• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند آموزش asp و php و طراحی وب و پلاگین و جاوا و سی شارپ و متلب... از ابتدا تا فوق حرفه ای

gravity

Registered User
لایک‌ها
98
نیازمند آموزش asp و php و طراحی وب و پلاگین نویسی و ... از ابتدا تا فوق حرفه ای
شرایط آموزش چیه؟ اینترنتی میشه؟ آموزشگاه عالی معرفی کنین
کسی بتونه بهم خوب و به روز آموزش بده هزینه اش پرداخت میشه
این اهداف مد نظره فعلا که آموزش ببینم و انجام بدم:
طراحی سایت جامع برای مدرسه
طراحی فروشگاه اینترنتی
طراحی سی ام اس جامع
طراحی قالب
تولید نرم افزارهای مورد نیاز مدارس
اگر کتاب یا رفرنسی می شناسید که بشه به تنهایی باهاش یاد گرفت اعلام کنید

Last edited:

SRHSoft

Registered User
لایک‌ها
48
براتون پ.خ شد.

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
در زمینه php به صورت کاربردی با مسنجر های آنلاین تابستان امسال میتونم آموزش بدم .
خواستین آیدی منو اد کنید (فقط تابستان میتونم )
[email protected]

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
php رو با فریم ورکها کار کنی از همین الان بهتره

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
بستگی به خودت داره هر شرکتی یه فریم ورکی کار میکنه
اگه یاد بگیری خیلی راحتتری
من متوجه نشدم قصدت چیه دقیقا
میخوای یه cms واسه مدارس بنویسی و بفروشی؟ یا میخوای بری سر کار؟
در هر حال اولین مسئله اینه که پشتکار داشته باشی واسه خودت تمرین و مسئله مطرح کنی و شروع کنی به کد نویسی
دوم اینکه پایه برنامه نویسیت قوی باشه و بتونی خوب تحلیل کنی و بهترین راه حل رو پیاده کنی
سوم اینکه از کارای کوچیک شروع کن بعد برو سمت سی ام اس نوشتن..اینجور سیستم ها کار افراد تازه کار نیست و مقداری که پیش بری میبینی که خیلی از مسائل رو میتونستی راحتتر حل کنی ولی راه سخت رو انتخاب کردی یا از نظر امنیتی سیستمی که نوشتی ضعف داره و هک میشی
شدیدا توصیه میکنم بری یه شرکتی شده مجانی بصورت کارآموز کار کنی و در عمل یاد بگیری خیلی سریعتر و بهتره ولی نه شرکتی که ازت بیگاری های الکی بکشه و چیزی یاد نگیری هر چند اولش بعیده که پروژه بزرگ بهت بدن.
من خودم phpبیشتر کار کردم البته با فریم ورک بهت توصیه میکنم دنبال یکیشون بری یا php یا Asp چون شرکتها دنبال یکی ازینا هستن هر دو هم بازارکارشون خوبه به شرطی که مسلط بشی.
در مورد جی کوئری و و .. بقیه موارد هم قطعا توی عمل و ساخت سایت بهشون نیاز پیدا خواهی کرد و بهترین منبع هم سایتهای w3 و ..هستن
باور کن من خودم گاهی ساده ترین توابع رو شده چندین بار سرچ کردم چون یادم میره و سریع نمونش رو میبینم و تمام..
یاد بگیری چجوری سرچ کنی و به راه حل برسی سایت stackoverflow هم که همه میشناسن خیلی بدردت خواهد خورد
نوشتن پلاگین و ... هم من خودم نوشتن ماژول توی جوملا رو با یه پروژه کاری شروع کردم و مطالب سایت جوملا رو خوندم و خدا رو شکر یاد گرفتم ..بعد هم چند تا ماژول و .. جوملا رو فارسی و ویرایش کردم و یا نوشتم..همه اینارو چون تو شرکت مجبور شدم یاد گرفتم سر همین میگم بری شرکت بهتره حتی با حقوق کم.
با تشکر

بالا