• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند راهنمایی. بین Sony Vaio مدلهای Flip-15 و Duo-13 گیر کردم.

amrrzykhh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
من شدیدا بین این مدل ها ی Sony Vaio یعنی Flip 15 و مدل Duo 13 گیر کردم نمیدونم کدومو انتخاب کنم دوستان لطفا راهنمایی کنین برای کارای دانشجویی و کد نویسی و کارای گرافیکی متوسط و یادداشت برداری همراه با قلم مخصوص میخوام.

برتری های مدل Flip 15 نسبت به Duo 13 :

1- صفحش بزرگتره و مثل Duo 13 قلم Digitizer مدل N-Trig ساپورت میکنه (برای طراحی با قلم ایده آله) و در هر دو حالت تبلت و لپتاپ میتونی با خودت راحت حمل کنی ( Duo 13 صفحه نمایش همیشه بیرونه)

2- گرافیک اختصاصی داره و حافظه ی بیشتری داره حتی آموزش تعویض هاردش با SSD هم وجود داره و شدنی هست

3- پورت USB بیشتر ی داره و پورت Ethernet هم داره.

4- صفحه کیبورد و ترک پد بزرگتر و راحت تری برای استفاده طولانی مدت داره.

5- باتریش قابل تعویض هست.

برتری های Duo 13 نسبت به Flip 15 :

1- وزن کمتر و در نتیجه قابل حمل تر.

2- عمر باتری بسیار بیشتر (بیشتر از 9 ساعت در مقابل 5:30 ساعت Flip 15)

3- همراه با قلم (در داخل جعبه)، برای Flip 15 قلم باید جداگانه سفارش داده بشه.

4- صدای فن کمتر در مقابل Flip 15 بدلیل نداشتن کارت گرافیک اختصاصی و صفحه نمایش کوچکتر.

5- ساپورت سیمکارت در بسیاری از مدلها (نه همشون).

هر دو مدل با ویندوز 8 pro میان و قابل آپدیت به 8.1 و حتی ویندوز 10 هستن و کلا مشکلات زیادی با ویندوزهای 8 و 8.1 براشون گزارش شده که شاید با ویندوز 10 حل بشه.

قیمت مدل Core i5 هر دو مدل با امکانات تقریبا مشابه تقریبا برابر هست و حدود 3,700 میشن که قصد انتخاب بین این مدل ها رو دارم.

در کنار اینها لپتاپی هم هست مثل Lenovo Flex 2 با صفحه 15 اینچ لمسی و امکانات رویایی مثل Core i7 و GeForce 840M 4GB با قیمت بسیار کمتر و مناسب تر. اما چون در حالت تبلت نمیشه استفاده کرد و از قلم دیجیتایزر پشتیبانی نمیکنه دلسرد میشم برای خریدش.

محصولات هیبریدی دیگری هم مثل Acer aspire R7 و HP Envy X2 جدید هم هستن با ساپورت قلم و صفحه 15 اینچ ولی کمیاب هستن و اگه مقایسه کنید بخوبی این مدلهای سونی نیستن.

لطفا سرفیس پرو 3 و گلکسی نوت پرو پیشنهاد ندید چون خیلی بررسی کردم و دیدم که بدردم نمیخوره.

صفحه نمایش دیگه از 13 اینچ نمیخوام کمتر باشه اونم با نسبت 16:9.

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید یا پیشنهاد بهتری اگه دارید ارائه بدید.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام عزیز. مدل دقیق سونی های مورد نظر و همچنین سقف قیمتی که می تونید هزینه کنید و همچنین اولویتهاتون از نظر شارژدهی , وزن , گیم , رندر و ... به ترتیب بفرمائید.

amrrzykhh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
سلام عزیز. مدل دقیق سونی های مورد نظر و همچنین سقف قیمتی که می تونید هزینه کنید و همچنین اولویتهاتون از نظر شارژدهی , وزن , گیم , رندر و ... به ترتیب بفرمائید.
مدل دقیق:
Sony VAIO FLIP svF15N15CD
SONY VAIO Duo 13 SV-D13 223 W-B

سقف تا 4 و 5 تومن، کلا دستگاه خوب و کاملا بدرد بخور باشه سقف زیاد مهم نیست چون شدیدا لازم دارم

اولویت داشتن قلم Digitizer (چه مدل N-Trig و چه مدل Wacom یا هر Digitizer دیگه ای) و صفحه نمایش حداقل 13 اینچ. بقیه ی چیزها زیاد مهم نیست چون برای کد نویسی و طراحی های ساده میخوام و گیم و رندر و... مد نظرم نیست و با وزن و شارژدهی میتونم کنار بیام.

این دو مدل سونی رو بخاطر صفحه نمایش بزرگ و دارا بودن تکنولوژی TRILUMINOUS بیشتر پسندیدم چون کیفیت تصاویر توش فوق العادس.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
مدل دقیق:
Sony VAIO FLIP svF15N15CD
SONY VAIO Duo 13 SV-D13 223 W-B

سقف تا 4 و 5 تومن، کلا دستگاه خوب و کاملا بدرد بخور باشه سقف زیاد مهم نیست چون شدیدا لازم دارم

اولویت داشتن قلم Digitizer (چه مدل N-Trig و چه مدل Wacom یا هر Digitizer دیگه ای) و صفحه نمایش حداقل 13 اینچ. بقیه ی چیزها زیاد مهم نیست چون برای کد نویسی و طراحی های ساده میخوام و گیم و رندر و... مد نظرم نیست و با وزن و شارژدهی میتونم کنار بیام.

این دو مدل سونی رو بخاطر صفحه نمایش بزرگ و دارا بودن تکنولوژی TRILUMINOUS بیشتر پسندیدم چون کیفیت تصاویر توش فوق العادس.
اینم مشخصات سخت افزاری این دو:
http://ariobank.com/specs/laptop-sony-vaio-fit-multi-flip-15a-svf15n17cx
http://www.parsianpezhvak.com/product/10/-SONY-VAIO-Duo-13-SV-D13-223-W-B-/-ULTRABOOK/

با تحلیلی و مقایسه مشخصات سخت افزاری این دو کاملا مشخصه که Sony VAIO FLIP svF15N15CD بهتره. کلا برند سونی معرکست و به خاطر این انتخاب خوبتون تحسینتون می کنم. نظر بنده هم همین مدلی هستش که عرض کردم.

بالا