• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نکاتی درباره پخت بهتر خورشت ها

ali@@@

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2014
نوشته‌ها
57
لایک‌ها
26
سن
31
تمام مواد خورشت ها حتی الامکان باید از مواد تازه و بهترین مواد تهیه شوند.....




1389012544.jpg




نکات کلیدی
تمام مواد خورشت ها حتی الامکان باید از مواد تازه و بهترین مواد تهیه شوند.

خورشت ها را نباید زیاد هم بزنید زیرا مواد آنها له می شود.

‏ترشی غذا را سعی کنید آخرین دقایق به غذا اضافه نمایید.

‏حبوبات را 24 ‏ساعت قبل از طبخ خیس کرده تا سریع تر پخته شوند.

‏پیاز در انتهای سرخ شدن باید خشک و طلایی شود و اگر به مقدار زیاد در ماهی تابه باشد نرم خواهد شد.



منبع:http://wiki.5040.ir/fa/content/article/355.html
 

amirm2:D

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 می 2014
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
18
ما که پیاز دوست نداریم تو خورشت بهتر جاش چی باشه
ممنون
 
بالا