• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

#### نیازمند راهنمایی ( ویندوز xp -سون !! ) #####

mojtaba770

Registered User
لایک‌ها
3
ویندوز سون 64 بیت رو کامپیوترم نصب بود
ویندوز xp نصب کردم کنارش و بوت ویندوز سون از بین رفت
طبق اموزش های تو نت سی دی ویندوز 7 رو گزاشتم و ریپیر کردم
حالا بوت ویندوز سونم امده ولی بوت ویندوز xp نیست
دوستان نیازمند راهنمایی شما هستم

با نرم افزار easybcd هم کار کردم ولی موقع انتخاب ویندوز xp (تنظیمات بوت )ارور میداد(این کار رو داخل ویندوز سون انجام دادم)

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434

با نرم افزار easybcd هم کار کردم ولی موقع انتخاب ویندوز xp (تنظیمات بوت )ارور میداد(این کار رو داخل ویندوز سون انجام دادم)
ویندوزxpدیگه قدیمی شده

Preceptor

Registered User
لایک‌ها
106

سلام. شما باید ویندوز ها رو به ترتیب قدمت نصب کنید یعنی اول xp سپس 7 و سپس برای مثال 8. شما دقیقا برعکس انجام داده اید
موفق باشید.

mojtaba770

Registered User
لایک‌ها
3
سلام. شما باید ویندوز ها رو به ترتیب قدمت نصب کنید یعنی اول xp سپس 7 و سپس برای مثال 8. شما دقیقا برعکس انجام داده اید
موفق باشید.

تشکر بابات پاسخ گویی
ولی من بخاطر کار با کارت پارالل نیاز به ویندوز xp دارم و ...
اون روشی هم که اول ویندوز xp بعد سون رو چون نمیخوام ویندوز سونم از بین بره انجام ندادم(کلی نرم افزار رو ویندوز سونم نصبه !!)

همچنان نیازمند راهنمایی شما هستیم

mehrdad486

Registered User
لایک‌ها
711
تشکر بابات پاسخ گویی
ولی من بخاطر کار با کارت پارالل نیاز به ویندوز xp دارم و ...
اون روشی هم که اول ویندوز xp بعد سون رو چون نمیخوام ویندوز سونم از بین بره انجام ندادم(کلی نرم افزار رو ویندوز سونم نصبه !!)

همچنان نیازمند راهنمایی شما هستیم

دوست عزیز شما چرا مجازی نصب نکردی؟؟ بنده هم نیاز به ویندوز XP داشتم و کارم هم واجب بود و از ویندوز مجازی استفاده کردم و مشکلم برطرف شد.
شما نرم افزار VMWAre رو آخرین نسخه رو دانلود بفرما فکر کنم 700-800 مگ باشه جدیدش یا میتونید از بیرون تهیه کنید .بر روی ویندوز 7 خودتون نصب کنید بدون هیچ مشکلی.
این نرم افزار حتی میتونید MAC OS هم روش نصب کنید که خیلی کار آمد هست و محدودیت نصب ویندوز هم ندارد مثلا بنده با یک سیستم و 4تا یوزر ADSL چهار هدد ویندوز 7 نصب کرده بودم و 4تا با هم دانلود میکرد.
در کل هر ویندوزی رو میتونید بر روی این نصب کنید و به نسبت سخت افزارتون بین ویندوز ها تقسیمش کنید.
خواستید بفرمایید آکوزشش هم براتون قرار میدم.
به نظرم راه حل ساده و بیخطر و کم دردسری هست.
سوالی بود در خدمتم.
یا حق...

mojtaba770

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز شما چرا مجازی نصب نکردی؟؟ بنده هم نیاز به ویندوز XP داشتم و کارم هم واجب بود و از ویندوز مجازی استفاده کردم و مشکلم برطرف شد.
شما نرم افزار VMWAre رو آخرین نسخه رو دانلود بفرما فکر کنم 700-800 مگ باشه جدیدش یا میتونید از بیرون تهیه کنید .بر روی ویندوز 7 خودتون نصب کنید بدون هیچ مشکلی.
این نرم افزار حتی میتونید MAC OS هم روش نصب کنید که خیلی کار آمد هست و محدودیت نصب ویندوز هم ندارد مثلا بنده با یک سیستم و 4تا یوزر ADSL چهار هدد ویندوز 7 نصب کرده بودم و 4تا با هم دانلود میکرد.
در کل هر ویندوزی رو میتونید بر روی این نصب کنید و به نسبت سخت افزارتون بین ویندوز ها تقسیمش کنید.
خواستید بفرمایید آکوزشش هم براتون قرار میدم.
به نظرم راه حل ساده و بیخطر و کم دردسری هست.
سوالی بود در خدمتم.
یا حق...

تشکر فرراوان
این راه حل رو میزارم برا مرحله اخر
اخه ویندوز xp رو هم نصب کردم درایورهاشوهم همینطور اگه بشه دوتا بوتش رو درست کنم خیلی خوب میشه اگرم نشد میرم سوراغ روش شما

بالا