• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند به طراح سایت

.:kamran:.

Registered User
لایک‌ها
95
درود بر دوستان

چند ماه پیش تایپیکی ایجاد کردم و نیاز به سایت داشتم که دوستان لطف کردند و با رنج متنوع خدمات و قیمت! پیام دادند . در نهایت دوستی پس از گرفتن پیش پرداخت یه چیزی در حد وبلاگ به ما تحویل داد . ما هم گفتیم به جای شکایت و اعتراض و ...بهتره یه طراح سایت دیگه بگردیم .
دوستان توجه کنید که قصد دارم سایتی بزنم به زبان انگلیسی برای توصیف ایران و شهرهای ایران ، فرهنگ و آداب ایرانی و... . بنابراین میخواهم گرافیک در حد کامل و زیبا باشه . و چون خودم عکس میزارم نمیخوام شلوغ و سنگین باشه . (شیک و ساده باشه) ، متن روزانه در آن میگذارم و قصد دارم چندین کلمه سئو برای آن کار کنم .
ممکنه فروشگاه هم بزارم ولی هنوز خبری نیست ، جوری باشه که قابلیت اضافه کردن فروشگاه هم باشه .
فسمتی برای پکیج بندی میخواهم بگذارم . بگونه ای که برای تورهای خارجی و یا ایرانی پکیج های مختلف گردشگری باشه .
از آنجایی که تا حالا با سایت کار نکردم جوری باشه که پست گذاشتن در آن برای بنده ساده باشه .
دامین هم دارم .
نمونه کار خاصی سراغ ندارم ولی اگر دوستان نمونه کار یا سایتی را مشابه با انتظارات بنده سراغ دارند بفرمایند .
قالب هم برای بنده فرق نمیکنه که آماده باشه اختصاصی ، همون طور که گفتم میخوام فقط شیک باشه . برای فرد بازدید کننده خارجی حرفه ای و زیبا باشه . همه جوره سعی کردم توصیف کنم !
ممنون میشم دوستان سوالات و قیمت های خود را به من اعلام کنند .
ممنونم

x460

Registered User
لایک‌ها
703
سلام
پ.خ. ارسال شد خدمتتون.

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
در خدمتتون هستم.
نمونه کار هم خواستید تقدیم میشه، البته مشابه چیزی که گفتید ندارم ، نمونه کارهای دیگه

exaayaa

Registered User
لایک‌ها
35
درود
پیام خصوصی شد

nilord

Registered User
لایک‌ها
101
سلام خدمت شما دوست گرامی
پیام خصوصی شد ...

marshal0761

Registered User
لایک‌ها
214

Registered User
لایک‌ها
95
ممنونم از دوستان .
در حال حاضر قصد را اندازی فروشگاه ندارم . تنها میخواهم این قابلیت را داشته باشد که بعدها خواستم اضافه کنم مشکلی نباشه

loneliest

Registered User
لایک‌ها
195
ممنونم از دوستان .
در حال حاضر قصد را اندازی فروشگاه ندارم . تنها میخواهم این قابلیت را داشته باشد که بعدها خواستم اضافه کنم مشکلی نباشه
در خدمتتون هستم ، از طریق مشخصات امضا و یا پ،خ در ارتباط باشید.

erfanmix

Registered User
لایک‌ها
37
جناب عرب یوزر
marshal0761
کاملا تایید میشن و همکاری با ایشون داشتیم بسیار فعال و خوش قول هستند.
موفق باشید

HADEE16

Registered User
لایک‌ها
22
پیام خصوصیتون رو چک کنید

irandac

Registered User
لایک‌ها
88
سلام دوست عزیز اصلا زیاد هزینه نکنید بنده هم قصد راه اندازی چنین سایتی را دارم قالب های آماده و بسیار شیک زیادی برای ورد پرس هست که جوابگو می باشد.

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
بنده طراح هستم. ولی پیشنهاد میکنم برای این سایت از قالب های آماده به زبان انگلیسی استفاده کنید

Registered User
لایک‌ها
95
سلام . دوستانی که با مایل به انجام هستند لطفا پیام بدهند

بالا