• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند برنامه نویس ویندوز

b00s624

Registered User
لایک‌ها
50
من یه برنامه ای میخوام که بهش ای پی بدی تعدادبالا و ادرس سایت یا صفحه رو بدی و بعدش اون به عنوان یک بازدید کننده واقعی با اون ای پی از سایت موردنظر بازدید کنه و بعدش بره با ایپی بعدی از همون صفحه بازدید کنه به همین ترتیب اگر بشه همزمان1صفحه رو همزمان با 20 ایپی یا زیادتر بازدید کنه تاکید میکنم مثل یه بازدید کننده واقعی این سایت رو با ای پی که وارد کردم بازدید کنه باتشکر

hostage_devil

Registered User
لایک‌ها
105
من این برنامه رو نوشتم فقط با یه آی پی ، یه ورودی میدادی و یه صفحه این میرفت به همون تعداد اون صفحه رو رفرش میکرد ولی با چند تا آی پی رو نمیدونم ، اگر همچین برنامه ای باشه که هست حتما چون هیچ کاری نشد نداره اون وقت یازدید همه سایت ها یهو سر از چند هزار آی پی در روز در میاورد ، البته یه ایده برای این کار دارم فقط برنامش یکم زمان بر میشه اجراش :)

s0or2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
به نظر من برای بالا بردن رنکینگ در گوگل بهتره روی seo تحقیق کنید فکر می کنم گوگل مک آدرس رو هم می خونه

SearchDomain

Registered User
لایک‌ها
78
یک سایت بهتون پخ کردم

ممکنه منظورتون همون باشه

b00s624

Registered User
لایک‌ها
50
این برای بالا بردن بازدید یا رتبه سایت نیست فقط میخوام این کار رو بکنه که مثل یه بازدید کننده واقعی سایت رو بازکنه وبعد از لود کامل ببنده با ای پی هایی که بهش میدم

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
این برای بالا بردن بازدید یا رتبه سایت نیست فقط میخوام این کار رو بکنه که مثل یه بازدید کننده واقعی سایت رو بازکنه وبعد از لود کامل ببنده با ای پی هایی که بهش میدم

برای دور زدن DDOS ؟؟

Mohsen-6558

Registered User
لایک‌ها
36
دوست عزیز همچین چیزی امکان نداره.
مگه اینکه روی سرور اجراش کنی و سرور شما چندین آی پی داشته باشه.
شما نمی تونی با هر آی پی که می خوای از صفحه بازدید کنی.
برای اینکه بتونی با اون ای پی از صفحه بازدید کنی باید IP رو در اختیار خودت داشته باشی.

بالا