با سلام به دوستان عزیز
اسفندماه امسال (چند هفته دیگه) قصد سفر به کیش رو دارم. (2 نفر)
اولین بار هست که می خوام برم.
بنظرتون کدوم هتل از نظر امکانات و خدمات و نزدیکی به مراکز تفریحی بهتره؟
چون شنیدم که هتل داریوش پول دکور و کلاسش رو می گیره!
نظر خودم رو هتل شایگان هست که استخر و سونا و جکوزی رایگان هم داره.
بنظرتون چند روز برای گشت و گذار تو کیش کافیه؟
چه جاهای جالبی رو برای تفریح و گشت و گذار در کیش پیشنهاد می کنین؟
سلام دوست عزیز من شهریور ماه رفتم ( دو نفر)
ما هتل آریان بودیم اگه اشتباه نکنم ( خیلی خوب بودش همه چی) یه بارم من هتل فلامینگو رفته بودم (که خیلی خیلی راضی بودم ازش)
ما سه شب و چهار روز بودیم که کاملا کافی بود
ما از تهران رفتیم و توی مهرآباد یه غرفه بود که بلیط جاهای مختلف رو با 35 درصد تخفیف میداد ظاهرا شما شیراز هستی شاید همیچین چیزی هم تو فرودگاه شیراز باشه
اول از هرچیزی بگم وقتتو زیاد تو پاساژاش تلف نکن اول برنامه ریزی کن جاهای دیدنی رو بعد نگاه کن کی وقت آزاد داری برو پاساژ گردی ( معمولا صبح وقت آزاد بیشتره)
پارک دلفین ها و تور دور جزیره رو حتما برو ( هر کدومش یه بعد از ظهر تا شب وقتتو پر میکنه) میتونی اسکله هم بری قایق کف شیشه ای داره دوچرخه هم اجاره میدن نزدیکش هم یه گذرگاه مشاهیر هست جالبه
یه سری ورزش های آبی هم هست مثل غواصی و جت اسکی شاتل و... ( من شاتل رو امتحان کردم عالی بود فوق العاده هیجانی اگه نمیترسی به نظرم امتحانش کنی ضرر نمیکنی)
کلی شاندیز و از این چیزا ( رستوران با موزیک زنده و قیمت بالآاااا ) داره که من هیچکدومشونو نرفتم ( چون تعریف خوبی نشنیدم به حرف راننده تاکسی ها گوش نکن درباره رستورانو اینا که گولت میزنن)
اون موقع که ما رفتیم اونجا کنسرت مازیار فلاحی هم بود که ما رفتیم ( نیمه شب بود زمان کنسرت) اگه کنسرت بود بد نیست بری چون توی تایم شب هست وقتتو نمیگیره
در مورد غذا هم من بوفه خوشمزه توی هایپر مارکت رو بهت پیشنهاد میکنم که همه نوع غذا با کیفیت مناسب و قیمت مناسب تر داره ( جای خوردن نداره باید غذار ور بگیری ببری هتل یا جای دیگه بخوری) پیتزا یونانی ایرانویچ هم بهت پیشنهاد میکنم
امیدوارم مفید بوده باشه برات