• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند راهنمایی تان درمورد خرید lumia 820 هستم

_lion

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام به همه
.
باکمک دوستان دوسوال حذف شدند و یک سوالِ دیگر بوجود آمد!!!
.
بدجوری رفتم توی نخِ لومیا 820 !میخوام بخرمش ولی اطلاعاتِ زیادی ازش ندارم یه چیزایی شنیدم مثلا اینکه بلوتوثش رو اگه بخواهی فعال کنی باید سیستم عامل رو هک کنی!(البته هنوز روش هکی برای ویندوزفون8 ارائه نشده!!!) آیا حقیقت داره ؟؟؟ اگه بلوتوثش فعال نیست پس باید چیکار کنیم!؟؟؟
.
نسخه ی بین المللی لومیا820 آپدیت دریافت میکنه،ازکجا باید بفهمیم لومیایی که میخریم نسخه ش حتما بین المللی ه؟؟؟
.
باتشکر
منتظر راهنمایی های موشکافانه تون هستم

Last edited:

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
با سلام به همه
بدجوری رفتم توی نخِ لومیا 820 !میخوام بخرمش ولی اطلاعاتِ زیادی ازش ندارم یه چیزایی شنیدم مثلا اینکه بلوتوثش رو اگه بخواهی فعال کنی باید سیستم عامل رو هک کنی!(البته هنوز روش هکی برای ویندوزفون8 ارائه نشده!!!) آیا حقیقت داره ؟؟؟ اگه بلوتوثش فعال نیست پس باید چیکار کنیم!؟؟؟

بعد توی چعبه ش دقیقا چه وسیله هایی هست؟؟؟ شارژ بیسیم هم هست؟؟؟
.
نسخه ی تقلبی هم داره؟؟؟ اگه آره راهِ شناختِ نسخه ی اصلیش از روی جعبه ش چیه؟؟؟
.
باتشکر
از بلوتوثش اطلاعی ندارم
سیستم عامل خوبیه ولی هنوز کرک نشده و نمیشه برنامه و بازی رایگان روش ریخت اکثربازیا و برنامه های خوبشم پولیه قیمتشم از1دلار هست تا خیلی زیاد:Dبه نظرم با توجه به پولی بودن برنامه ها ویندوزفون اصلا ارزش خرید نداره شمام سمتش نرو البته واقعا سیستم عامل خوبیه ولی در حال حاضر برا ایرانی جماعت اندروید بهتره بدون شک

azada

Registered User
لایک‌ها
279
بلوثوت نمیشه کرد با وین فون جدید!
بی خیالش شو برو یه اندروید بخر،حالشو ببر

_lion

Registered User
لایک‌ها
12
از بلوتوثش اطلاعی ندارم
سیستم عامل خوبیه ولی هنوز کرک نشده و نمیشه برنامه و بازی رایگان روش ریخت اکثربازیا و برنامه های خوبشم پولیه قیمتشم از1دلار هست تا خیلی زیاد:Dبه نظرم با توجه به پولی بودن برنامه ها ویندوزفون اصلا ارزش خرید نداره شمام سمتش نرو البته واقعا سیستم عامل خوبیه ولی در حال حاضر برا ایرانی جماعت اندروید بهتره بدون شک
ممنون از راهنماییتون ولی کلهم اهلِ بازی نیستم تنها چیزی هم که برای مهمه مجموعه های آفیسِ که باید بیشترین سازگاری رو ویندوز فون8 داشته باشه
.
کسی نیست جوابِ سوالام رو بده! تا قبل از انتخابات بیشتر وقتِ خرید ندارم!;)

Last edited:

_lion

Registered User
لایک‌ها
12
بلوثوت نمیشه کرد با وین فون جدید!
بی خیالش شو برو یه اندروید بخر،حالشو ببر
ارادتم به نوکیا خیلی بیشتر از ارادتم به اندروید و گوگله!(حالا ارادتم به مایکروسافت به کنار!!!) تا حالا بجز نوکیا چیزی دیگه دستم نبوده! هرکدوم از گوشیها هم تا الان عمر کرده اند! 6060،7610وn73,5800XM همه شون سالمن!!!
فقــــــــط نوکیا!!!:D

Last edited:

Hmd74

Registered User
لایک‌ها
180
من شنیدم گوشیهای ویندوز فونی که حافظه جانبی میخورند(مثل همین 820 ) میشه بازی رو گذاشت روی حافظه و به راحتی نصب کرد!

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
من شنیدم گوشیهای ویندوز فونی که حافظه جانبی میخورند(مثل همین 820 ) میشه بازی رو گذاشت روی حافظه و به راحتی نصب کرد!

مثل این که اشتباه به عرضتون رسوندن هنوزwp کرک نشده پیشنهاد من اکسپریا t یاv بهتون هست

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
بخدا قسم وین فون 7و این جدیده 8 واقعا کلاس خاص خودشو داره و خز هم نشده مثل اندروید که برای گوشیهای چینی تقلبی هم این سیستم عامل موجو.ده و دست همه هست :D:blink:
دنیا وین فون 8 درسته هک نشده ولی تا ابد اینطور نیست حتما محدودیتها برداشته میشه بلوتوث و دیگر امکاناتش کسی که وین فون کار کنه ابدا سمت اندروید بره من نمیخوام نظرمو تحمیل کنم بگم اندروید بده نه بر منکرش لعنت بسیار هم خوب میباشد اما وین فون هم سیستم عامل خاصی میباشد البته قشر خاصی میان طرف این سیستم عامل ولی در اینده گوی سبقت دست وین فون 8 میباشد شما نگا کنید همین برند نوکیا لومیا اگر همین لومیاها نبود شرکت نوکیا با خاک یکسان میشد تازه با این حالی که لومیا برگ برنده نوکیا بود اما هنوز عقب هستن من نمیدونم اگر لومیا نبود نوکیا میخواست چکار کنه به هر حال عزیز فکر این را هم بکنید که دارید وین فون میخرید و زمین تا اسمان فرقشه با سیستم عامل های دیگر اگر تجربه داشتید مثل خود من که الان وین 6.5 دارم وین فون 7.8 هم دارم ولی الان پولم نمیرسه برم لومیا اونم 720 یا 820 یا 822 و برند وحشتناک عالی لومیا 920 بگیرم
حتما شک نکنید بگیرید اما اگر باز هم میخواهید تنوع به خرج بدهید باز هم پیشنهادم اینه عالیه بگیر اما غیر از این میباشد همون اندروید جوابگوی شما میباشد

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
.

م
برادر اینجا ایرانه 100% برش میدارن چیزای خوبشو شک نکنید ولی اگه اشنا دارید خارج از کشور بگید همون جا یه راست برات بیارن من خودم دبی رفیق جون جونیم اونجا میگه امر کن برات هر چیزی خواستی برات بفرستم اما امان از بی پولی...............
در مورد تقلبی من تاحالا نشنیدم که تقلبی هم داره حتی مزمزه هم نشده بالاخره خاص خودشه و تقلبی نداره این برادران دوست کمونیست چین فعلا چت کردن رو اندروید بد...............:Dوقت اینو ندارن برن سراغ چیزای دیگه :lol:

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
با سلام به همه

.
.
باتشکر

تو وین8 بلوتوث فعال هست
از اونجایی که بیشترگوشی های بازار برچسب شبنم داره یه راهش اینه که سریال شبنم رو چک کنید
فکر نکنم چون نسخه تقلبی بیشتر برای گوشی هایی تو ایران هست که فروش خوبی دارن
هدفون شارزر کابل یو اس بی دفترچه راهنما

_lion

Registered User
لایک‌ها
12
بخدا قسم وین فون 7و این جدیده 8 واقعا کلاس خاص خودشو داره و خز هم نشده مثل اندروید که برای گوشیهای چینی تقلبی هم این سیستم عامل موجو.ده و دست همه هست :D:blink:
دنیا وین فون 8 درسته هک نشده ولی تا ابد اینطور نیست حتما محدودیتها برداشته میشه بلوتوث و دیگر امکاناتش کسی که وین فون کار کنه ابدا سمت اندروید بره من نمیخوام نظرمو تحمیل کنم بگم اندروید بده نه بر منکرش لعنت بسیار هم خوب میباشد اما وین فون هم سیستم عامل خاصی میباشد البته قشر خاصی میان طرف این سیستم عامل ولی در اینده گوی سبقت دست وین فون 8 میباشد شما نگا کنید همین برند نوکیا لومیا اگر همین لومیاها نبود شرکت نوکیا با خاک یکسان میشد تازه با این حالی که لومیا برگ برنده نوکیا بود اما هنوز عقب هستن من نمیدونم اگر لومیا نبود نوکیا میخواست چکار کنه به هر حال عزیز فکر این را هم بکنید که دارید وین فون میخرید و زمین تا اسمان فرقشه با سیستم عامل های دیگر اگر تجربه داشتید مثل خود من که الان وین 6.5 دارم وین فون 7.8 هم دارم ولی الان پولم نمیرسه برم لومیا اونم 720 یا 820 یا 822 و برند وحشتناک عالی لومیا 920 بگیرم
حتما شک نکنید بگیرید اما اگر باز هم میخواهید تنوع به خرج بدهید باز هم پیشنهادم اینه عالیه بگیر اما غیر از این میباشد همون اندروید جوابگوی شما میباشد
اون قسمتِ خز رو خوب اومدی!;)

_lion

Registered User
لایک‌ها
12
برادر اینجا ایرانه 100% برش میدارن چیزای خوبشو شک نکنید ولی اگه اشنا دارید خارج از کشور بگید همون جا یه راست برات بیارن من خودم دبی رفیق جون جونیم اونجا میگه امر کن برات هر چیزی خواستی برات بفرستم اما امان از بی پولی...............
در مورد تقلبی من تاحالا نشنیدم که تقلبی هم داره حتی مزمزه هم نشده بالاخره خاص خودشه و تقلبی نداره این برادران دوست کمونیست چین فعلا چت کردن رو اندروید بد...............:Dوقت اینو ندارن برن سراغ چیزای دیگه :lol:
دقیقا منم میخوام بدونم چی از جعبه کم شده!

_lion

Registered User
لایک‌ها
12
تو وین8 بلوتوث فعال هست
از اونجایی که بیشترگوشی های بازار برچسب شبنم داره یه راهش اینه که سریال شبنم رو چک کنید
فکر نکنم چون نسخه تقلبی بیشتر برای گوشی هایی تو ایران هست که فروش خوبی دارن
هدفون شارزر کابل یو اس بی دفترچه راهنما
ماکه آخر نفهمیدیم فعال هست یا نه!؟:blink:
دونفر میگن نیست دونفر میگن هست!!! یعنی یکی لومیا 820 نداره توی پی تی!؟
.
سریال شبنم که بهش اعتباری نیست با یه شماره شبنم میتونی روی nتا کالات بچسبونی!!!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ممنون از راهنماییتون ولی کلهم اهلِ بازی نیستم تنها چیزی هم که برای مهمه مجموعه های آفیسِ که باید بیشترین سازگاری رو ویندوز فون8 داشته باشه
.
کسی نیست جوابِ سوالام رو بده! تا قبل از انتخابات بیشتر وقتِ خرید ندارم!;)
میگم اکثر برنامه هاش پولیه حالا آفیس به این توپی که 100درصد 5دلار به بالا قیمتشه
بابا وینفون نگیر اندروید بگیر
اگه پشیمون نشدی

_lion

Registered User
لایک‌ها
12
میگم اکثر برنامه هاش پولیه حالا آفیس به این توپی که 100درصد 5دلار به بالا قیمتشه
بابا وینفون نگیر اندروید بگیر
اگه پشیمون نشدی
به صورت پیشفرض قابلیت خواندن و ویرایش اسناد آفیس رو داره

Last edited:

Hmd74

Registered User
لایک‌ها
180
.
.
باتشکر
همیشه برای اینکه بدونید توی جعبه چی هست بررسی گوشی دز gsmarena.com بخونید. لینک بررسی لومیا ۸۲۰ در جی اس ام : Nokia Lumia 820 review: Backup squad - GSMArena.com
توی صفحه دوم بررسی Unboxing گوشی هست که هرچی اومجا گفته توی گوشی هست باید موقع خرید هم باشه...
+
من با ۹۲۰ کار کردم.همونطور که یکی از دوستان گفت ویندوز فون واقعا با کلاس و جذابه.

_lion

Registered User
لایک‌ها
12
همیشه برای اینکه بدونید توی جعبه چی هست بررسی گوشی دز gsmarena.com بخونید. لینک بررسی لومیا ۸۲۰ در جی اس ام : Nokia Lumia 820 review: Backup squad - GSMArena.com
توی صفحه دوم بررسی Unboxing گوشی هست که هرچی اومجا گفته توی گوشی هست باید موقع خرید هم باشه...
+
من با ۹۲۰ کار کردم.همونطور که یکی از دوستان گفت ویندوز فون واقعا با کلاس و جذابه.
اینم انگار ترجمه ی فارسی ش باید باشه

بازم در مورد فعال بودن یا نبودن بلوتوثش ویا اینکه چه شکلی باید فعالش کرد چیزی نگفته !

Hmd74

Registered User
لایک‌ها
180

_lion

Registered User
لایک‌ها
12
من با 920 که کار کردم عکس رو تست کردم با بلوتوث میفرستاد. بقیه چیزا رو تست نکردم...
یکی از دوستان همین رو گفت! گفت 920 بخر همه چیزش اوکیه! ولی پولش رو ندارم!!!

Hmd74

Registered User
لایک‌ها
180
یکی از دوستان همین رو گفت! گفت 920 بخر همه چیزش اوکیه! ولی پولش رو ندارم!!!
اما مطمئن باش اگه راهی برای نصب برنامه های پولی پیدا بشه روی 820 بهتر میشه عملیش کرد. چون حافظه جانبی میخوره و دسترسیها بیشتره...

بالا