• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نگرفتن مجوز از ساماندهی و عواقب آن

Alire-z-A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام خسته نباشید
اگر هاست در داخل کشور باشه و دامنه ان کام ایا نگرفتن نماد ساماندهی ممکنه مشکلی رو برای وب مستر ایجاد کنه؟
مثلا مشکل در کسب درامد از سایت یا حتی احضار قضایی؟
موضوع سایت یک سایت خبری و تحلیلی

ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر

mohsenth

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
تا اونجایی که بنده میدونم نیاز نیست
من خودم سایت خبری زدم و بازدیدم گرفته ( اسکریپت اختصاصی ) و مشکلی پیش نیومده
به نظرم در ساماندهی ثبت کنید که اگه پستی مشکل داشت بهتون بگن و حذف کنید تا کامل سایتتون فـــیلتر نشه

Alire-z-A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
کلا 5 دقیقه هم نمیشه عزیز
اگه اینطوری باشه که عالیه اخه من شنیدم باید تمام اطلاعات شخصی رو براشون بفرستی ازمون میگیرن مصاحبه مجازی داره و ... در اخرش بهت نماد میدن
اینطوری که خیلی خوبه

mostafa_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه اینطوری باشه که عالیه اخه من شنیدم باید تمام اطلاعات شخصی رو براشون بفرستی ازمون میگیرن مصاحبه مجازی داره و ... در اخرش بهت نماد میدن
اینطوری که خیلی خوبه

منم همین سوال رو دارم ، شما انجام دادی ؟ مجوز نخواستن ازتون ؟
برای یه سایت مجله سرگرمی مجوز نمی خواد ؟ اگر کسی مراحل رو جدیدن انجام داده توضیح بده لطفا

Alire-z-A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
منم همین سوال رو دارم ، شما انجام دادی ؟ مجوز نخواستن ازتون ؟
برای یه سایت مجله سرگرمی مجوز نمی خواد ؟ اگر کسی مراحل رو جدیدن انجام داده توضیح بده لطفا

من نه هنوز انجام ندادم اما برای دامنه های ir که موقع ثبت همون اولش باید مجوز گرفته باشه

mostafa_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من نه هنوز انجام ندادم اما برای دامنه های ir که موقع ثبت همون اولش باید مجوز گرفته باشه

دامنه من دات کامه یه 9 ماهی می شه راه انداختم الان می خوام ثبت کنم منتها می خوام اولش مراحلشو بدونم بعد ثبت کنم

بالا