• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند برنامه نویس آشنا به بازی نویسی

nell_city

Registered User
لایک‌ها
18
به یک برنامه نویس برای ایجاد تغییرات بسیار کوچک در بازی نیازمندم.
دوستان اگه کسی به این کار وارده مارو بی نصیب نذاره

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دادا برنامه نويسي بلد نيستم اما با موتورهاي بازي سازي مثل آنريل و يونيتي كاركردم و آشنايي دارم خواستي بگو

nell_city

Registered User
لایک‌ها
18
دادا برنامه نويسي بلد نيستم اما با موتورهاي بازي سازي مثل آنريل و يونيتي كاركردم و آشنايي دارم خواستي بگو

میخوام یه تغییرات کوچیک تو بازی بدم در حد اینکه مثلا هربار اینتر رو میزنی یچیز رو صفحه بنویسه مثلا بنویسه check و اینکه مثلا وقتی تو بازی ماشین گیم اور میشی خودش بیاد اول

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
میخوام یه تغییرات کوچیک تو بازی بدم در حد اینکه مثلا هربار اینتر رو میزنی یچیز رو صفحه بنویسه مثلا بنویسه check و اینکه مثلا وقتی تو بازی ماشین گیم اور میشی خودش بیاد اول
بازي رو با چي درست ميكنيد يا مينويسيد ؟

Done

Registered User
لایک‌ها
168
فکر میکنم منطور شما اینه بیایید بازی ها رو ویرایش کنید اینا درسته؟

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
یعنی چی رو به هم پ خ کردن؟ یعنی تو پ خ به همدیگه چی گفتن؟

یعنی اصلا ممکنه یه بازی دیگه رو بشه اینطوری ویرایش کرد؟

nell_city

Registered User
لایک‌ها
18

واللا بنظرم میشه چون چینی ها و کشورای دیگه برنامه نویساشون انجام میدن . چیز خاصی نبود توضیحات بود که اینجا هم اضافه میشه ::: میخوام یه تغییرات کوچیکی رو یه بازیه ماشین بدم . یجور که وقتی مسابقه تموم شد خودش بدون استارت برگرده اوله اون قسمت . مثلا شما فرض کن تو یه بازیه ماشین 4 جور مسابقه داریم که ما یجورش مد نظرمونه . من میخوام وقتی دوره مسابقهi ای که ما از اول تعیین کردیم تموم شد .یعنی گیم اور شد خودش مستقیم دوباره بیاد اول قسمت مدنظر. یعنی دیگه امکان انتخاب مدل های دیگه مسابقه رو نداشته باشه .
مورد دوم هم میخوام یه بازی ساده مثه بازیه موتورسواریه اندروئید رو برا پی سی داشته باشم .یا یسری تغییرات کوچیک

واللا بنظرم میشه چون برنامه نویسای چینی و کشورای دیگه انجام میدن و نمونشو دیدم. تو ژیام خصوصی هم چیزی نبود یه سری توضیحات بود که متنش عینا منتقل میشه ::
میخوام یه تغییرات کوچیکی رو یه بازیه ماشین بدم . یجور که وقتی مسابقه تموم شد خودش بدون استارت برگرده اوله اون قسمت مدنظر . مثلا شما فرض کن تو یه بازیه ماشین 4 جور مسابقه داریم که ما یجورش مد نظرمونه . من میخوام وقتی دوره مسابقه تموم شد .یعنی گیم اور شد خودش مستقیم دوباره بیاد اول قسمتی که ما تعیین کردیم . یعنی دیگه امکان انتخاب مدل های دیگه مسابقه رو نداشته باشه .
مورد دوم هم میخوام یه بازی ساده مثه بازیه موتورسواریه اندروئید رو برا پی سی داشته باشم .یا یسری تغییرات کوچیک

بالا