• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند دو اسکریپت

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام . به دو تا اسکریپت نیاز دارم . یکی سایتی که هر چیزی رو تو گوگل سرچ میکنی این هم باهاش بالا بیاد که نمونش جدیدن تو نت زیاد شده مثل درجه 1 و یه سری از قسمت های اوکسی ادز و . . .
و یکی هم سایت تبلیغاتی .
اولی که اگه فیری باشه خوبه انگلیسی هم باشه موردی نداره .
برای دومی هم برنامه نویس که سابقه کار مرتبط داره اعلام آمادگی کنه تا وارد جزئیات بشیم .

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
نیاز به هیچ اسکریپتی نیست , کار شرم آوری که چنین دست وب سایت هایی انجام می دن فهرست کردن یه سری واژه کلیدی بی ربط و بی معنا با موضوع کار اصلی خودشونه , حتی اینکار رو می شه با طراحی صفحات استاتیک ساده هم انجام داد.

متاسفم برای وب فارسی که با وجود چنین حقه های کثیفی داره کیفیتش لکه دار می شه , شک داشتین تو پیام خصوصی بهتون می گم با چه واژه های آلوده ای بعضی از این دست وب سایت ها کاربر رو به سمت خودشون جذب می کنن.

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
برای اول اسکریپت آماده رایگان انگلیسی وجود داره ولی متاسفانه اسمش رو یادم رفته
برای مورد دوم هم اسکریپت هست

amk

Registered User
لایک‌ها
9
نیاز به هیچ اسکریپتی نیست , کار شرم آوری که چنین دست وب سایت هایی انجام می دن فهرست کردن یه سری واژه کلیدی بی ربط و بی معنا با موضوع کار اصلی خودشونه , حتی اینکار رو می شه با طراحی صفحات استاتیک ساده هم انجام داد.

متاسفم برای وب فارسی که با وجود چنین حقه های کثیفی داره کیفیتش لکه دار می شه , شک داشتین تو پیام خصوصی بهتون می گم با چه واژه های آلوده ای بعضی از این دست وب سایت ها کاربر رو به سمت خودشون جذب می کنن.

حرفتو قبول دارم....ولی راستش اینم یه تکنیکه برای جذب بازدید کننده دیگه...

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
برادر عزیز اگه منظورتون به استفاده از کلیدواژه های محبوب هست بله این یه تکنیکه ولی چرا یکی از همین سرویس های فاسد باید برای گول زدن کاربر خودش از عبارت هایی مثل ک* کلفت کردن یا عکس ک* سوسانو استفاده کنه؟ اون ستاره رو خودم گذاشتم که مشکل دار نباشه , متاسفانه این واقعیته و واقعا هم جای تاسف داره برای چنین کاربرهای ...

amk

Registered User
لایک‌ها
9
خب این دیگه از نفهمی اوناس منظور من کلیدواژه های درست حسابی بودش...

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بله با اون جور کلمات هم بنده مخالف هستم اما اگه درست استفاده بشه به نظرم بد نیست .

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای اول اسکریپت آماده رایگان انگلیسی وجود داره ولی متاسفانه اسمش رو یادم رفته
برای مورد دوم هم اسکریپت هست
ممنون میشم اگه اسمش رو برام پیدا کنین . مرسی . منتظرم

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
ممنون میشم اگه اسمش رو برام پیدا کنین . مرسی . منتظرم

تو همین انجمن یکی اسمش رو نوشته بود اول اسکریپت هم S داشت! یادم رفته خودم هم مشتاقم دوباره پیداش کنم

amk

Registered User
لایک‌ها
9
راستی یوسفی جان اگه پیداش کردی برای منم pm کنش....ممنون.....

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
ممنون ازت متالیک جان . اما شما مطمئنی این همونه ؟
بیشتر شبیه یه موتورجستجوگر میمونه که از اسپایدرهاش کمک میگیره و سایتهایی رو که بهش میده رو ایندکس میکنه !

بله همین جوری که فرمودید کار میکنه! اگه نتایج گوگل رو بخواین براتون نمایش بده باید از api خود گوگل استفاده کنید. اسکریپت رایگان فارسی هم هست برای اینکار . اما در اینصورت اولا محدودیت تعداد جستجوی روزانه دارید
ثانیا نیاز به کد api که باید از گوگل دریافت کنید و توی اسکریپتتون وارد!

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله همین جوری که فرمودید کار میکنه! اگه نتایج گوگل رو بخواین براتون نمایش بده باید از api خود گوگل استفاده کنید. اسکریپت رایگان فارسی هم هست برای اینکار . اما در اینصورت اولا محدودیت تعداد جستجوی روزانه دارید
ثانیا نیاز به کد api که باید از گوگل دریافت کنید و توی اسکریپتتون وارد!
ممنون اما چیزی که بنده نیاز داشتم درست برعکس این بود
یعنی نرم افزاری که به صورت مجازی برای هر جستجو تو گوگل یه صفحه از سایت من رو به فرد جستجو کننده عرفی کنه . ه...!!!

بالا