• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نگهداري از آرشيو ديويدي و دسترسي آسان

TakDVD

Registered User
لایک‌ها
2
دوستاني كه آرشيو دي وي دي دارند و كار تكثير هستند لطفا بگن براي نگهداري و دسترسي سريع به دي وي دي ها از چه جايي استفاده مي كنند ؟ آيا كمد و ساك يا ... مخصوصي است ؟ لطفا در صورت امكان يك تصوير هم از اين محل نگهداري آرشيو دي وي دي قرار دهيد .:happy:

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
دوستاني كه آرشيو دي وي دي دارند و كار تكثير هستند لطفا بگن براي نگهداري و دسترسي سريع به دي وي دي ها از چه جايي استفاده مي كنند ؟ آيا كمد و ساك يا ... مخصوصي است ؟ لطفا در صورت امكان يك تصوير هم از اين محل نگهداري آرشيو دي وي دي قرار دهيد .:happy:

کیف DVD 64 تائی + پک های 50 تائی.:blink:

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26

با سلام:
یک سری کاور(البته به اسم کاور معروف شده) ضد خش که مخصوص نگه داری سی دی است

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
سلام
من زوم کن + کاور زد خش استفاده میکنم و خیلی راضیم
24.gif

backstreetboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من کاور اصل انگلیسی دارم که سیدی هامو از 5سال پیشم هنوز خط ننداخته از ندر عباس خریدم

irandvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فکر کنم مشکل این دوست ما جایی هست که فیلمها توش قرار میگیره .
جاهای زد خش جدیدی که اومده خوب هستن اما خودتون حساب کنید برای آرشیو چند هزار تایی پیدا کردن فیلمها و قرار دادنشون در یک جای مناسب چقدر سخته !
من خودم از این case های آلومینیومی 300 تایی استفاده میکنم + کیفهای 250 تایی
اما خیلی برام نگهداریشون سخته :eek:

TakDVD

Registered User
لایک‌ها
2
بله نگهداري و دسترسي سريع ... چون دسترسي سريع خيلي مهم است ! چون دي وي دي ها بايد تند تند رايت شود و خوب اين دسترسي سريع بايد يك محل خوب داشته باشد ... مثلا مثل دي وي دي ها رو مثل بند رخت آويزون كنيم ! و دسترسي سريع خوب مي شه ولي اين خيلي تابلو ميشه توي ساك و پك هم بذاريم دردسره كه دايما اين پك هاي 50 تايي و ساك و چمدون كشي كنيم !!! يه چيزي كه اين دو مشكل و همزمان حل كنه و جاي كمي هم بگيره فكر كنم يه چيز ابتكاري بايد باشه ... حالا اگه نظري هم باشه بد نيست :happy:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
کیف های 240 تایی که مثل کتاب بزاری تو قفسه ، بعد استفاده از برنامه ای مثل CD bank که هر DVD بدونین توش چیه و قابلیت سرچ داشته باشه فقط روش یه شماره میزنین و خلاص البته اگه از اول این کار و بکنین یه دفعه انبوهی از DVD ها پیدا نمیشه که بخواد کاتالوگ بشه

بالا