amrrzykhh
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 30
- لایکها
- 22
من شدیدا بین این مدل ها ی Sony Vaio یعنی Flip 15 و مدل Duo 13 گیر کردم نمیدونم کدومو انتخاب کنم دوستان لطفا راهنمایی کنین برای کارای دانشجویی و کد نویسی و کارای گرافیکی متوسط و یادداشت برداری همراه با قلم مخصوص میخوام.
برتری های مدل Flip 15 نسبت به Duo 13 :
1- صفحش بزرگتره و مثل Duo 13 قلم Digitizer مدل N-Trig ساپورت میکنه (برای طراحی با قلم ایده آله) و در هر دو حالت تبلت و لپتاپ میتونی با خودت راحت حمل کنی ( Duo 13 صفحه نمایش همیشه بیرونه)
2- گرافیک اختصاصی داره و حافظه ی بیشتری داره حتی آموزش تعویض هاردش با SSD هم وجود داره و شدنی هست
3- پورت USB بیشتر ی داره و پورت Ethernet هم داره.
4- صفحه کیبورد و ترک پد بزرگتر و راحت تری برای استفاده طولانی مدت داره.
5- باتریش قابل تعویض هست.
برتری های Duo 13 نسبت به Flip 15 :
1- وزن کمتر و در نتیجه قابل حمل تر.
2- عمر باتری بسیار بیشتر (بیشتر از 9 ساعت در مقابل 5:30 ساعت Flip 15)
3- همراه با قلم (در داخل جعبه)، برای Flip 15 قلم باید جداگانه سفارش داده بشه.
4- صدای فن کمتر در مقابل Flip 15 بدلیل نداشتن کارت گرافیک اختصاصی و صفحه نمایش کوچکتر.
5- ساپورت سیمکارت در بسیاری از مدلها (نه همشون).
هر دو مدل با ویندوز 8 pro میان و قابل آپدیت به 8.1 و حتی ویندوز 10 هستن و کلا مشکلات زیادی با ویندوزهای 8 و 8.1 براشون گزارش شده که شاید با ویندوز 10 حل بشه.
قیمت مدل Core i5 هر دو مدل با امکانات تقریبا مشابه تقریبا برابر هست و حدود 3,700 میشن که قصد انتخاب بین این مدل ها رو دارم.
در کنار اینها لپتاپی هم هست مثل Lenovo Flex 2 با صفحه 15 اینچ لمسی و امکانات رویایی مثل Core i7 و GeForce 840M 4GB با قیمت بسیار کمتر و مناسب تر. اما چون در حالت تبلت نمیشه استفاده کرد و از قلم دیجیتایزر پشتیبانی نمیکنه دلسرد میشم برای خریدش.
محصولات هیبریدی دیگری هم مثل Acer aspire R7 و HP Envy X2 جدید هم هستن با ساپورت قلم و صفحه 15 اینچ ولی کمیاب هستن و اگه مقایسه کنید بخوبی این مدلهای سونی نیستن.
لطفا سرفیس پرو 3 و گلکسی نوت پرو پیشنهاد ندید چون خیلی بررسی کردم و دیدم که بدردم نمیخوره.
صفحه نمایش دیگه از 13 اینچ نمیخوام کمتر باشه اونم با نسبت 16:9.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید یا پیشنهاد بهتری اگه دارید ارائه بدید.
برتری های مدل Flip 15 نسبت به Duo 13 :
1- صفحش بزرگتره و مثل Duo 13 قلم Digitizer مدل N-Trig ساپورت میکنه (برای طراحی با قلم ایده آله) و در هر دو حالت تبلت و لپتاپ میتونی با خودت راحت حمل کنی ( Duo 13 صفحه نمایش همیشه بیرونه)
2- گرافیک اختصاصی داره و حافظه ی بیشتری داره حتی آموزش تعویض هاردش با SSD هم وجود داره و شدنی هست
3- پورت USB بیشتر ی داره و پورت Ethernet هم داره.
4- صفحه کیبورد و ترک پد بزرگتر و راحت تری برای استفاده طولانی مدت داره.
5- باتریش قابل تعویض هست.
برتری های Duo 13 نسبت به Flip 15 :
1- وزن کمتر و در نتیجه قابل حمل تر.
2- عمر باتری بسیار بیشتر (بیشتر از 9 ساعت در مقابل 5:30 ساعت Flip 15)
3- همراه با قلم (در داخل جعبه)، برای Flip 15 قلم باید جداگانه سفارش داده بشه.
4- صدای فن کمتر در مقابل Flip 15 بدلیل نداشتن کارت گرافیک اختصاصی و صفحه نمایش کوچکتر.
5- ساپورت سیمکارت در بسیاری از مدلها (نه همشون).
هر دو مدل با ویندوز 8 pro میان و قابل آپدیت به 8.1 و حتی ویندوز 10 هستن و کلا مشکلات زیادی با ویندوزهای 8 و 8.1 براشون گزارش شده که شاید با ویندوز 10 حل بشه.
قیمت مدل Core i5 هر دو مدل با امکانات تقریبا مشابه تقریبا برابر هست و حدود 3,700 میشن که قصد انتخاب بین این مدل ها رو دارم.
در کنار اینها لپتاپی هم هست مثل Lenovo Flex 2 با صفحه 15 اینچ لمسی و امکانات رویایی مثل Core i7 و GeForce 840M 4GB با قیمت بسیار کمتر و مناسب تر. اما چون در حالت تبلت نمیشه استفاده کرد و از قلم دیجیتایزر پشتیبانی نمیکنه دلسرد میشم برای خریدش.
محصولات هیبریدی دیگری هم مثل Acer aspire R7 و HP Envy X2 جدید هم هستن با ساپورت قلم و صفحه 15 اینچ ولی کمیاب هستن و اگه مقایسه کنید بخوبی این مدلهای سونی نیستن.
لطفا سرفیس پرو 3 و گلکسی نوت پرو پیشنهاد ندید چون خیلی بررسی کردم و دیدم که بدردم نمیخوره.
صفحه نمایش دیگه از 13 اینچ نمیخوام کمتر باشه اونم با نسبت 16:9.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید یا پیشنهاد بهتری اگه دارید ارائه بدید.