• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند دریافت مشاوره حضوری درباره کسب و کار الکترونیکی

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
من نیازمند دریافت مشاوره حضوری (شهر تهران) درباره کسب و کار اینترنتی (وبسایت) هستم. البته خودم مهندس کامپیوترم و فعالیت و شغلم هم در همین زمینه است ولی برای آگاهی بیشتر و دقیقتر درباره تجارت الکترونیک و احتمالا شروع یک کسب و کار اینترنتی به این مشاوره نیاز دارم. بنابراین دوستانی که مایل به همکاری هستند اعلام کنند تا شرایط رو دقیقا بگم.

hassanmaleki

Registered User
لایک‌ها
12
تجارت الکترونیک اون چیزی که تو ایران جا افتاده یست البته داره بهتر میشه ولی بیشتر سیستم های ایرانی زیاد هم مفید نیستن

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
ممنونم دوست عزیز ولی من نیازمند مشاوره حضوری و مفید و جدی هستم و فقط دنبال یکی دو جمله کلی نیستم.
اگر کسی بتونه همکاری کنه ممنون میشم.

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام
پیام خصوصی ارسال شد.

با تشکر

iraniandesigner

Registered User
لایک‌ها
18
فکر می کنم ای نماد در این رابطه مشاوره بده با شماره تماس گویا داخل سایتش تماس بگیرید ببینید چقدر میتونه کمکتون کنه

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
فکر می کنم ای نماد در این رابطه مشاوره بده با شماره تماس گویا داخل سایتش تماس بگیرید ببینید چقدر میتونه کمکتون کنه
آخه از یه سازمان شلخته دولتی همچین انتظارهایی میشه داشت به نظر شما؟! :general607:
اینها بتونند سایت زشت و بد ترکیب خودشون را بالا نگه دارن باید بهشون جایزه بدی! :D
اگه شخص یا حتی یه شرکت خصوصی ماهر میشناسید معرفی کنید لطفا! :)

iraniandesigner

Registered User
لایک‌ها
18
آخه از یه سازمان شلخته دولتی همچین انتظارهایی میشه داشت به نظر شما؟! :general607:
اینها بتونند سایت زشت و بد ترکیب خودشون را بالا نگه دارن باید بهشون جایزه بدی! :D
اگه شخص یا حتی یه شرکت خصوصی ماهر میشناسید معرفی کنید لطفا! :)
:D
اطلاعاتی که شما نیاز دارید باید توسط خودتون تجربه بشه
معمولا کمتر کسی هست که بیاد تمام اطلاعات مورد نظر شما رو در اختیارتون قرار بده
پیشنهاد میدم در مورد موضوعات مختلف مد نظرتون همین جا تاپیک بزنید تا نظر افراد مختلف رو بشنوید و بتونید نتیجه گیری کنید

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
نه دوست عزیز اینجا خیلی فایده نداره، من میخوام حضوری باشه که راحت بشه بحث کرد، سوال پرسید، جواب گرفت.
البته هزینه اش را هم میدم در یه حد معمول که بتونم.

amirhose.in

Registered User
لایک‌ها
31
يه شركتي هست ساعتي فك كنم ١٠٠ هزار تومن ميگرف. خواستي ادرس سايتش رو پ.خ كنم.

بالا