیدا میکنه
در واقع کاربرد های اصلی in چیز دیگه .وکلا برای مشاوره استفاده میکنند به ازای هر دقیقه مشاوره شما پول به حسابشون واریز میشه.

به نظرم فعلا صبر کنید تا این سرویس فعال بشه فکر نکنم فعلا این روش شماره 7 رقمی توجیه اقتصادی برای شما داشته باشه.چون دردسرشم زیاد میشه .میشه عین همون قضیه اکانتینگ و صدور قبض و یکی پول میده یکی نمیده

ولی وقتی با مخابرات طرف باشی بهتره البته این نظر شخصیه منه

موفق باشید:happy:

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
عزيز براي راه اندازي IN با شماره 9 رقمي كلا بايد چي كار كرد ؟!

ما که مجوز آی اس پی داریم خوب فقط میریم درخواست میدیم به مخابرات استان (البته در صورت وجود سیستم IN در مخابرات استان)

شما با یکی از شرکت های تهرانی تماس بگیر شاید واسه شهرستان با مجوزشون بهتون اجازه بدن:)

moshkforoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول باید بگید از کدام شهری . یه سری هم برید مخابرات بیبنتد به سرمایه گذاری و وفقتش میصرفه . ترافیک را در بیاره البته با رابطه .بعد هم یه 20 تمان پول و صرف وقت 6 ماه .
من در خدمتدم اگه سوالی داری pm بده
:lol:

اصلا این تور نیست که به یک شرکت تهرانی زنگ بزنی . برو توی سایت تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به نشانی CRA.IR شرایط و مدارک را اول از اینجا باید بگیری و تا تایید مدیر عامل از وزارت اطلاعات هیچ کاری نمیتونی انجام بدی من فکر نکنم بیرزه حالا خود دانی
من 10 سال توی این کارم

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
برخی از شهرها مخابرات با شماره 7 رقمی IN میده.
اون سایتها هم با iSP ها قرارداد دارند (شایدم خودشون ISP داشته باشند) و یک شماره مخصوص سایتشون دارند و معلومه کسی که با این شماره تماس گرفت از اون سایت بوده.

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
برخی از شهرها مخابرات با شماره 7 رقمی IN میده.
اون سایتها هم با iSP ها قرارداد دارند (شایدم خودشون ISP داشته باشند) و یک شماره مخصوص سایتشون دارند و معلومه کسی که با این شماره تماس گرفت از اون سایت بوده.

دوست عزیز اطلاعات غلط به مردم نده
با شماره 7 رقمی فقط e1 هست

بالا