• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند راهنمایی در مورد باطری گوشی Xperia Z1

I am Sprattyyy

Registered User
لایک‌ها
78
سلام دوستان. خسته نباشید.

خلاصه بگم، من احساس میکنم گوشی باطری رو اون طوری که باید و تو سایت ها میبینم نگه نمیداره. تقریبا با نور ماکسیمم 3 ساعت و 50 دقیقه صفحه ی گوشی روشن باشه شارژ میره زیر 10%. وای فای هم روز ها روشنه شب خاموش میکنم. به طور متوسط 1 روز و نیم باطری نگه میداره دیگه.

میخواستم یکم راهنماییم کنین ببینم این مقدار و این اعداد و ارقام عادی هستن یا کمن؟!!

اگه نیستن، چطور میتونم باتری رو ارزیابی کنم؟! هر راهی پیشنهاد میکنید هم خواهشاً زیاد وقت گیر نباشه!

ممنون از اینکه وقتتونو گذاشتید، روز خوش.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اسم برنامه یادم نیست دقیق ولی یه برنامه باتری بود که نشون میداد چند میلی آمپر ظرفیت داره باتری.
چون با استفاده ناصحیح یه اینکه ایراد داشته باشه باتری عدیی که اون برنامه نشون میده با عدد سایتا تفاوت میکنه.
مثلاً من یه ریزر مکس گرفتم به هوای باتریش که 3400 ایناس، اون برنامه رو نصب کردم نوشته بود 1890! یعنی داغون شده بود دیگه! اسم برنامش Battery داشت توش ولی دقیقش یادم نیست.
و البته 1.5 روز فک نمیکنم بد باشه اصلاً واسه زد1.
من اون موقعی که اومد خریدمش منتها 3 روز بیشتر نگهش نداشتم، یادم نیست باتریش چطور بود.

PAZZA

Registered User
لایک‌ها
169
عزیز گوشیتو اول ریست فکتوری کن، بعد بدون اینکه چیزی روش بریزی امتحانش کن، ممکنه بدافزار (ویروس) داشته باشه؛ چون این نتایجی که گفتی افتضاحه و خودم زدوان داشتم و باتریش بسیار عالی بود!
اگه نشد برای اطمینان گوشی رو به آخرین نسخه و بیلد نامبر فلش کن،
اگه نشد باتری رو به روش های موجود در اینترنت کالیبره کن،
اگر خدایی نکرده جواب نداد، باتری باید تعویض شه!
امکانش هم هست ایراد از برد گوشی باشه.

I am Sprattyyy

Registered User
لایک‌ها
78
اسم برنامه یادم نیست دقیق ولی یه برنامه باتری بود که نشون میداد چند میلی آمپر ظرفیت داره باتری.
چون با استفاده ناصحیح یه اینکه ایراد داشته باشه باتری عدیی که اون برنامه نشون میده با عدد سایتا تفاوت میکنه.
مثلاً من یه ریزر مکس گرفتم به هوای باتریش که 3400 ایناس، اون برنامه رو نصب کردم نوشته بود 1890! یعنی داغون شده بود دیگه! اسم برنامش Battery داشت توش ولی دقیقش یادم نیست.
و البته 1.5 روز فک نمیکنم بد باشه اصلاً واسه زد1.
من اون موقعی که اومد خریدمش منتها 3 روز بیشتر نگهش نداشتم، یادم نیست باتریش چطور بود.
ممنون بابت راهنماییتون.

دوستان اگه کسی اسم این نرم افزار رو میدونه بگه لطفاً :D

عزیز گوشیتو اول ریست فکتوری کن، بعد بدون اینکه چیزی روش بریزی امتحانش کن، ممکنه بدافزار (ویروس) داشته باشه؛ چون این نتایجی که گفتی افتضاحه و خودم زدوان داشتم و باتریش بسیار عالی بود!
اگه نشد برای اطمینان گوشی رو به آخرین نسخه و بیلد نامبر فلش کن،
اگه نشد باتری رو به روش های موجود در اینترنت کالیبره کن،
اگر خدایی نکرده جواب نداد، باتری باید تعویض شه!
امکانش هم هست ایراد از برد گوشی باشه.
ممنون بابت راهنمایی ولی فکر نمیکنم ویروس باشه چون از اول همینطوری بوده، حتی قبل از اون شارژ 8 ساعتی اول.

بقیه ی کار هایی که گفتید رو هم چشم انجام میدم، ولی همشون وقت گیر هستن متأسفانه باید بدم دست دوستم گوشیو!!! :general107:

I am Sprattyyy

Registered User
لایک‌ها
78
ضمن تمام این گفته ها، توی یکی از نقد و بررسی یکی از سایت های ایرانی (یا توی یکی از کامنتها، درست یادم نیست) یه همچین چیزی دیدم که میگفت "این باطری برای استفاده ی ترکیبی از گوشی (مثل وب گردی، بازی، ...) میتونه 24 ساعت جواب گوی آدم باشه". نمیدونم حالا اینطوریه یا نه!!!

یه نکته ای رو هم اضافه کنم که از شب ساعت 11 تقریباً تا صبح با وای-فای خاموش 4 الی 5 درصد از شارژ گوشی خالی میشه. زیاده آیا؟!

PAZZA

Registered User
لایک‌ها
169
ممنون بابت راهنماییتون.

دوستان اگه کسی اسم این نرم افزار رو میدونه بگه لطفاً :D

ممنون بابت راهنمایی ولی فکر نمیکنم ویروس باشه چون از اول همینطوری بوده، حتی قبل از اون شارژ 8 ساعتی اول.

بقیه ی کار هایی که گفتید رو هم چشم انجام میدم، ولی همشون وقت گیر هستن متأسفانه باید بدم دست دوستم گوشیو!!! :general107:
امکان داره موقعی که خریدی فروشنده روش آتاشغال ریخته باشه، خیلی کم پیش میاد گوشی آکبند موردی داشته باشه!

PAZZA

Registered User
لایک‌ها
169
ضمن تمام این گفته ها، توی یکی از نقد و بررسی یکی از سایت های ایرانی (یا توی یکی از کامنتها، درست یادم نیست) یه همچین چیزی دیدم که میگفت "این باطری برای استفاده ی ترکیبی از گوشی (مثل وب گردی، بازی، ...) میتونه 24 ساعت جواب گوی آدم باشه". نمیدونم حالا اینطوریه یا نه!!!

یه نکته ای رو هم اضافه کنم که از شب ساعت 11 تقریباً تا صبح با وای-فای خاموش 4 الی 5 درصد از شارژ گوشی خالی میشه. زیاده آیا؟!
نه عالیه نه بد!!!
راستی مود استامینا رو روشن میکنی؟

I am Sprattyyy

Registered User
لایک‌ها
78
نه گوشیو فقط روشن کرد راه انداخت داد بهم آتاشغال چیزی نزد.

نخیر استامینا رو هم روشن نمیکنم. چطور مگه؟

PAZZA

Registered User
لایک‌ها
169
نه گوشیو فقط روشن کرد راه انداخت داد بهم آتاشغال چیزی نزد.

نخیر استامینا رو هم روشن نمیکنم. چطور مگه؟
كوشيت تو استندباي خوبه! به احتمال قوي ويروس داره و باتريت سلامته. راستي استامينا بهترين مود باتري تو كل كوشياس!

I am Sprattyyy

Registered User
لایک‌ها
78
بله تو استندبای خوبه، حتی تو پخش موزیک هم هر 6-7 دقیقه یک درصد شارژش کم میشه دقت کردم. امشب با استامینا تست میکنم ببینم چطوریاس.

حالا هم علی الحساب یدونه فلش میکنم ببینم چطور میشه. خلاصه خیلی ممنونم بابت راهنمایی هاتون.

بالا