• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند برنامه نویس php برای یک کار فوق ساده

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
سلام
یک صفحه php میخوام مربوط به حذف چندتا فایل
فکر نکنم در حد 10-20هزار تومان هم کار داشته باشه!

کسانی که تمایل دارند پیام بدن تا توضیحات بیشتر رو بفرستم و قیمت نهایی اعلام کنن

راوندی

Registered User
لایک‌ها
23
من از همه ی شما میخوام که حرف های منو گوش کنید و بعد قضاوت کنید.
این آقای Milad._.R امروز ازم خواست این برنامه ای که اینجا درخواست کرده رو براش بسازم.
منم بهش گفتم برای اعتماد بیشتر اول برات می نویسم بررسی که کردی . بعد پول رو واریز کن.
حالا براش انجام دادم. و برنامه رو روی سایتم گذاشتم امد برنامه رو دید چک کرد گفت مشکلی نداره.
حالا میگه اول برنامه رو بده تا بعد من پول رو بدم!!! چون من مطمئن نیستم که بعدا برنامه رو بهم بدی!!! به نظرتون این حرف حرف منطقی هست؟

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
منم بهش گفتم برای اعتماد بیشتر اول برات می نویسم بررسی که کردی . بعد پول رو واریز کن.

دروغه !

پیامی که ایشون بهم دادن :
سلام
توی تلگرام بهم بگید چی میخواید؟
خواستید اول براتون می نویسم بعد هزینه رو میگیرم.

براتون مینویسم یعنی چی ؟ یعنی برای من مینویسه
نه اینکه رو سایت خودش بنویسه و چندتا عکس بزاره بگه باهاش عکس ها رو روی سایتش پاک کنم !
وقتی هیچ برنامه ای به من تحویل داده نشده ، یعنی برای من نیست !

اینکه تا قبل دریافت کار هزینه ای واریز نمیکنم هم کاملا مشخصه ، فکر نکنم کسی به یک کاربری که هیچ امتیاز و اعتباری نداره اعتماد کنه

--

دوباره بهتون میگم، دوستان دیگه ای هستن که کارمو راه بندازن ،
اگه واقعا برنامه رو میخواید تحویل بدید و هزینه رو بگیرید زودتر اعلام کنید ، چون وقت زیادی ندارم برای صبر کردن و بحث کردن !

راوندی

Registered User
لایک‌ها
23
بنده خدا چه فکر پیش خودت میکنی؟ دلت به این امتیاز های که توی این سایت بهت داده شده که معلوم نیست کی داده و چرا خوش کردی؟!!
خب اگه به این حرف هاست که منم میتونم برم ده تا نام کاربری توی همین سایت ایجاد کنم و بعد برم به نام کاربری اصلی امتیاز بدم!!
بنده خدا من با خیلی از مشتری ها کار کردم و اونا هم با این روش من مشکلی نداشتن! شما دبه کردی.
یعنی فکر میکنی من اونقدر احمقم که به کسی که نمیشناسم بیام برنامه رو تحویل بدم اونم بدون اینکه پولی گرفته باشم؟
الان برنامه نویسا برای شروع کارشون یه هزینه ای میگیرن بعد کار رو شروع میکنن.
من برنامه رو نوشتم و روی سایتم گذاشتم شمام گفتی مشکلی نداره. بهتم گفتم برای اطمینان اون عکس ها رو قبل از حذف باز کن ببین. دگه چه شک و شبه ای باقی مونده؟
شما توی تلگرام بهم میگی من شاید پول رو واریز کردم ولی کار رو بهم تحویل ندادی!!! آخه این چه منطقیه؟ من چرا نباید بهت تحویل بدم؟ اخه این برنامه به چه درد من میخوره که نباید بهت تحویل بدم؟ اونم وقتی پولشو گرفته باشم؟ چه دلیلی وجود داره برنامه نویس یه کاری رو برای کسی انجام بده و بعد پولش رو بگیره ولی کار رو تحویل نده؟ اونم وقتی خودت چک کردی و مشکلی نداشته!!!
واقعا با این حرف هات نشون میدی که اصلا منطق نداری.
من حرف دیگه ای ندارم. قضاوت رو میذارم به عهده ی بقیه.

programer1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
همکار عزیز شما باید ببینید امتیاز های ایجاد کننده تاپیک رو ایشون هر گز بخاطر این مبالغ و صد البته حتی بیشتر از اینها هم هرگز امتیاز منفی به کارنمه خودشون اضافه نمی کنن.

لطفا یکم حرفه ای باشید این مبلغ چیزی نیست شما تحویل بدید به ایشون و یقینا ایشون با این سابقه بسیار قابل اعتماد هستند. این سابقه ایشون هستش که باعث شده تا احتیاط رو رعایت کنند چون شما هم مانند بنده سابقه ندارید.

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
بنده خدا چه فکر پیش خودت میکنی؟ دلت به این امتیاز های که توی این سایت بهت داده شده که معلوم نیست کی داده و چرا خوش کردی؟!!
خب اگه به این حرف هاست که منم میتونم برم ده تا نام کاربری توی همین سایت ایجاد کنم و بعد برم به نام کاربری اصلی امتیاز بدم!!
بنده خدا من با خیلی از مشتری ها کار کردم و اونا هم با این روش من مشکلی نداشتن! شما دبه کردی.
یعنی فکر میکنی من اونقدر احمقم که به کسی که نمیشناسم بیام برنامه رو تحویل بدم اونم بدون اینکه پولی گرفته باشم؟
الان برنامه نویسا برای شروع کارشون یه هزینه ای میگیرن بعد کار رو شروع میکنن.
من برنامه رو نوشتم و روی سایتم گذاشتم شمام گفتی مشکلی نداره. بهتم گفتم برای اطمینان اون عکس ها رو قبل از حذف باز کن ببین. دگه چه شک و شبه ای باقی مونده؟
شما توی تلگرام بهم میگی من شاید پول رو واریز کردم ولی کار رو بهم تحویل ندادی!!! آخه این چه منطقیه؟ من چرا نباید بهت تحویل بدم؟ اخه این برنامه به چه درد من میخوره که نباید بهت تحویل بدم؟ اونم وقتی پولشو گرفته باشم؟ چه دلیلی وجود داره برنامه نویس یه کاری رو برای کسی انجام بده و بعد پولش رو بگیره ولی کار رو تحویل نده؟ اونم وقتی خودت چک کردی و مشکلی نداشته!!!
واقعا با این حرف هات نشون میدی که اصلا منطق نداری.
من حرف دیگه ای ندارم. قضاوت رو میذارم به عهده ی بقیه.
میتونید امتیاز ها رو بررسی کنید ببیند از چه کاربرهایی و به چه دلیل ثبت شده
همچنین سایتی که براش برنامه نوشتید و لینکش در امضام هست رو ببینید که اعتبارش در چه اندازه ای هست

بعد با حساب کاربری خودت مقایسه کتی ببینی کدوم قابل اعتماد تره!

برنامه نویسی اول پول میگیره که برای یک شرکت نام و نشان دار و معتبر کار میکنه
نه یک حساب کاربری بدون اعتبار

نهایت تا یک ساعت دیگه صبر میکنم ، در غیر اینصورت دوستان دیگه برام انجام میدن

راوندی

Registered User
لایک‌ها
23
میتونید امتیاز ها رو بررسی کنید ببیند از چه کاربرهایی و به چه دلیل ثبت شده
همچنین سایتی که براش برنامه نوشتید و لینکش در امضام هست رو ببینید که اعتبارش در چه اندازه ای هست

بعد با حساب کاربری خودت مقایسه کتی ببینی کدوم قابل اعتماد تره!

برنامه نویسی اول پول میگیره که برای یک شرکت نام و نشان دار و معتبر کار میکنه
نه یک حساب کاربری بدون اعتبار

نهایت تا یک ساعت دیگه صبر میکنم ، در غیر اینصورت دوستان دیگه برام انجام میدن
منم میتونم به دو تا از دوستان بگم اعتبار بدید. کاری نداره که! از ظاهر سایت هیچ کسم نمیشه فهمید که قابل اعتماد هست یا نه؟!
این فیلمی از برنامه است همینطوری که خودت گفتی:
http://s8.picofile.com/file/8267724134/hazf.avi.html
با چندین نفر همینطوری کار کردم اونا هم هیچ مشکلی نداشتن. اونایی که بهترین سایت ابزار دهی کشور رو داشتن هیچ مشکلی با این روش کار من نداشتن. حالا شما امدی دبه در اوردی.
من همین فیلم رو گذاشتم. دیگه ام به بحث ادامه نمیدم. قضاوت با دیگران.

بالا