• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

E.I.G

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2014
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
54
سن
32
محل سکونت
ارومیه - خیام
نکاتی در مورد پرورش فنچ

نکاتی در مورد پرورش فنچ : جوجه فنچ باید در مکانی گرم و نرم نگهداری شود.

تامین دمای مناسب برای پرورش جوجه فنچ بسیار مهم است.

به خاطر داشته باشید که تغذیه نامناسب و استرس می تواند سبب بیماری ها و حتی مرگ این پرندگان زیبا شود.

هرگز جوجه را مجبور به خوردن آب و غذا نکنید. هنگامی که پر پرندکان شروع به رشد می کند، به آنها مقدار کمی از قرص بلوغ مرطوب شده با آب میوه بدهید.

گاهی اوقات اتفاق می افتد که فنچ نوزاد منقار خود را برای خوردن باز نمیکند، در این زمان ضربات آهسته به نوک فنچ زده و پشت آن را به آهستگی نوازش کنید تا مجبور شود نوک خود را باز کند.

باید تجهیزات تغذیه قبل و بعد از تغذیه جوجه فنچ استریل شود.

از لوازم جانبی تغذیه و تجهیزات پرورش جوجه به خوبی نگهداری کنید.

از تغذیه جوجه فنچ با دست، بپرهیزید زیرا خطرناک است و باعث مرگ جوجه می شود.

بیش از حد به جوجه غذا ندهید زیرا سبب عفونت باکتریاییمی شود .

گاهی اوقات جوجه های کوچک توسط جوجه های بزرکتر به بیرون از لانه هل داده میشوند در این صورت شما خیلی آهسته جوجه را به داخل لانه برگردانید.

  • گاهی اوقات زمانی که جوجه داخل لانه می میرد مادر جوجه را به خارج از قفس می اندازد. در این زمان شما جوجه مرده را برداشته مراسم خاک سپاری را انجام دهید.
  • از جا به جا کردن قفس بپرهیزید زیرا جوجه ها بسیار حساسند و چه بسا این جا به جایی ها باعث مرگ آنها شود. جوجه ها نباید در معرض وزش باد قرار بگیرند.
  • اگر در این فاصله فنچ نر یا ماده بمیرد شما اصلا نگران جوجه ها نباشید چون فنچ نر یا ماده به تنهایی و با صبوری بچه ها را بزرگ می کند. در این مدت بهتر است تا بزرگ شدن بچه ها صبر کنید و سپس یک جفت جدید برای فنچ تنها تهیه کنید.

در مدت تخم گذاری و بزرگ شدن جوجه ها مولتی ویتامین و کلسیم را فراموش نکنید.

  • باید جوجه ها را زمانیکه به اندازه کافی بزرگ شدند و توانستند خودشان غذا بخورند از مادر جدا کرد زیرا جوجه ها باهم دائما دعوا می کنند.
اگر تمایل داشتید که جوجه های بالغ را با هم جفت کنید بهتر است ، که خواهر و برادر نباشند.تا زمانی که همه جوجه ها از لانه بیرون نیامدند و بدون وابستکی به پدر و مادرشان بر روی میله ننشسته اند، جوجه نباید از قفس خارج شود. بعد از بیرون آمدن همه جوجه ها،فنچ مادر به سرعت برای دوره بعدی تخم کذاری به لانه بر می کردد.

وقتی که مادہ شروع به رحم گذاری می کند تنها جفت او اجازهخواهد داشت در لانه باشد. شروع دورہ بعدی تخم گذاری هنگامی که هنوز جوجه های قبلی در لانه باشند باعث می شود که استرس و فشار زیادی به پرنده ها وارد شود. پرنده نر اجازه نخواهد داد ھیچ پرنده ای در نزدیکی لانه در هنگام تخم کذاری باشد. فنچ نر در این هنگام شروع به نزاع با سایر پرندگان و سر و صدا و حمله کردن به انها می کند.

گروه صنعتی اسکندری یکی از بزرگترین تولید کنندگان دستگاه جوجه کشی در خاورمیانه​
 
بالا