• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند برنامه نویسی یک نرم افزار برای pc با هزینه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
سلامم برای اندروید از قبل نوشتم همانند ممبر بگیر تلگرام اگه برای اندروید میخاهید خصوصی اعلام کنید

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
سلامم برای اندروید از قبل نوشتم همانند ممبر بگیر تلگرام اگه برای اندروید میخاهید خصوصی اعلام کنید
نه.
یه نرم افزار حرفه ای و کاملا شخصی می خوام که در سطح گسترده برام ممبر بیاره و نیازی به جوین شدن در سایر چنل ها نباشه و محدودیتی هم نداشته باشه

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
نه.
یه نرم افزار حرفه ای و کاملا شخصی می خوام که در سطح گسترده برام ممبر بیاره و نیازی به جوین شدن در سایر چنل ها نباشه و محدودیتی هم نداشته باشه
خب دوست عزیز من
این برنامه رو اینطوری کردند که کسب درامدی داشته باشند یعنی به ازای خرید سکه درون برنامه ممبر به کانال میده در هر صورت قیمت این پروژه دو میلیون تومان میباشد در صورت تمایل هر تغییری روی آن انجام میشود و در غیر این حالت هم برنامه ای نیست مگر اضافه کردن ممبر فیک
موفق باشی

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
خب دوست عزیز من
این برنامه رو اینطوری کردند که کسب درامدی داشته باشند یعنی به ازای خرید سکه درون برنامه ممبر به کانال میده در هر صورت قیمت این پروژه دو میلیون تومان میباشد در صورت تمایل هر تغییری روی آن انجام میشود و در غیر این حالت هم برنامه ای نیست مگر اضافه کردن ممبر فیک
موفق باشی
چنین برنامه ای رو خودم تا به حال 100 بار نوشتم.
یکسری روش ها و الگوریتم های دیگه ای هست و من خودم قبلا هم دیدم چنین نرم افزاری رو اما به سورسش و الگوریتمش دسترسی نداشتم و نمیدونم چطور کار می کنه.

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
چنین برنامه ای رو خودم تا به حال 100 بار نوشتم.
جالبه !
چیزی که شما در خواست میکنید خیلی ساده تر از چیزی بود که من پیشنهاد دادم
در هر صورت کسی که ادعاش میشه صد تا برنامه مشابه نوشته همین رو هم میتونه بنویسه
پیشنهاد : بجای علاف شدن تو تاپیک ها برید بشینید خودتون بنویسید خب پولتونم بمونه تو جیبتون :general208:

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
جالبه !
چیزی که شما در خواست میکنید خیلی ساده تر از چیزی بود که من پیشنهاد دادم
در هر صورت کسی که ادعاش میشه صد تا برنامه مشابه نوشته همین رو هم میتونه بنویسه
پیشنهاد : بجای علاف شدن تو تاپیک ها برید بشینید خودتون بنویسید خب پولتونم بمونه تو جیبتون :general208:

اولا منظور از 100 برنامه تعداد زیاد هست.
دوما اصلا حرف شما راجع به این کاملا اشتباه هست و کد نویسی برنامه ممبر گیری با روش سکه اصلا ربطی با این برنامه ای که من می گم نداره .
بعدشم بنده مثل شما علاف نیستم و الان کانالم 63.4k ممبر داره و وقت اینکارها رو ندارم.
و به اطلاعتون برسونم که من تا 1 ماه پیش توی پی تی برنامه نویسی و طراحی وب انجام میدادم اما دیگه از این کار رفتم کنار.
شما که هیچ قابلیتی ندارید و حتی الگوریتم نویسی هم بلد نیستی چرا رفتی دور و ور اندروید؟می رفتی یه اسمبلی چیزی یاد می گرفتی بیشتر به دردت می خورد

gazmeh13

Registered User
لایک‌ها
109
شما خودت اصلا میدونی چی میخوای ؟
نوشتی افزایش ممبر ؟ خوب از چی !!!!! :general106:

• Like
Reactions: oio

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
شما خودت اصلا میدونی چی میخوای ؟
نوشتی افزایش ممبر ؟ خوب از چی !!!!!
میخاد الگوریتم ممبر تولید کنه
فکر کنم منظورش برمیگرده به دوران ابتدایی و زمان های خلقت انسان ها
شاید الگوریتمش ریشه در DNA انسان ها داره
اون میخاد با الگوریتم ممبر یا عضو که همون انسان ها هستند رو تولید کنه در حقیقت این وسط انسان هایی باید توسط الکوریتم تولید بشه که اعضای گروه بشن
طرف خیلی مخ هست باهاش کل کل نکنید

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
میخاد الگوریتم ممبر تولید کنه
فکر کنم منظورش برمیگرده به دوران ابتدایی و زمان های خلقت انسان ها
شاید الگوریتمش ریشه در DNA انسان ها داره
اون میخاد با الگوریتم ممبر یا عضو که همون انسان ها هستند رو تولید کنه در حقیقت این وسط انسان هایی باید توسط الکوریتم تولید بشه که اعضای گروه بشن
طرف خیلی مخ هست باهاش کل کل نکنید

برا خودم متاسفم که چرا اینجا تاپیک زدم.
شما ها که اصلا منظور منو درک نکردید مطمعنا نمیتونید چنین کاری بکنید.
اصلا کسی از شما ها نخواسته که نظر بدید چرا خودتونو نخود توی آش می کنید؟!:D

gazmeh13

Registered User
لایک‌ها
109
برا خودم متاسفم که چرا اینجا تاپیک زدم.
شما ها که اصلا منظور منو درک نکردید مطمعنا نمیتونید چنین کاری بکنید.
اصلا کسی از شما ها نخواسته که نظر بدید چرا خودتونو نخود توی آش می کنید؟!:D
جناب لوبیا ! شما اول حرف زدن یاد بگیر که کسی نیاد بگه منظورتو متوجه نشدم .
بعدم سرجمع 2 تا psd رو Html کردی باید بیای به بقیه اینجا بگی نخود اش ؟

• Like

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
جناب لوبیا ! شما اول حرف زدن یاد بگیر که کسی نیاد بگه منظورتو متوجه نشدم .
بعدم سرجمع 2 تا psd رو Html کردی باید بیای به بقیه اینجا بگی نخود اش ؟

اولا جناب نخود کسی که میخواد اینکار رو واقعا بکنه کاملا تاپیک رو می خونه و خصوصی میده مثل چندتا از دوستان دیگه که واقعا قبولشون دارم.
دوما تا الان 138 پروژه موفق طراحی وب داشتیم (از طراحی psd تا تبدیل به وردپرس و مدیریت محتوای اختصاصی خودمون)
سوما شما بخشی از فعالیت من رو تو این فروم دیدی و اینکه ما با اکثر شرکت های برنامه نویسی خارجی کارمیکنیم و تنها دلیلی که نخواستم با اونا کار کنم این بود که به زبان فارسی تسلط نداشتن و ما یک نرم افزار کاملا ایرانی می خواستیم.
جالب توجهتون : اگه یه تماس با تلگرام داشته باشید از api هایی بهتون خبر میده که تقریبا میشه اینکار رو باهاش کرد ولی کمی پیچیدس و چندین ماه زمان برنامه نویسی چنین برنامه ای میشه.

بعدشم شما که نه تجربه و نه مهارت کافی در این زمینه رو دارید اصلا چرا پیام میدی؟شمایی که برای یک طراحی خودتو کشتی آخرش هم طرح فری موجود توی نت رو تحویل دادی؟
و دیگه باید بگم که شما حتی عنوان تاپیک رو هم نخوندی و هر دوتون پیشنهاد نرم افزار اندروید دادید

gazmeh13

Registered User
لایک‌ها
109
اولا جناب نخود کسی که میخواد اینکار رو واقعا بکنه کاملا تاپیک رو می خونه و خصوصی میده مثل چندتا از دوستان دیگه که واقعا قبولشون دارم.
دوما تا الان 138 پروژه موفق طراحی وب داشتیم (از طراحی psd تا تبدیل به وردپرس و مدیریت محتوای اختصاصی خودمون)
سوما شما بخشی از فعالیت من رو تو این فروم دیدی و اینکه ما با اکثر شرکت های برنامه نویسی خارجی کارمیکنیم و تنها دلیلی که نخواستم با اونا کار کنم این بود که به زبان فارسی تسلط نداشتن و ما یک نرم افزار کاملا ایرانی می خواستیم.
جالب توجهتون : اگه یه تماس با تلگرام داشته باشید از api هایی بهتون خبر میده که تقریبا میشه اینکار رو باهاش کرد ولی کمی پیچیدس و چندین ماه زمان برنامه نویسی چنین برنامه ای میشه.

بعدشم شما که نه تجربه و نه مهارت کافی در این زمینه رو دارید اصلا چرا پیام میدی؟شمایی که برای یک طراحی خودتو کشتی آخرش هم طرح فری موجود توی نت رو تحویل دادی؟
و دیگه باید بگم که شما حتی عنوان تاپیک رو هم نخوندی و هر دوتون پیشنهاد نرم افزار اندروید دادید
بابا گوگل ! همکاران سیستم اندازه تو ادعا نداره تو اگه چیزی بلد بودی اسکرول اسپای رو میدوتستی چیه و نمیگفتی واسه حرکت ایتم های نیوز از ajax استفاده کن بعدم تو اگه کپی میدونستی چیه نمیومدی یه سایت ایرانی رو بهم بدی بگی از این کپی کردی در صورتی که بهتم گفته بودم طرح از یه سایت خارجیه ولی کدش و ... اختصاصیه حتی خیلی از جاهاش تفاوت داشت و کپی نبود . بعدم تو اگه شعور داشتی همون موقع نمیوندی واسه طرح رایگان بگی کلاه بردار و امتیاز منفی بدی !

این چیزایی هم که میگی حرف مفتی بیشتر نیست :general607:

• Like

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
تو اگه چیزی بلد بودی اسکرول اسپای رو میدوتستی چیه و نمیگفتی واسه حرکت ایتم های نیوز از ajax استفاده کن
من اصلا چنین چیزی نگفتم.

تو اگه کپی میدونستی چیه نمیومدی یه سایت ایرانی رو بهم بدی بگی از این کپی کردی در صورتی که بهتم گفته بودم طرح از یه سایت خارجیه ولی کدش و ... اختصاصیه حتی خیلی از جاهاش تفاوت داشت و کپی نبود .
اولا کپی کپیه و فرق نمی کنه کم یا زیاد باشه دوما اینی که من دیدم 99% کپی بود و شما خیلی خیلی زحمت کشیدی که از پایه کد کردیo_O بعدشم خیلی راحت می تونستی سورس صفحه رو دان کنی و داینامیکش کنی:general208:
سوما شما گفتی طراحی نه کدنویسی منظورم اینه که شما در هر صورت باید ظاهر تازه ای خلق می کردی نه سورس جدیدی:general406:

و اگه شعور داشتی همون موقع نمیوندی واسه طرح رایگان بگی کلاه بردار و امتیاز منفی بدی
کلاهبرداری بود چون میخواستی با یه طرح رایگان که توی نتم بود امتیاز جذب کنی و بعدا سر یه عده ی دیگه کلاه بزار

بابا گوگل ! همکاران سیستم اندازه تو ادعا نداره تو اگه چیزی بلد بودی
بعدشم من ادعا نکردم دیدم داری مسخره می کنی یه آمارکی بهت دادم. :D
و اینکه روتو کم کنم.
تو بی شعوری(به سایر بچه های فروم بر نخوره چون بنده فقط و فقط با ایشونم) که پیام دادی باید توانایی های لازم رو داشته باشی من خودم همین الان الگوریتم خاصی برای اینکار دارم ولی از اونجایی که مدرسم یه ماه دیگه شروع میشه و کلی کار دارم میخواستم بدم کس دیگه انجام بده که مسلما کار تو نیست جوجه:general705:.

برو خدا روزیت رو جای دیگه حواله کنه . خودت و خلاقیت ها و توانایی هات به پای هم پیر شید

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
ولی از اونجایی که مدرسم یه ماه دیگه شروع میشه و کلی کار دارم میخواستم بدم کس دیگه انجام بده که مسلما کار تو نیست جوجه:general705:.
داداش من پسرم میخاد کم کم بره مدرسه .:eek:

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
ننت هم می خواد بره مدرسه
از طرریق همکارانم در پلیس فتا اقدام میشود . مدیران این انجمن موظف به ارائه ی آی پی و مدارک هستند مطمئن باشید پیگیری میکنم تا همینجا دور همی بهتون بخندم وقتی داری معذرت خواهی میکنی البته اگه تا اون موقع رضایت داده باشم

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
من دقیقا منتظر همین جمله بودم

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
از طرریق همکارانم در پلیس فتا اقدام میشود . مدیران این انجمن موظف به ارائه ی آی پی و مدارک هستند مطمئن باشید پیگیری میکنم تا همینجا دور همی بهتون بخندم وقتی داری معذرت خواهی میکنی البته اگه تا اون موقع رضایت داده باشم

هر غلطی می کنی بکن.
خیلی هم سعی نکن به خودت فشار بیاری که با بچه طرفی;):general304:
خیلی ترسیدم:eek:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا