• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند راهنمایی در مورد سفر به کیش

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
با سلام به دوستان عزیز

اسفندماه امسال (چند هفته دیگه) قصد سفر به کیش رو دارم. (2 نفر)

اولین بار هست که می خوام برم.

بنظرتون کدوم هتل از نظر امکانات و خدمات و نزدیکی به مراکز تفریحی بهتره؟

چون شنیدم که هتل داریوش پول دکور و کلاسش رو می گیره!

نظر خودم رو هتل
شایگان هست که استخر و سونا و جکوزی رایگان هم داره.

بنظرتون چند روز برای گشت و گذار تو کیش کافیه؟

چه جاهای جالبی رو برای تفریح و گشت و گذار در کیش پیشنهاد می کنین؟

Last edited:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
با سلام به دوستان عزیز

نظر خودم رو هتل

داداش پول بلیط هواپیما 360 تومانی می دی برای سونا و جکوزی رایگان :D

فقط داریوش نرو ، همون شایگان بهتره

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757

amirjigar

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام به دوستان عزیز

نظر خودم رو هتل

سلام دوست عزیز من شهریور ماه رفتم ( دو نفر)
ما هتل آریان بودیم اگه اشتباه نکنم ( خیلی خوب بودش همه چی) یه بارم من هتل فلامینگو رفته بودم (که خیلی خیلی راضی بودم ازش)
ما سه شب و چهار روز بودیم که کاملا کافی بود
ما از تهران رفتیم و توی مهرآباد یه غرفه بود که بلیط جاهای مختلف رو با 35 درصد تخفیف میداد ظاهرا شما شیراز هستی شاید همیچین چیزی هم تو فرودگاه شیراز باشه
اول از هرچیزی بگم وقتتو زیاد تو پاساژاش تلف نکن اول برنامه ریزی کن جاهای دیدنی رو بعد نگاه کن کی وقت آزاد داری برو پاساژ گردی ( معمولا صبح وقت آزاد بیشتره)
پارک دلفین ها و تور دور جزیره رو حتما برو ( هر کدومش یه بعد از ظهر تا شب وقتتو پر میکنه) میتونی اسکله هم بری قایق کف شیشه ای داره دوچرخه هم اجاره میدن نزدیکش هم یه گذرگاه مشاهیر هست جالبه
یه سری ورزش های آبی هم هست مثل غواصی و جت اسکی شاتل و... ( من شاتل رو امتحان کردم عالی بود فوق العاده هیجانی اگه نمیترسی به نظرم امتحانش کنی ضرر نمیکنی)
کلی شاندیز و از این چیزا ( رستوران با موزیک زنده و قیمت بالآاااا ) داره که من هیچکدومشونو نرفتم ( چون تعریف خوبی نشنیدم به حرف راننده تاکسی ها گوش نکن درباره رستورانو اینا که گولت میزنن)
اون موقع که ما رفتیم اونجا کنسرت مازیار فلاحی هم بود که ما رفتیم ( نیمه شب بود زمان کنسرت) اگه کنسرت بود بد نیست بری چون توی تایم شب هست وقتتو نمیگیره
در مورد غذا هم من بوفه خوشمزه توی هایپر مارکت رو بهت پیشنهاد میکنم که همه نوع غذا با کیفیت مناسب و قیمت مناسب تر داره ( جای خوردن نداره باید غذار ور بگیری ببری هتل یا جای دیگه بخوری) پیتزا یونانی ایرانویچ هم بهت پیشنهاد میکنم
امیدوارم مفید بوده باشه برات

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
سلام داداش
اتفاقا من شهریور هتل شایگان بودم که نسبتا خوب بود ولی خوب به پای 4 ستاره های دبی نمیرسه
گشت شهر هم با VIP رفتیم که به طور اتفاقی راننده داشت با یکی صحبت می کرد و متوجه شدم که خودش سویت اجاره می ده و... که شمارش رو هم گرفتیم اگه خاصتی می گردم بهت می دم
فقط یه ضعفی که اونجا داره اینه که تقریبا همه جا از ساعت 1تا 5 تعطیه(به جز فروشگاه پدیده شاندیز) که برای من که ظهر ها نمی خوابم و می خواستم از تمام وقتم استفاده کنم زیاد جالب نبود
در کل با چند نفر هم که تو هتل بودن و هتل های دیگه هم رفته بودن که صحبت می کردم گفتن این هتل خوبیه و به بیشتر مراکز خرید(پردیس1و2 هایپر-مرکز تجاری-زیتون و...) نزدیک بود(پیاده حد اکثر 10 دقیقه)

خلاصه سفرخوشی رو برات آرزو دارم و این که اگه سوال دیگه ای داری در خدمتم

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
این بیلیتی که تو فرودگاه میفروشن میری کیش میبینی‌ همونارو بت نصف همون قیمت میدن پس نگیر :D

اسب سواری شب لب ساحل خیلی‌ حال داد یه ساعت با اسب رفتیم لب ساحلی بود که هتل داریوش دیده میشد روز بعد همه تنمون انگار با چوب زدن انقد درد میکرد :lol:

یه ماشین باگی هست که مزخرفه به درد بچها می‌خوره اما تبلیغ اینا زیاد داره اصلا نرو

کشتی کف شیشه‌ای رو حتما برو

یه رستوران خاطره هست مرکز شهر نزدیک اون پردیس که غذاش عالیه ارزونم هست ما چندباری زدیم اما راننده تاکسیه میگفت تاحالا چندبار بسته شده بخاطر بهداشت :lol:

خلاصه برنامه ریزی کن چون تو کیش خیلی‌ وقت زود میگذره حیف به همه‌‌جا نرسی

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
از همه عزیزانی که محبت کردن و تجربیاتشون رو در اختیارم گذاشتن، خیلی ممنونم.
اطلاعاتتون خیلی برام مفید بودن.

اگه بقیه عزیزان هم تجربیاتی دارن، ما رو بی نصیب نذارن.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
الان و فروردین هوا چجوریاس؟

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
لطفاً عزیزانی که تجربه ای دارن، به اشتراک بذارن تا همه استفاده کنن.
ممنون از توجه شما.

nastaran1367

Registered User
لایک‌ها
5
هتل داریوش
البته هتل داریوش هتل خوبيه ، ولي هتلهاي بهتری هم تو كيش هست
در مورد هتلهای كيش اينجا اطلاعات خوبي ميشه پيدا كرد:
forum.kishnets.net

mosafer1

Registered User
لایک‌ها
28

mahtab.92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
[h=1]هتل4 ستاره آرامیس کیش[/h][h=2]هتل آرامیس کیش[/h]
سرویس های این هتل شامل:
کافى شاپ - لابى - کافي شاپ فضاي باز - لاندرى - مينى بار - صندوق امانات - روم سرويس ۲۴ ساعته - امکان استفاده از کانالهاي ماهواره اي در اتاقها - گشت سياحتي جزيره آدرس:كيش ،مقابل بازار پرديس ،بلوار رودكي
تلفن: 4423830-0764

mahtab.92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
[h=1]هتل ارم کیش [/h][h=2]هتل ارم کیش[/h]
سرویس های این هتل شامل:
رستوران بزرگ سبز با ظرفیت450نفر- رستوران رویال با ظرفیت 450نفر مشرف به دریا- سالن چند منظوره صدف برای گرد همایی در طبقه 8 - رستوران گردان لوکس طبقه 9 - کافی شاپ جام با ظرفیت 60نفر - رستوران سنتی با ظرفیت 120نفر - چای خانه سنتی با ظرفیت60نفر - لباس شوئی - تهویه مطبوع - فرش فروشی - غرفه شکلات - غرفه لباس - غرفه مشارکت زمانی - غرفه کیف و کفش - آژانس مسافرتی - دفتر گردشگری - پارک ماجرا جویی - ایستگاه دوچرخه - رستوران فست فود - سرویس 24ساعته تاکسی - لوازم آرایشی بهداشتی - سالنی به مساحت 1200متر مربع جهت برپایی گالری و نمایشگاه - سالن سینما و آمفی تئاتر به ظرفیت 450صندلی - سالن بیلیارد،پینگ پونگ،دارت،فوتبال دستی - 2استخر مجزا برای آقایان و بانوان به مساحت800متر - سونای خشک و بخار - جکوزی - استخر کودکان - کافی شاپ استخر - سالن ماساژ – تنیس - پینت بال - سالن کنفرانس 300نفره و 100نفره - عابر بانک - اینترنت وایرلس آدرس:کیش،بلوار خیام
تلفن:4446290-0764

mahtab.92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
[h=1]هتل3ستاره آنا کیش[/h][h=2]هتل آنا کیش[/h]
سرویس های این هتل شامل:
سالن کنفرانس - کافى شاپ لابى - کافى شاپ مشرف به لابی - روم سرويس 24 ساعته - لاندرى - مينى بار و صندوق امانات - امکان استفاده از کانالهاى ماهواره اى در داخل اتاقها - گشت سياحتى جزيره - گشت بازارها آدرس:ميدان امير كبير
تلفن:4424120-0764

mahtab.92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
[h=1]هتل آفتاب شرق کیش[/h][h=2]هتل آفتاب شرق کیش[/h]
سرویس های این هتل شامل: اتاق بيليارد - کافى شاپ لابى - کافى شاپ فضاي باز - روم سرويس 24 ساعته - لاندرى - مينى بار و صندوق امانات - امکان استفاده از کانالهاى ماهواره اى در داخل اتاقها - گشت سياحتى جزيره - گشت بازارها - صبحانه بوفه - ترانسفر فرودگاه آدرس:ميدان سعدى - ابتداى جاده جهان
تلفن: 4434100-0764

marcopolo1

Registered User
لایک‌ها
14
هتل آفتاب شرق کیش

هتل آفتاب شرق کیش

سرویس های این هتل شامل: اتاق بيليارد - کافى شاپ لابى - کافى شاپ فضاي باز - روم سرويس 24 ساعته - لاندرى - مينى بار و صندوق امانات - امکان استفاده از کانالهاى ماهواره اى در داخل اتاقها - گشت سياحتى جزيره - گشت بازارها - صبحانه بوفه - ترانسفر فرودگاه آدرس:ميدان سعدى - ابتداى جاده جهان
تلفن: 4434100-0764

عكس و توضيحات بيشتر بديد تا اگر كسي خواست بره بتونه استفاده كنه

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
کیش رفتن اشتباهه خدایی .. کیش دیگه اون کیش 3 4 سال قیل نیست
الان خشکه بری بیای 3 تومن خرجت میشه .. شما تایلند و ترکیه و کلن توریستی خارجی رو بری .. یکم بیشتر میشه خرجش ولی عشق و حالش 100 برابره

بالا