• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نگاهی به شکست‌خوردگان بازار همراه : 10 گوشی محکوم به فنا

danzelha

Registered User
تاریخ عضویت
12 اکتبر 2011
نوشته‌ها
1,616
لایک‌ها
256
معمولا هنگامی که از گوشی‌های تلفن همراه سخن به میان می‌آید به دنبال بهترین‌ها هستیم، اما مساله این است که همیشه تولید محصولات جدید خوب از آب در نمی‌آید، گاهی آنقدر این گوشی‌ها بد و زشت می‌شوند یا کارآیی آنها آنقدر سخت است که در رده بدترین دستگاه‌های دنیا قرار می‌گیرند.

البته این موضوع را هم نمی‌توان از یاد برد که گاهی این گوشی‌ها اتفاقی بد و زشت می‌شوند یا طراحان آنها به عمد این گوشی‌ها را به گونه‌ای طراحی می‌کنند که به لحاظ زشتی در رده اول جدول قرار گیرند.

download.php

تاریخ استفاده از گوشی‌های تلفن همراه شاید به یک دهه پیش برگردد اما لیستی که در این گزارش به آن می‌پردازیم 10 مدل از گوشی‌هایی است که در طول این سال‌ها طراحی و ساخته شده‌اند و به جرات می‌توان گفت، طراحان به عمد این گوشی‌ها را بد طراحی نکرده‌اند بلکه قرار بوده به عنوان بهترین گوشی‌ها در دسترس کاربران قرار گیرند اما پس از عرضه و استقبال نشدن، این دستگاه‌ها در رده بدترین گوشی‌های بازار تلفن همراه قرار گرفته‌اند.

برخی از این گوشی‌ها آنقدر زشت و بدترکیب‌اند که موجب خنده می‌شوند و گاهی کارآیی آنها به‌اندازه‌ای سخت است که باعث عصبانیت و آشفتگی کاربران می‌شود.

در این گزارش به 10 مدل از دستگاه‌هایی می‌پردازیم که در رده بدترین‌ گوشی‌های دنیا قرار می‌گیرند.



Sagem my411x

اگرچه my411x یکی از گوشی‌هایی است که پنج یا شش سال پیش تولید شد، اما این گوشی به لحاظ قابلیت صوتی آنقدر بی کیفیت بود که به سختی می‌شد با آن مکالمه کرد. در آن زمان کاربرانی که اقدام به خرید این گوشی کردند با مشکلات زیادی روبه‌رو شدند و از آنجا که طی چند سال پیش گوشی‌های هوشمند مثل امروز زیاد نشده بود، بنابراین کاربران از گوشی فقط انتظار مکالمه یا ارسال پیامک را داشتند به این ترتیب اگر گوشی برای مکالمه هم مشکل داشت تقریبا به یک دستگاه بدون کارآیی تبدیل می‌شد.



LG Chocolate

گوشی Chocolate ال‌جی در زمان ورود سروصدای زیادی به پا کرد و از آنجا که فرم خاصی داشت و تقریبا با سایر گوشی‌ها متفاوت بود انتظار می‌رفت جایگاه خوبی هم در بازار به دست بیاورد اما این‌طور نشد.
این گوشی سال 2009 راهی بازار شد و شبیه گوشی‌های هوشمند بود، به طوری که انتظار می‌رفت به رقیبی برای آیفون اپل تبدیل شود. اما Chocolate یک گوشی ساده و با رابط کاربری S-Class همانند سایر گوشی‌های ساده و متوسط ال‌جی بود. نکته‌ای که باعث شد این گوشی در رده بدترین گوشی‌های دنیا قرار گیرد، قیمت آن بود. در حالی که Chocolate فقط یک گوشی ساده با ویژگی‌های کم بود اما قیمت بسیار بالایی داشت و با گوشی‌های هوشمند به لحاظ قیمت برابری می‌کرد و این قضیه باعث شد که Chocolate ال‌جی به سرعت به دست فراموشی سپرده شود.



Razr2 V9 Ferrari Special Edition موتورولا

موتورولا و فراری با همکاری یکدیگر اواخر سال 2008 گوشی Razr2 را راهی بازار کردند اما این گوشی به لحاظ طراحی خیلی موفق نبود و نتوانست افراد زیادی را از سراسر دنیا به خود جذب کند.



mobiles2go i-Kids

گوشی mobiles2go i ویژه کودکان طراحی شد اما به لحاظ عملکردی محدودیت‌های زیادی داشت. این گوشی به گونه‌ای طراحی شده بود که فقط می‌شد چهار شماره از پیش تعیین شده را با آن شماره‌گیری کرد. یعنی تنها شماره والدین در آن ذخیره و شماره‌گیری می‌شد.
این گوشی سال 2006 راهی بازار و تولید آن در همان سال متوقف شد.



N-Gage نوکیا

N-Gage با هدف بازی طراحی شد. اما آن طور که از این گوشی انتظار می‌رفت نه تنها با همه بازی‌ها سازگار نبود بلکه طراحی آن به گونه‌ای بود که نمی‌شد از آن به عنوان یک گوشی با همه کارآیی‌ها استفاده کرد.
شکل و شمایل گوشی به گونه‌ای بود که نه می‌شد نام کنسول بازی را بر آن گذاشت و نه می‌شد از آن به عنوان یک گوشی یاد کرد.



Rokr E1 موتورولا

گوشی Rokr E1 موتورولا رسما به عنوان یک گوشی موسیقایی معرفی شد اما با وجود اینکه می‌شد به تمامی وب سایت‌های موسیقی سرزد و موسیقی دانلود و پخش کرد، اما فقط امکان ذخیره 50 آهنگ در این گوشی
وجود داشت.
Rokr E1 سال 2005 همزمان با iPod Nano اپل رونمایی و عرضه شد. در حالی که iPod Nano به لحاظ سایز، کوچک‌تر بود اما قابلیت ذخیره محتوا تا 4 گیگابایت را داشت.



7280 نوکیا

نوکیا که تا قبل از گوشی 5800 اکثر گوشی‌هایش را به شکل کندی‌بار یا آب‌نباتی طراحی می‌کرد به یکباره اقدام به ساخت گوشی جدیدی با نام 7280 به شکل لوله‌ای کرد که همانند دستگاه ضبط صدا یا یک پخش کننده موسیقی بود.
این گوشی با الهام از طرح‌های زیبایی شناسی ساخته‌ شد، اما شبیه گوشی‌های مفهومی بود که هرگز تولید نمی‌شوند و موفقیت زیادی به دست نیاورد.
در این گوشی امکان شماره‌گیری وجود داشت اما ارسال پیامک و دسترسی به منو به سختی امکان‌پذیر بود.



Modu phone

Modu بیشتر شبیه دستگاه پخش موسیقی است تا یک گوشی تلفن همراه. به لحاظ کاربردی هم این گوشی بیشتر به درد پخش موسیقی می‌خورد تا استفاده از آن به عنوان یک گوشی تلفن همراه.نداشتن صفحه کلید کامل مشکلاتی را برای کاربران فراهم می‌کرد.
بنابراین نمی‌توان از گوشی Modu انتظار زیادی به عنوان یک گوشی داشت.



8800 نوکیا

8800 نوکیا که در رده گران‌ترین گوشی‌های بازار قرار می‌گیرد ویژگی‌های زیادی ندارد و از سوی دیگر در میان ساده‌ترین گوشی‌های بازار قرار می‌گیرد.
قیمتی که برای این گوشی‌ در نظر گرفته می‌شود گاهی به 1600 دلار هم می‌رسد اما کارآیی آن در حد گوشی‌های ساده‌ای است که می‌توان فقط با آنها شمار‌ه‌گیری کرد و پیامک فرستاد.



Telstra TicTalk

گوشی TicTalk ویژه کودکان طراحی شده و غیر از در دسترس بودن برای والدین و ذخیره چهار شماره به درد دیگری نمی‌خورد.



منبع :
کد:
http://itmen.ir/index.aspx?pid=10307&articleid=3194
 
بالا