• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند اسکریپت نیازمندی !!!

IVITrader

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان یه اسکریپت نیازمندی اپن سورس داخل مایه های همین ایستگاه ( از بس این کلمه شنیدم دیگه مردم ) میخواستم .

عزیزانی که در این زمینه موردی دارن لطفا یا نمونه لایو قیمتشون ارائه بدن . با تشکر

rezahashemian

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان یه اسکریپت نیازمندی اپن سورس داخل مایه های همین ایستگاه ( از بس این کلمه شنیدم دیگه مردم ) میخواستم .

عزیزانی که در این زمینه موردی دارن لطفا یا نمونه لایو قیمتشون ارائه بدن . با تشکر
من تحت وردپرس یه سیستم نیازمندی نوشتم ولی متاسفانه فارسی سازیش هنوز تموم نشده یعنی اومدم وردپرس انگلیسی رو دستکاری کردم و یه سیستم جدید ساختم.
نمونه زنده هم ندارم
اگه مایل باشید می تونم در اختیارتون قرار بدم
برای اطلاع از جزئیات بیشتر و دریافت اسکرین شات ها با 09309196476 در تماس باشید از طریق همین سایت پیام خصوصی بزنید.

SearchDomain

Registered User
لایک‌ها
78

سلام دوست عزیز

لطفا جهت مشاهده جزئیات به تاپیک زیر مراجعه نمایید

http://forum.persiantools.com/t464112.html

nsco

Registered User
لایک‌ها
120
سلام دوستان جهت طراحی تحت وب آماده هستم پ.خ لطفا نکنید اس ام اس دهید با تشکر 09116692622
طراحی این نوع سیستم 1200000 هزارتومان

بالا