• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمندکمک درمورد زدن سایت ( فروشگاه اینترنتی) ..

hoss13

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان میخوام بپرسم که اگر واسه سایتی بخوام تبلیغ کنم که فروش محصولاتش بیشتر بشه وبازدید کننده واقعی جهت خرید افزایش پیداکنه ...
به نظر شما چه تبلیغی هم از لحاظ افزایش بازدید کننده واقعی وهم کم دردسر بودن وهم بصرفه بودن هزینه بهتره ؟
این تبلیغا مثلا بنر یا پاپ اپ دردسر ومشکلی پیش نمیارن بعدا ؟
کدوم تبلیغ رو پیشنهاد میکنید ؟
کدوم سایت تبلیغ کنم واسه محصولاتی مثلا گوشی ...؟سایت هایی که معتبر باشن ومشکل ساز نباشن وبشه بهشون اعتماد کرد و...
تو یه سایت تبلیغ کنم خوبه ؟
بازدید کننده چقدر اضافه میشه مثلا ؟
هزینه چقدر باید باشن معمولا ؟
کسی رو میشناسید اینکارو انجام بدن تو پرشین تولز؟
باتشکر ازهمگی عزیزان

Last edited:

hoss13

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان کسی به این چیزا واقعا وارد هست ؟

T I A M A T

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
29
بنر بهتر جواب میده

من که تمام پاپ آپ هایی که باز میشه ندیده میبندم چون اعصاب آدمو خرد می کنه

توی سایت های معتبر و رنک بالا بتونین تبلیغ کنید خوبه

roadcloud

Registered User
لایک‌ها
61
سلام دوستان میخوام بپرسم که اگر واسه سایتی بخوام تبلیغ کنم که فروش محصولاتش بیشتر بشه وبازدید کننده واقعی جهت خرید افزایش پیداکنه ...
به نظر شما چه تبلیغی هم از لحاظ افزایش بازدید کننده واقعی وهم کم دردسر بودن وهم بصرفه بودن هزینه بهتره ؟
کدوم سایت تبلیغ کنم واسه محصولاتی مثلا گوشی ...؟سایت هایی که معتبر باشن ومشکل ساز نباشن وبشه بهشون اعتماد کرد و...
باتشکر ازهمگی عزیزان

با سلام بهترین نوع تبلیغ بنر ( فلش یا گیف ) هست که یک صورت کلی از کارهای شما رو به بازدید کننده نشون میده و هیچ مشکلی هم به وجود نمیاره .

تبلیغ بنر رو شما میتونید تو سایت ها معروف و پر بازدید مثل : آمارگیرها ( مثل : وبگذر و... ) - انجمن ها ( مثل : وب هاستینگ تاک یا پرشین تولز و ... ) - سایت های فیلم و موزیک معروف (مثل : فارس کیدذ - بیا تو موزیک و ... ) - سایت های خبری - سایت های تفریحی و ... انجام بدید .

هزینه ی تبلیغات هم تو سایتی که میخواید انجام بدید موجود هست یا میتونید با مدیر سایتی که میخواید تبلیغ کنید ارتباط برقرار کنید و هزینه رو بپرسید .

بازدیدی که برای شما میاد هم به سایتی که توش تبلیغ میدید بستگی داره مثلا یه سایتی 700 - 800 هزار تا بازدید داره شما فرض کن از این مقدار بازدید 50 - 60 هزار تا برای شما بازدید بیاد بازم عالیه حالا من مثال زدم ممکن بیشتر هم بازدید بیاد.

موفق باشید

ParsOmega

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام
1. بنر گیف (چراکه فلش رو بعضی کامپیوتر ها باز نمیشه!) در سایت های معتبر و کم هزینه
2. پاپ آپ ندید چراکه بازدید کاذب و تنفر برانگیزی هست!
3. سعی کنید تو چند تا سایت تبلیغ بدید نه یک سایت
4. ما با توجه به ارتباطمون با سایت های معتبر میتونیم این کارو با در نظر گرفتن بودجه شما انجام بدیم.
در صورت تمایل پ خ بدید.

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
باتشکر ازهمگی عزیزان

خب شما بهتره که سئو کنی این خیلی بهتره چون بازدیدت هدف مند تر میشه ما سئو هم میکنیم

XemoWeb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مهم ترین بخش کار ارایه سرویس های رایگان از طرف شماست ;) (مطالبی خاص در مورد گوشی ، اخبار گوشی ها ، نقد گوشی ها) = ورودی گوگل = مشتریان واقعی.

بالا