• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند دبیر خصوصی(کار بلد) برای اموزش طراحی سایت از 0 تا 100

mmafunian

Registered User
لایک‌ها
196
سلام:)
با توجه به عنوان تاپیک بنده نیازمند دبیر خصوصی(کار بلد) برای اموزش طراحی سایت از 0 تا 100 به صورت عملی و در قالب انجام پروژه با قیمت مناسب در اصفهان هستم.
این را هم اضافه کنم من هیچ گونه اطلاعی از روند ساخت سایت ندارم و کلا اطلاعاتم در این مورد صفر هستش ولی علاقه ی زیادی به ساخت سایت و برنامه نویسی دارم;)...
لطفا دبیران محترم اعلام حضور کنند و امادگی خودشون را برای تدریس در پیام خصوصی اعلام کنند....
با تشکر:general105:

Last edited:

hostage_devil

Registered User
لایک‌ها
105
من بلدم و کلاس خصوصی هم تو مشهد میزارم اما آنلاین واقعا سخته و نمیشه مفهومی بهتون یاد داد
پیشنهاد میکنم حتما حضوری معلم بگیرید

NikOnline

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
از اصفهان در خدمتیم
جهت اطلاعات بیشتر از طریق پ.خ در ارتباط باشید
ممنون

mohsenshayan

Registered User
لایک‌ها
91
سلام
از اصفهان در خدمتیم
جهت اطلاعات بیشتر از طریق پ.خ در ارتباط باشید
ممنون
ايشان كلاهبردار هستند كسي به ايشون كار نده
از طريق پليس فتا و دادسراي ناحيه 31 و جرائم رايانه اي ايشون تحت پيگيري وتعقيب هستند

Muhammad-Ali

Registered User
لایک‌ها
41
سلام:)
با توجه به عنوان تاپیک بنده نیازمند دبیر خصوصی(کار بلد) برای اموزش طراحی سایت از 0 تا 100 به صورت عملی و در قالب انجام پروژه با قیمت مناسب در اصفهان هستم.
این را هم اضافه کنم من هیچ گونه اطلاعی از روند ساخت سایت ندارم و کلا اطلاعاتم در این مورد صفر هستش ولی علاقه ی زیادی به ساخت سایت و برنامه نویسی دارم;)...
لطفا دبیران محترم اعلام حضور کنند و امادگی خودشون را برای تدریس در پیام خصوصی اعلام کنند....
با تشکر:general105:
سلام
به صورت آنلاین میتونم در خدمتتون باشم. با استفاده از TeamViewer و Skype جلسات را می شود مثل زنده بر قرار کرد. میتونیم یک جلسه به صورت رایگان در خدمتتان باشم تا در صورتی که مایل بودید ادامه بدیم. آموزش خصوصی طراحی وب و برنامه نویسی

mmafunian

Registered User
لایک‌ها
196

mmafunian

Registered User
لایک‌ها
196
دوستان لطفا پیشنهاد کلاس انلاین ندین چون برای من که هیچ اطلاعاتی از روند طراحی سایت ندارم کلاس های حضوری بیشتر به کارم میاد.....

بالا