بنده خدا چه فکر پیش خودت میکنی؟ دلت به این امتیاز های که توی این سایت بهت داده شده که معلوم نیست کی داده و چرا خوش کردی؟!!
خب اگه به این حرف هاست که منم میتونم برم ده تا نام کاربری توی همین سایت ایجاد کنم و بعد برم به نام کاربری اصلی امتیاز بدم!!
بنده خدا من با خیلی از مشتری ها کار کردم و اونا هم با این روش من مشکلی نداشتن! شما دبه کردی.
یعنی فکر میکنی من اونقدر احمقم که به کسی که نمیشناسم بیام برنامه رو تحویل بدم اونم بدون اینکه پولی گرفته باشم؟
الان برنامه نویسا برای شروع کارشون یه هزینه ای میگیرن بعد کار رو شروع میکنن.
من برنامه رو نوشتم و روی سایتم گذاشتم شمام گفتی مشکلی نداره. بهتم گفتم برای اطمینان اون عکس ها رو قبل از حذف باز کن ببین. دگه چه شک و شبه ای باقی مونده؟
شما توی تلگرام بهم میگی من شاید پول رو واریز کردم ولی کار رو بهم تحویل ندادی!!! آخه این چه منطقیه؟ من چرا نباید بهت تحویل بدم؟ اخه این برنامه به چه درد من میخوره که نباید بهت تحویل بدم؟ اونم وقتی پولشو گرفته باشم؟ چه دلیلی وجود داره برنامه نویس یه کاری رو برای کسی انجام بده و بعد پولش رو بگیره ولی کار رو تحویل نده؟ اونم وقتی خودت چک کردی و مشکلی نداشته!!!
واقعا با این حرف هات نشون میدی که اصلا منطق نداری.
من حرف دیگه ای ندارم. قضاوت رو میذارم به عهده ی بقیه.
میتونید امتیاز ها رو بررسی کنید ببیند از چه کاربرهایی و به چه دلیل ثبت شده
همچنین سایتی که براش برنامه نوشتید و لینکش در امضام هست رو ببینید که اعتبارش در چه اندازه ای هست
بعد با حساب کاربری خودت مقایسه کتی ببینی کدوم قابل اعتماد تره!
برنامه نویسی اول پول میگیره که برای یک شرکت نام و نشان دار و معتبر کار میکنه
نه یک حساب کاربری بدون اعتبار
نهایت تا یک ساعت دیگه صبر میکنم ، در غیر اینصورت دوستان دیگه برام انجام میدن