• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند برنامه نویس:کامپوننت آلفا یوزرپوینت جوملا به همراه ماژولهای پرداخت ایرانی و وب مانی و لیبرت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
سلام به همه ی دوستان
من برای کامپوننت آلفا یوزرپوینت توی جوملا2.5 نیاز به ماژولهای پرداخت ایرانی (یکی از بانکهای اقتصاد نوین،سامان،ملت و پاسارگاد)و وب مانی و لیبرتی دارم و می خوام اون رو به کامپوننت جی دانلود متصل کنم. همچنین نیاز دارم ظاهر کامپوننت جی دانلود رو کمی شخصی سازی کنم . css اش رو تغییر بدم.لطفا از دوستان برنامه نویس اگه کسی می تونه این کار رو انجان بده زمان و هزینه رو اعلام کنه . ممنون

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
وب سایت من جوملا 2.5 هست.من می خوام 2 تا تغییر اصلی در سایت داشته باشم.اول اینکه بخش فروشگاه رو به بخش رایگان متصل کنم و از طریق سیستم عضو گیری پولی به کاربران اجازه ی دانلود بدم(سیستم امتیاز دهی آلفایوزرپوینت).مورد دوم این هست که سایت رو می خوام انگلیسی کنم.همین امکانات رو برای پرداخت آنلاین های بین المللی هم بذارم.بخش انگلیسی رو تا اندازه ی زیادی انجام دادم.درخواست دارم سایت به طور کامل چک بشه و ایده های جدید از نظر برنامه سازی و بهینه سازی کدهاش مطرح بشه و اعلام زمان و هزینه بشه.برای طراحی ظاهرش زیاد نمی خوام کاری انجام بدم.به این دلیل که تازه این کار رو انجام دادم.یعنی طراحی ظاهر کلی همین باشه با تغییرات بهتر.منتظر پاسخ شما هستم.ضمن اینکه بعد از این پروژه 6 تا وب سایت دیکه هم دارم که مایلم با هم پیش بریم.ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا