• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند برنامه نویس برای نوشتن برنامه جهت ایجاد پنل کاربران در وردپرس

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
توضیح کلی :
بنده یک سایت دارم با قالب خیلی ساده که امکان ثبت نام و... رو نداره قالب
میخواستم پنل برای کاربران ایجاد کنم ، یعنی اینکه هر کاربر بتونه داخل سایتم ثبت نام کنه و وارد پنلش بشه
سیستم وردپرس نیز هست
لطفا قیمت خود را اعلام کنید

ctboard

Registered User
لایک‌ها
71
افزونه رایگان برای اینکار زیاد وجود دارد، اگر نیاز به افزونه اختصاصی دارید در خدمتم
اگر تمایل داشتید لیست امکانات و قابلیت هایی را که می خواهید ارسال نمایید.
مشاهد نمونه کار ها و راه های ارتباطی : https://mypgr.ir
Forum: https://mypgr.ir/forums/
Mobile & Watsapp Number : 09351567347
Email & Hangouts : [email protected]
Telegram ID : @MostafaShiraali

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
من چون سایت موزیک دارم ، اگر یک پنل طراحی کنید که امکان اضافه کردن آهنگ به لیست پخش کاربر وجود داشته باشه و یا اینکه نظری در خصوص یک آهنگ میده همزمان در پنلش ثبت بشه که فعالیتش داخل سایت رو نشون بده و همچین موضوعاتی تقریبا میانگین قیمت چقدر خواهد بود ؟

x460

Registered User
لایک‌ها
703
من چون سایت موزیک دارم ، اگر یک پنل طراحی کنید که امکان اضافه کردن آهنگ به لیست پخش کاربر وجود داشته باشه و یا اینکه نظری در خصوص یک آهنگ میده همزمان در پنلش ثبت بشه که فعالیتش داخل سایت رو نشون بده و همچین موضوعاتی تقریبا میانگین قیمت چقدر خواهد بود ؟
سلام
غیر از این موارد که اینجا ذکر کردین، تو پنل امکانات دیگه ای هم نیاز هست که قرار بگیره؟

ctboard

Registered User
لایک‌ها
71
لیست امکانات را کامل و با جزئیات از طریق راه های ارتباطی (ترجیحاً واتس آپ) ارسال بفرمایید تا برآورد هزینه و زمان خدمت شما ارسال شود.

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
سلام
غیر از این موارد که اینجا ذکر کردین، تو پنل امکانات دیگه ای هم نیاز هست که قرار بگیره؟
در حال حاضر خیر ، ولی در آینده تصمیم دارم به مرور امکانات زیادی اضافه کنم

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
دوستان پروژه به یکی از دوستان واگذار شد - موفق باشید

بالا