فکر کنم سرکاری باشه چون بعد از اینکه باهاشون تماس گرفته شد و نمونه کار دادم خدمتشون و بعد یه پروژه ای نشون دادن من قیمت و زمان دادم دیگه رفتن کلا یک روز هم وقت من رو گرفتندجواب نميديد كه!
دوست عزیز اولا قرار نیست شما حتما برنامه رو بنویسید یک شرکت وقتی می خواد یک خودکار هم بگیره استعلام مبکنه از بین 200 مغازه که قیمت میدن یکی رو انتخاب میکنه دومین مورد کلا 5 نفر ما دادیم بهشون بررسی کنن که هر 5تا بعد از پیام دادن ما ظرف ده دقیقه قیمت رو اعلام کردن نه ظرف یک روزفکر کنم سرکاری باشه چون بعد از اینکه باهاشون تماس گرفته شد و نمونه کار دادم خدمتشون و بعد یه پروژه ای نشون دادن من قیمت و زمان دادم دیگه رفتن کلا یک روز هم وقت من رو گرفتند
خب اینم در نظر بگیرید که شما نیومدید خودکار بخرید شما وقت مردم رو دارید تلف میکنید ملت که بیکار شما نیستند هی پیام بدن هی نمونه بدن که عایا شما خوشتون بیاد یا نیاددوست عزیز اولا قرار نیست شما حتما برنامه رو بنویسید یک شرکت وقتی می خواد یک خودکار هم بگیره استعلام مبکنه از بین 200 مغازه که قیمت میدن یکی رو انتخاب میکنه دومین مورد کلا 5 نفر ما دادیم بهشون بررسی کنن که هر 5تا بعد از پیام دادن ما ظرف ده دقیقه قیمت رو اعلام کردن نه ظرف یک روز
ضمنا ما برنامه نویس نیاز داریم خیلی هم نیازداریم هم خوش حسابیم و هم چندین دفتر تو چند شهر داریم
درکل دوستانی که تاکید میکنم برنامه نویس اندروید و مخصوصا ios یعنی اولویت با آنهاست که هر دو رو بتونن اجرا کنن به آی دی تلگرام centerit1@ تلفن و مشخصات خود رو ارسال کنن صد در صد تو پروزه های مختلف با آنها تماس گرفته میشه و استعلام زمان --قیمت و کیفیت ازشون می خوایم و با بهترینش همکاری انجام میشود
ماهمه استعلام و ... تو تلگرام بوده و مشخصه اگر واقعا بک روز وقت برده و نمونه کار فرستادین عکس مربوط به پیام هایی که از هر طریق و نمونه کاری که ارسال کردین رو همین جا تو انجمن بذارین بقیه ببینن ما بد قولی کردیم ضمنا کاری که می خواستیم بسیار راحت بود یک اپ ساده که یک صفحه داره و می خواست سینک بشه به یک تقویم حتی کد های api رو هم داشتیم هر برنامه نویسی تو نهایت 10 دقیقه جواب میداد شما الان دارین اون 5 نفری رو که تو ده دقیقه جواب دادن زیر سوال میبرید و میگید برنامه نویس نیستن در صورتی که از قدیمیهای انجمن هستنخب اینم در نظر بگیرید که شما نیومدید خودکار بخرید شما وقت مردم رو دارید تلف میکنید ملت که بیکار شما نیستند هی پیام بدن هی نمونه بدن که عایا شما خوشتون بیاد یا نیاد
نه خیر اینطوری نیست
شما نمیخای سفارش بدی چون اگه میخاستی لازم نبود انقدر بگردی و وقت مردم رو تلف کنید
مهم نیست شما شخص عادی باشید یا شرکت باشید یا اصلا هر کسی باشید مهم اینه که شما چیزی نیاز دارید که باید دنبالش باشید نه مردم دنبال شما
در ضمن چیزی که شما نمونه دادید همون لحظه ی اول هزینش مشخصه
اگه قرار باشه یک نفر یک روز کامل وقت بزاره فقط برای قیمت دهی اتفاقا اون اصلا هیچی از برنامه نویسی بلد نیست
در کل موفق باشید و برسید به برنامه نویس مورد نظرتون
نه شما میگید از کسایی که درخواست قیمت کردم سریعا جواب دادن و هیچ کس حتی یک روز وقت نذاشت روش من منظورم این بود کسی که یک روز برای قیمت گذاری روی چنین پروژه ی ساده ای وقت بزاره برنامه نویس نیستشما الان دارین اون 5 نفری رو که تو ده دقیقه جواب دادن زیر سوال میبرید و میگید برنامه نویس نیستن در صورتی که از قدیمیهای انجمن هستن
اندرويد رو نميدونم ولي آي او اس تقويم رو بايد كاستوم ساخت و همين كار رو از اون كلمه ي "بسيار راحت" كه ميگيد دور ميكنه.ماهمه استعلام و ... تو تلگرام بوده و مشخصه اگر واقعا بک روز وقت برده و نمونه کار فرستادین عکس مربوط به پیام هایی که از هر طریق و نمونه کاری که ارسال کردین رو همین جا تو انجمن بذارین بقیه ببینن ما بد قولی کردیم ضمنا کاری که می خواستیم بسیار راحت بود یک اپ ساده که یک صفحه داره و می خواست سینک بشه به یک تقویم حتی کد های api رو هم داشتیم هر برنامه نویسی تو نهایت 10 دقیقه جواب میداد شما الان دارین اون 5 نفری رو که تو ده دقیقه جواب دادن زیر سوال میبرید و میگید برنامه نویس نیستن در صورتی که از قدیمیهای انجمن هستن