• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نگه داشتن اطلاعات dataset

gm.sara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان
من در asp.net يك متغيير از نوع data set در page load صفحه تعريف كردم، يك دكمه هم در صفحه هم هست، من مي خواهم وقتي روي دكمه زده شد محتواي يكي از فيلدهاي data set در lable نشان داده شود و با هر بار زدن دكمه به ركورد بعدي برود، حالا وقتي روي دكمه زده مي شود محتواي ds صفر مي شه ، من چطوري مي تونم محتواي ds را تا پايان كار نگه دارم منظورم از پايان كار ، پايان ركوردها است، چطوري مي تونم بگه بره ركورد بعد؟ در حالي كه بعد از زدن دكمه مقدار ds خالي شده

ممنون مي شم اگر راهنماييم كنيد

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما باید dataset تون رو توی یه sassion ذخیره کنید تا در مرجعات بعدی به سرور در دسترس داشته باشید

gm.sara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما باید dataset تون رو توی یه sassion ذخیره کنید تا در مرجعات بعدی به سرور در دسترس داشته باشید
يعني مي شه توي يك session مجموعه اي از ركوردهاي ديتابيس را ذخيره كرد؟ بعد چطوري مي تونم بين ركوردها حركت كنم(با زبان vb.net)

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اگر توی دیتا ستتون فقط یک datatable دارید من پیشنهاد میکنم که همون رو توی sasseion ذخیره کنید ، الیته به یاد داشته باشید که هر نوع ابجکتی رو میتونید در saeesion ذخیره کنید ! خوب datatable به شما قابلیت های زیادی رو عرضه میکنه و تقریبا مثل یک تیبل sql میتونید ازش اطلاعات بگیرید مثلا :

کد:
[COLOR=blue]private[/COLOR] [COLOR=blue]void[/COLOR] GetRowsByFilter()
{
    DataTable table = DataSet1.Tables[[COLOR=maroon][COLOR=maroon]"Orders"[/COLOR][/COLOR]];
    [COLOR=green]// Presuming the DataTable has a column named Date.[/COLOR]
    [COLOR=blue]string[/COLOR] expression;
    expression = [COLOR=maroon][COLOR=maroon]"Date > #1/1/00#"[/COLOR][/COLOR];
    DataRow[] foundRows;

[COLOR=green]// Use the Select method to find all rows matching the filter.[/COLOR]
    foundRows = table.Select(expression);

[COLOR=green]// Print column 0 of each returned row.[/COLOR]
    [COLOR=blue]for[/COLOR]([COLOR=blue]int[/COLOR] i = 0; i < foundRows.Length; i ++)
    {
        Console.WriteLine(foundRows[i][0]);
    }
}

بالا