نه.سلامم برای اندروید از قبل نوشتم همانند ممبر بگیر تلگرام اگه برای اندروید میخاهید خصوصی اعلام کنید
خب دوست عزیز مننه.
یه نرم افزار حرفه ای و کاملا شخصی می خوام که در سطح گسترده برام ممبر بیاره و نیازی به جوین شدن در سایر چنل ها نباشه و محدودیتی هم نداشته باشه
چنین برنامه ای رو خودم تا به حال 100 بار نوشتم.خب دوست عزیز من
این برنامه رو اینطوری کردند که کسب درامدی داشته باشند یعنی به ازای خرید سکه درون برنامه ممبر به کانال میده در هر صورت قیمت این پروژه دو میلیون تومان میباشد در صورت تمایل هر تغییری روی آن انجام میشود و در غیر این حالت هم برنامه ای نیست مگر اضافه کردن ممبر فیک
موفق باشی
جالبه !چنین برنامه ای رو خودم تا به حال 100 بار نوشتم.
جالبه !
چیزی که شما در خواست میکنید خیلی ساده تر از چیزی بود که من پیشنهاد دادم
در هر صورت کسی که ادعاش میشه صد تا برنامه مشابه نوشته همین رو هم میتونه بنویسه
پیشنهاد : بجای علاف شدن تو تاپیک ها برید بشینید خودتون بنویسید خب پولتونم بمونه تو جیبتون :general208:
شما دیگه اصلا حرف نزن لطفا با اون طراحی مسخرت که فقط کپی کردیشما خودت اصلا میدونی چی میخوای ؟
نوشتی افزایش ممبر ؟ خوب از چی !!!!! :general106:
شما دیگه اصلا حرف نزن لطفا با اون طراحی مسخرت که فقط کپی کردی
میخاد الگوریتم ممبر تولید کنهشما خودت اصلا میدونی چی میخوای ؟
نوشتی افزایش ممبر ؟ خوب از چی !!!!!
میخاد الگوریتم ممبر تولید کنه
فکر کنم منظورش برمیگرده به دوران ابتدایی و زمان های خلقت انسان ها
شاید الگوریتمش ریشه در DNA انسان ها داره
اون میخاد با الگوریتم ممبر یا عضو که همون انسان ها هستند رو تولید کنه در حقیقت این وسط انسان هایی باید توسط الکوریتم تولید بشه که اعضای گروه بشن
طرف خیلی مخ هست باهاش کل کل نکنید
جناب لوبیا ! شما اول حرف زدن یاد بگیر که کسی نیاد بگه منظورتو متوجه نشدم .برا خودم متاسفم که چرا اینجا تاپیک زدم.
شما ها که اصلا منظور منو درک نکردید مطمعنا نمیتونید چنین کاری بکنید.
اصلا کسی از شما ها نخواسته که نظر بدید چرا خودتونو نخود توی آش می کنید؟!![]()
جناب لوبیا ! شما اول حرف زدن یاد بگیر که کسی نیاد بگه منظورتو متوجه نشدم .
بعدم سرجمع 2 تا psd رو Html کردی باید بیای به بقیه اینجا بگی نخود اش ؟
بابا گوگل ! همکاران سیستم اندازه تو ادعا نداره تو اگه چیزی بلد بودی اسکرول اسپای رو میدوتستی چیه و نمیگفتی واسه حرکت ایتم های نیوز از ajax استفاده کن بعدم تو اگه کپی میدونستی چیه نمیومدی یه سایت ایرانی رو بهم بدی بگی از این کپی کردی در صورتی که بهتم گفته بودم طرح از یه سایت خارجیه ولی کدش و ... اختصاصیه حتی خیلی از جاهاش تفاوت داشت و کپی نبود . بعدم تو اگه شعور داشتی همون موقع نمیوندی واسه طرح رایگان بگی کلاه بردار و امتیاز منفی بدی !اولا جناب نخود کسی که میخواد اینکار رو واقعا بکنه کاملا تاپیک رو می خونه و خصوصی میده مثل چندتا از دوستان دیگه که واقعا قبولشون دارم.
دوما تا الان 138 پروژه موفق طراحی وب داشتیم (از طراحی psd تا تبدیل به وردپرس و مدیریت محتوای اختصاصی خودمون)
سوما شما بخشی از فعالیت من رو تو این فروم دیدی و اینکه ما با اکثر شرکت های برنامه نویسی خارجی کارمیکنیم و تنها دلیلی که نخواستم با اونا کار کنم این بود که به زبان فارسی تسلط نداشتن و ما یک نرم افزار کاملا ایرانی می خواستیم.
جالب توجهتون : اگه یه تماس با تلگرام داشته باشید از api هایی بهتون خبر میده که تقریبا میشه اینکار رو باهاش کرد ولی کمی پیچیدس و چندین ماه زمان برنامه نویسی چنین برنامه ای میشه.
بعدشم شما که نه تجربه و نه مهارت کافی در این زمینه رو دارید اصلا چرا پیام میدی؟شمایی که برای یک طراحی خودتو کشتی آخرش هم طرح فری موجود توی نت رو تحویل دادی؟
و دیگه باید بگم که شما حتی عنوان تاپیک رو هم نخوندی و هر دوتون پیشنهاد نرم افزار اندروید دادید
من اصلا چنین چیزی نگفتم.تو اگه چیزی بلد بودی اسکرول اسپای رو میدوتستی چیه و نمیگفتی واسه حرکت ایتم های نیوز از ajax استفاده کن
اولا کپی کپیه و فرق نمی کنه کم یا زیاد باشه دوما اینی که من دیدم 99% کپی بود و شما خیلی خیلی زحمت کشیدی که از پایه کد کردیتو اگه کپی میدونستی چیه نمیومدی یه سایت ایرانی رو بهم بدی بگی از این کپی کردی در صورتی که بهتم گفته بودم طرح از یه سایت خارجیه ولی کدش و ... اختصاصیه حتی خیلی از جاهاش تفاوت داشت و کپی نبود .
کلاهبرداری بود چون میخواستی با یه طرح رایگان که توی نتم بود امتیاز جذب کنی و بعدا سر یه عده ی دیگه کلاه بزارو اگه شعور داشتی همون موقع نمیوندی واسه طرح رایگان بگی کلاه بردار و امتیاز منفی بدی
بعدشم من ادعا نکردم دیدم داری مسخره می کنی یه آمارکی بهت دادم.بابا گوگل ! همکاران سیستم اندازه تو ادعا نداره تو اگه چیزی بلد بودی
داداش من پسرم میخاد کم کم بره مدرسه .ولی از اونجایی که مدرسم یه ماه دیگه شروع میشه و کلی کار دارم میخواستم بدم کس دیگه انجام بده که مسلما کار تو نیست جوجه:general705:.
از طرریق همکارانم در پلیس فتا اقدام میشود . مدیران این انجمن موظف به ارائه ی آی پی و مدارک هستند مطمئن باشید پیگیری میکنم تا همینجا دور همی بهتون بخندم وقتی داری معذرت خواهی میکنی البته اگه تا اون موقع رضایت داده باشمننت هم می خواد بره مدرسه
از طرریق همکارانم در پلیس فتا اقدام میشود . مدیران این انجمن موظف به ارائه ی آی پی و مدارک هستند مطمئن باشید پیگیری میکنم تا همینجا دور همی بهتون بخندم وقتی داری معذرت خواهی میکنی البته اگه تا اون موقع رضایت داده باشم