• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند برنامه نویس حرفه ایی

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
سلام خدمت شما

نیازمند یه برنامه نویس حرفه اییم برای یک پروژه و ساخت یک برنامه برنامه رو دارم ولی فایل exe هستش میخوام مثل همین برنامه نوشته بشه
حق برنامه نویسی هم محفوظه هر چه سریع تر بهتر

با تشکر

farazfo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برنامه چی هست؟
لطفا توضیح بدین

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
سلام خدمت شما من میخواستم یه برنامه مثل این واسم نوشته بشه
http://uploadtak.com/images/x586_ali.zip

این یه برنامس که از توابع api فکر کنم استفاده کردن از چند درصد از منابع سیستم فردی
که این برنامه رو رو سیستمش نصب میکنه استفاده میکنه مثلا گرافیک و سی پی یو و غیره برای انجام بعضی محاسبات حالا امکانش هست همچین برنامه ایی نوشته بشه؟ و تو این برنامه باید یه ایدی واسه هر کسی در خواست بشه یک تایمر و یک گزینه برای اینکه از کاربر سوال بشه جند درصد از منابع استفاده بشه 10 درصد 20 درصد 30 در صد و ... و کارا و امکانات دیگه که گفته میشه بعدا

با تشکر منتظر جواب شما

Black Intelegenc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام خدمت شما

نیازمند یه برنامه نویس حرفه اییم برای یک پروژه و ساخت یک برنامه برنامه رو دارم ولی فایل exe هستش میخوام مثل همین برنامه نوشته بشه
حق برنامه نویسی هم محفوظه هر چه سریع تر بهتر

با تشکر

با سلام بنده برنامه نویسی حرفه ای هستم بندهتمام زبان های برنامه نویسی رو بلدم و میتونید با ای دی زیر در ارتباط باشید.: [email protected]

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800

frox

Registered User
لایک‌ها
9
خیلی برنامه جالبی بود
cloud computing یکی از موضوعات مورد علاقه بنده بوده
ولی تا حالا این شکلیشو ندیده بودم
در شک عامیانه سیستم های پردازشی توزیع شده معمولا همه سیستم ها به صورت آماده باش هستند و سرور تصمیم میگیره چه کاری رو به کی بده
ولی تو این نرم افزار احتمالا تسک های مختلف طبقه بندی شده اند و به صورت مجموعه ای از دستورات اماده اند
بعد هر سیستم بر اساس منابعی که به اشتراک گذاشته به سرور یه درخواست ارسال میکنه و سرور بر اساس مشخصاتش یه تسک میده
کلاینت هم اون تسک رو انجام میده و دوباره واسه سرور میقرسته
براش نوشتنش من میتونم کمکتون کنم ولی احتتمالا خودتون میدونید که یه چنین پروژه ای هزینه بر هست و حد اقل 2-3 ماه واسه طراحی اصولی و پیاده سازیش زمان لازم داره
جسارتا میتونم بدونم یه چنین برنامه ای رو واسه چه کاری میخواین؟
چون تو ایران به دلیل ضعیف بودن زیرساخت های ارتباطی بعید میدونم بشه ازش استفاده مفیدی داشت

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
این یه برنامه هستش که با استفاده از اون بیت کوین و لایت کوین استخراج میشه میتونم بدونم هزینش چقدر میشه ؟

خیلی برنامه جالبی بود
cloud computing یکی از موضوعات مورد علاقه بنده بوده
ولی تا حالا این شکلیشو ندیده بودم
در شک عامیانه سیستم های پردازشی توزیع شده معمولا همه سیستم ها به صورت آماده باش هستند و سرور تصمیم میگیره چه کاری رو به کی بده
ولی تو این نرم افزار احتمالا تسک های مختلف طبقه بندی شده اند و به صورت مجموعه ای از دستورات اماده اند
بعد هر سیستم بر اساس منابعی که به اشتراک گذاشته به سرور یه درخواست ارسال میکنه و سرور بر اساس مشخصاتش یه تسک میده
کلاینت هم اون تسک رو انجام میده و دوباره واسه سرور میقرسته
براش نوشتنش من میتونم کمکتون کنم ولی احتتمالا خودتون میدونید که یه چنین پروژه ای هزینه بر هست و حد اقل 2-3 ماه واسه طراحی اصولی و پیاده سازیش زمان لازم داره
جسارتا میتونم بدونم یه چنین برنامه ای رو واسه چه کاری میخواین؟
چون تو ایران به دلیل ضعیف بودن زیرساخت های ارتباطی بعید میدونم بشه ازش استفاده مفیدی داشت

این یه برنامه هستش که با استفاده از اون بیت کوین و لایت کوین استخراج میشه میتونم بدونم هزینش چقدر میشه ؟

frox

Registered User
لایک‌ها
9
شما هم واسه استخراج بیت موین میخواین؟

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
یه مفدار توضیح میدین در مورد برنامش

این یه برنامس که از توابع api فکر کنم استفاده کردن از چند درصد از منابع سیستم فردی
که این برنامه رو رو سیستمش نصب میکنه استفاده میکنه مثلا گرافیک و سی پی یو و غیره برای انجام بعضی محاسبات حالا امکانش هست همچین برنامه ایی نوشته بشه؟ و تو این برنامه باید یه ایدی واسه هر کسی در خواست بشه یک تایمر و یک گزینه برای اینکه از کاربر سوال بشه جند درصد از منابع استفاده بشه 10 درصد 20 درصد 30 در صد و ... و کارا و امکانات دیگه که گفته میشه بعدا

frox

Registered User
لایک‌ها
9

این برنامه رو واسه همین سایت میخواین استفاده کنید؟
https://api.coingeneration.com/
این سایت برای استفاده از سیستمش با ازای هر سال 50 دلار میگیره که یه کد میده که واسه استفاده کردن از API باید اون لایسینس وارد بشه
اگه اینکار رو میخواین انجام بدین نرم افزار خودش از هر چیز دیگه ای بهتره
به نظر من شما هنوز تعریف درستی از برنامه ای که میخواین ندارید
اگه میتونید اندازه چند صفحه تمام امکاناتی که از یه برنامه میخواین / امکاناتش / اگه قراره از سرویسی استفاده میکنه آدرس و نوع سرویسش / اگه میتونید یه طرح کلی از شکل محیط برنامه
اگانه یه برنامه منبع بفرماید که از روش نمونه برداری بشه
این برنامه ای که شما معرفی کردید به این صورت عمل میکنه که برای یه سری اهداف که احتیاج به حجم پردازشی بالایی دارند به جای استفاده از ابر کامپیوتر ها از پردازش توزیع شده استفاده میکنه
اگه فکر میکنید این برنامه کلا به منظور استخراج کوین نوشته شده اشتباه میکنید. این سایت هدفش فقط انجا پردازش های توزیع شده هست که برای این کار یه نرم افزار واسه خودش طراحی کرده/
این نرم افزار با اتصال به سرور API همین سایت یه سری اسکریپت یا فرمان دانلود میکنه که دستور العمل اجرای یه سری پردازش هستن. این پردازش ها بر اساس محدودیتی که واسه برنامه تعریف شده روی اون سیستم اجرا میشه و نتیجش باز به سایت برگردونده میشه
از اون جا که استفاده از ابر کامپیوتر ها خیلی گرون هست استفاده از سیستم های کاربران میتونه خیلی ارزون تموم بشه
اما نکته ی مهم اینجاست که کاربر عادی هم نمیاد واسه ثواب کردن این کار رو انجام بده
باید یه فایده ای واسش داشته باشه که بیاد منابع سیستمش رو در اختار یه نفر دیگه بزاره. واسه همین این سایت وعده استخراج کوین رو به کاربراش میده
حالا چرا کوین؟ چون تنها واحدولی ای هست که احتیاج به هیچ کارمزد و کارت و هیچ چیز دیگه ای برای انتقالش وجود نداره
واسه همین این سایت به ازای استفاده از منابع سخت افزاری کاربراش بهشون کوین میده
اگه درست توضیح داده باشم فکر کنم حالا متوجه این برنامه شده باشید
حالا فکراتون رو بفرمایید و بگید که چه برنامه ای میخواین

بالا