• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند راهنمایی برای انتخاب بازاریاب

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
باسلام، بدون توضحات بیشتر موضوع اصلی رو میگم:
ما یک پروژه رو آماده کرده ایم که برای اینکار نیاز هست که بتوانیم صنف های هدف خود را با این پروژه آشنا کرده و آنها را برای همکاری جذب کنیم که البته برای خود این همکاری اونها باید یک هزینه ای رو هم پرداخت کنند. الان موضوعی که میخوام شما لطفا راهنمایی کنید معیارهای انتخاب یک بازاریاب حرفه ای هست؟!! یعنی این شخص باید چه ویژگی هایی داشته باشه که بتوان تشخیص داد برای چنین کاری مناسب هست یا نه؟! چون فعالیت پروژه نیازمند همکاری طرفینی هست که باید جذب بشن، اگر شخصی که این کار رو انجام میده نتونه در این مورد به خوبی عمل کنه کل پروژه رو خراب خواهد کرد.
در نهایت از افرادی که تجربه و اطلاعات خودشون رو به اشتراک میذارن نهایت قدردانی رو می کنم :)

ArAsH.DMA

Registered User
لایک‌ها
431
1Admin
SeoRooz
این دو تا با هم ایده هاشون خیلی فرق میکنه اما نتیجشون یکیه !
باهاشون تماس بگیرید، من مسعود رو بیشتر پیشنهاد میکنم چون کارش دائمی میباشد ولی نیاز به صبر داره...

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
من دنبال استخدام فرد برای انجام دادن کارها به صورت حضوری هستم. اگر هدف شما هم از معرفی این افراد دریافت مشاوره هست که قبلا با چند نفر دیگه در مورد شیوه های اجرا مشاوره شده - الان نیاز به استخدام فرد هست نه دریافت مشاوره. برای همین میخواستم بدونم معیارهای فرد خوب برای استخدام چی هست چون تا حالا حضوری با کسی همکاری نداشتیم و همش مجازی بوده :دی

ArshiaMansouri

Registered User
لایک‌ها
60
سلام و درود
میتونید تو همشهری ، دیوار و سرویس های کاریابی اینترنتی مثل پونیشا آگهی بدید و با توجه به کارتون و سوابق افراد فرد مورد نظرتونو انتخاب کنید
موفق باشید

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
ضمن تشکر از مدیری که ذهن من رو خوند! چون میخواستم بگم تاپیک رو منتقل کنند اومدم دیدم خودشون قبل از اینکه من بگم این کار رو انجام دادن!
امیدوارم که کاربرای این بخش بتونند در این مورد راهنمایی کنند :)

بالا