سلام خدمت شما من میخواستم یه برنامه مثل این واسم نوشته بشه
http://uploadtak.com/images/x586_ali.zip
این یه برنامس که از توابع api فکر کنم استفاده کردن از چند درصد از منابع سیستم فردی
که این برنامه رو رو سیستمش نصب میکنه استفاده میکنه مثلا گرافیک و سی پی یو و غیره برای انجام بعضی محاسبات حالا امکانش هست همچین برنامه ایی نوشته بشه؟ و تو این برنامه باید یه ایدی واسه هر کسی در خواست بشه یک تایمر و یک گزینه برای اینکه از کاربر سوال بشه جند درصد از منابع استفاده بشه 10 درصد 20 درصد 30 در صد و ... و کارا و امکانات دیگه که گفته میشه بعدا
این برنامه رو واسه همین سایت میخواین استفاده کنید؟
https://api.coingeneration.com/
این سایت برای استفاده از سیستمش با ازای هر سال 50 دلار میگیره که یه کد میده که واسه استفاده کردن از API باید اون لایسینس وارد بشه
اگه اینکار رو میخواین انجام بدین نرم افزار خودش از هر چیز دیگه ای بهتره
به نظر من شما هنوز تعریف درستی از برنامه ای که میخواین ندارید
اگه میتونید اندازه چند صفحه تمام امکاناتی که از یه برنامه میخواین / امکاناتش / اگه قراره از سرویسی استفاده میکنه آدرس و نوع سرویسش / اگه میتونید یه طرح کلی از شکل محیط برنامه
اگانه یه برنامه منبع بفرماید که از روش نمونه برداری بشه
این برنامه ای که شما معرفی کردید به این صورت عمل میکنه که برای یه سری اهداف که احتیاج به حجم پردازشی بالایی دارند به جای استفاده از ابر کامپیوتر ها از پردازش توزیع شده استفاده میکنه
اگه فکر میکنید این برنامه کلا به منظور استخراج کوین نوشته شده اشتباه میکنید. این سایت هدفش فقط انجا پردازش های توزیع شده هست که برای این کار یه نرم افزار واسه خودش طراحی کرده/
این نرم افزار با اتصال به سرور API همین سایت یه سری اسکریپت یا فرمان دانلود میکنه که دستور العمل اجرای یه سری پردازش هستن. این پردازش ها بر اساس محدودیتی که واسه برنامه تعریف شده روی اون سیستم اجرا میشه و نتیجش باز به سایت برگردونده میشه
از اون جا که استفاده از ابر کامپیوتر ها خیلی گرون هست استفاده از سیستم های کاربران میتونه خیلی ارزون تموم بشه
اما نکته ی مهم اینجاست که کاربر عادی هم نمیاد واسه ثواب کردن این کار رو انجام بده
باید یه فایده ای واسش داشته باشه که بیاد منابع سیستمش رو در اختار یه نفر دیگه بزاره. واسه همین این سایت وعده استخراج کوین رو به کاربراش میده
حالا چرا کوین؟ چون تنها واحدولی ای هست که احتیاج به هیچ کارمزد و کارت و هیچ چیز دیگه ای برای انتقالش وجود نداره
واسه همین این سایت به ازای استفاده از منابع سخت افزاری کاربراش بهشون کوین میده
اگه درست توضیح داده باشم فکر کنم حالا متوجه این برنامه شده باشید
حالا فکراتون رو بفرمایید و بگید که چه برنامه ای میخواین