• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند دور زدن دانگل HASP ALADDIN

nell_city

Registered User
لایک‌ها
18
دانگل فوق بر روی دستگاه شهربازی نصبه و برای کپی هارد و استفاده احتیاج به دور زدن دانگل فوق دارم . دوستان اگه راه برنامه یا ایده خاصی دارند درمیون بگذارن

new24

Registered User
لایک‌ها
300
دانگل فوق بر روی دستگاه شهربازی نصبه و برای کپی هارد و استفاده احتیاج به دور زدن دانگل فوق دارم . دوستان اگه راه برنامه یا ایده خاصی دارند درمیون بگذارن

نکنه میخوای یه آشوبی راه بندازی توی شهربازی؟
هیچ راهی که بچه ها بلد باشن نیست،زحمت نکش!!!
برو آشیانه شاید بلد باشن بهت بگن

nell_city

Registered User
لایک‌ها
18
نکنه میخوای یه آشوبی راه بندازی توی شهربازی؟
هیچ راهی که بچه ها بلد باشن نیست،زحمت نکش!!!
برو آشیانه شاید بلد باشن بهت بگن
گر صبر کنی از بچه های همین پی تی حلواسازم . بلاخره پیدا میشه عمو پیدا میشه:cool:

new24

Registered User
لایک‌ها
300
گر صبر کنی از بچه های همین پی تی حلواسازم . بلاخره پیدا میشه عمو پیدا میشه:cool:

حلوا عایا؟
غوره هم زیاده!!:دی
ولی فکر نکنم واقعا کسی در این زمینه اطلاعی داشته باشه
مگه اینکه دسترسی به دانگل داشته باشی و بتونی دستکاریش کنی!

nell_city

Registered User
لایک‌ها
18
حلوا عایا؟
غوره هم زیاده!!:دی
ولی فکر نکنم واقعا کسی در این زمینه اطلاعی داشته باشه
مگه اینکه دسترسی به دانگل داشته باشی و بتونی دستکاریش کنی!

دسکاری دانگل به این سادگی امکان پذیر نیست چون فرمتشو ویندوز نمیخونه و اصلا بعنوان درایو نمیشناسدش . اما میشه با یسری نرم افزارای مانیتورینگ از مسیرهای حرکتی و سنت و رسیوش مطلع شد

new24

Registered User
لایک‌ها
300
دسکاری دانگل به این سادگی امکان پذیر نیست چون فرمتشو ویندوز نمیخونه و اصلا بعنوان درایو نمیشناسدش . اما میشه با یسری نرم افزارای مانیتورینگ از مسیرهای حرکتی و سنت و رسیوش مطلع شد

یه وی ام ویر بگیر،اگه لینوکس تشخیصش میده،یه لینوکس روش اجرا کن و ببین میتونی دسکاریش کنی یا نه!
دیدی گفتم باید توی آشیانه بپرسی!

nell_city

Registered User
لایک‌ها
18
یه وی ام ویر بگیر،اگه لینوکس تشخیصش میده،یه لینوکس روش اجرا کن و ببین میتونی دسکاریش کنی یا نه!
دیدی گفتم باید توی آشیانه بپرسی!
شما از اعضای آشیانه ای؟ لینوکسم تشخیص نمیده مهندس

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
بستگی داره نوع محافظت All hasp باشه یا Hasp envelope .بستگی داره بخوای کرکش کنی و کپی کنی و جای دیگه استفاده کنی یا با امولاتور کارت راه بیفته. برای امولاتور میتونی بدی برات بنویسن یا اگر به اون سیستم دسترسی داری از brain studio hasp emulator استفاده کنی و رسپانسش رو بگیری- یچیزی شبیه کیلاگر- . اینم هست اما من خودم چک نکردم

http://www.dongleservice.com/hasp_emulator/HASPHL2010.zip

s0or2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باو مهندس چیه؟:)
یه موقعی بودم،اونجا در این باره بهتر راهنمایی میکنن

افتک،چه خبر؟

دیدی چه زود پیر شدیم :cigar:

اهالی قدیمی پرشین تولز اکثرا تو آشیانه کار کردن .اونجا مال هک کردنمون بود و اینجا مال مسایل نرم افزاری و معامله b2b
دانگل usb رو معمولا" dump باید کرد که کار تخصصی هستش .سخت نیست ولی اهلش رو میخاد .

منم میگم برو آشیانه
چون کسی وقت این کار رو نداره
تازه آخرش ممکنه شر بشه مثل من که شرکت مشتریم واسه تایید من با صاحب کارم صحبت کرد و اونم که قبلا" نتونسته بود کپیش کنه از حصودیش منو ... متاهل بیکار ماهی فلان قدر قسط...
عقده ای شدما...:blink:

new24

Registered User
لایک‌ها
300
دیدی چه زود پیر شدیم :cigar:

اهالی قدیمی پرشین تولز اکثرا تو آشیانه کار کردن .اونجا مال هک کردنمون بود و اینجا مال مسایل نرم افزاری و معامله b2b
دانگل usb رو معمولا" dump باید کرد که کار تخصصی هستش .سخت نیست ولی اهلش رو میخاد .

منم میگم برو آشیانه
چون کسی وقت این کار رو نداره
تازه آخرش ممکنه شر بشه مثل من که شرکت مشتریم واسه تایید من با صاحب کارم صحبت کرد و اونم که قبلا" نتونسته بود کپیش کنه از حصودیش منو ... متاهل بیکار ماهی فلان قدر قسط...
عقده ای شدما...:blink:

عقده نشو باو!!
همون اوّل که متاهل شدی به فنا رفتی!واسه تو که تانک از روت رد شده،اینا گلوله کلاشنیکفه!، زیاد مهم نیست

nell_city

Registered User
لایک‌ها
18
بستگی داره نوع محافظت All hasp باشه یا Hasp envelope .بستگی داره بخوای کرکش کنی و کپی کنی و جای دیگه استفاده کنی یا با امولاتور کارت راه بیفته. برای امولاتور میتونی بدی برات بنویسن یا اگر به اون سیستم دسترسی داری از brain studio hasp emulator استفاده کنی و رسپانسش رو بگیری- یچیزی شبیه کیلاگر- . اینم هست اما من خودم چک نکردم

http://www.dongleservice.com/hasp_emulator/HASPHL2010.zip
میخوام کپیش کنم
این نرم افزارم چیز خوبیه باید یسری اطلاعات بگیری بعد بفرستی برا سایتش بعد یه پولی میگیرنو کارتو راه میندازن اما ماله من گزینه پسوردش فعاله و نمیتونه dump کنه

s0or2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی چی پسوردش فعاله ؟

s0or2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمیدونم تا من به خود دانگل دسترسی نداشته باشم نمیتونم بگم که با بایپس کردن پسورد کار می کنه یانه شاید دانگل با پسوردش رمزنگاری میشه .
کلا من تا همین جا می تونم نظر بدم الباقی رو شرمنده

بالا