سلام دوستان من میخوام اکانت گوگل ادورز رو خودم فعال کنم.کسی دراین زمینه تجربه داره کمکم کنه؟
K korosh_s کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 1 جولای 2011 نوشتهها 43 لایکها 0 23 می 2012 #1 سلام دوستان من میخوام اکانت گوگل ادورز رو خودم فعال کنم.کسی دراین زمینه تجربه داره کمکم کنه؟
K korosh_s کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 1 جولای 2011 نوشتهها 43 لایکها 0 23 می 2012 #2 هیچ راهنمایی نیست؟
hosseinsees Registered User تاریخ عضویت 24 اکتبر 2011 نوشتهها 2,496 لایکها 798 23 می 2012 #3 کار با گوگل ادوردز اونم از داخل ایران ریسک کمی نیست باید یکیو اونور داشته باشی برای اینکه کاراتو انجام بده به نظر من ریسکشو نکن
کار با گوگل ادوردز اونم از داخل ایران ریسک کمی نیست باید یکیو اونور داشته باشی برای اینکه کاراتو انجام بده به نظر من ریسکشو نکن
K korosh_s کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 1 جولای 2011 نوشتهها 43 لایکها 0 23 می 2012 #4 به نقل از hosseinsees : کار با گوگل ادوردز اونم از داخل ایران ریسک کمی نیست باید یکیو اونور داشته باشی برای اینکه کاراتو انجام بده به نظر من ریسکشو نکن کلیک کنید تا بازشود... اگر ازدوبی انجام بشه مشکلی نیست؟
به نقل از hosseinsees : کار با گوگل ادوردز اونم از داخل ایران ریسک کمی نیست باید یکیو اونور داشته باشی برای اینکه کاراتو انجام بده به نظر من ریسکشو نکن کلیک کنید تا بازشود... اگر ازدوبی انجام بشه مشکلی نیست؟
hosseinsees Registered User تاریخ عضویت 24 اکتبر 2011 نوشتهها 2,496 لایکها 798 23 می 2012 #5 به نقل از korosh_s : اگر ازدوبی انجام بشه مشکلی نیست؟ کلیک کنید تا بازشود... چجوری ؟ :blink:
logofun Registered User تاریخ عضویت 11 ژانویه 2011 نوشتهها 2,003 لایکها 1,115 محل سکونت همینـجـــــــــا 23 می 2012 #6 هرگونه آدرس فیک و تلفن فیک بدی بعد از 12 ساعت اکانتت مسدود میشه بدون برو و برگرد تجربه داشتم ! اگر ساکن دبی هستید و یا در اونجا اشنا دارید اول اکانت رو از طریق ایشان وریفای کنید سپس اگهی رو ادد کنید اگر هم خواستید برای کاربران ایرانی اگهی شما نمایش داده بشه روی همه کشور ها کلیک کنید تا ایران هم نمایش داده بشه
هرگونه آدرس فیک و تلفن فیک بدی بعد از 12 ساعت اکانتت مسدود میشه بدون برو و برگرد تجربه داشتم ! اگر ساکن دبی هستید و یا در اونجا اشنا دارید اول اکانت رو از طریق ایشان وریفای کنید سپس اگهی رو ادد کنید اگر هم خواستید برای کاربران ایرانی اگهی شما نمایش داده بشه روی همه کشور ها کلیک کنید تا ایران هم نمایش داده بشه
K korosh_s کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 1 جولای 2011 نوشتهها 43 لایکها 0 23 می 2012 #7 دوستم ساکنه دوبی میخوام اون این کاررا رو انجام بده
jowshany Registered User تاریخ عضویت 4 مارس 2009 نوشتهها 1,594 لایکها 270 23 می 2012 #8 بعد اگه سایت فارسی باشه چطوری میشه؟
hosseinsees Registered User تاریخ عضویت 24 اکتبر 2011 نوشتهها 2,496 لایکها 798 23 می 2012 #9 به نقل از jowshany : بعد اگه سایت فارسی باشه چطوری میشه؟ کلیک کنید تا بازشود... ادوردز اصلا فارسی ساپورت نمیکنه
به نقل از jowshany : بعد اگه سایت فارسی باشه چطوری میشه؟ کلیک کنید تا بازشود... ادوردز اصلا فارسی ساپورت نمیکنه
jowshany Registered User تاریخ عضویت 4 مارس 2009 نوشتهها 1,594 لایکها 270 24 می 2012 #10 به نقل از hosseinsees : ادوردز اصلا فارسی ساپورت نمیکنه کلیک کنید تا بازشود... مثلا آپلودسنتر انگلییسی زبان میتونه تبلیغ بذاره؟ اگه بازدید کننده هاش ایرانی باشن مشکلی نداره؟
به نقل از hosseinsees : ادوردز اصلا فارسی ساپورت نمیکنه کلیک کنید تا بازشود... مثلا آپلودسنتر انگلییسی زبان میتونه تبلیغ بذاره؟ اگه بازدید کننده هاش ایرانی باشن مشکلی نداره؟