• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند ساخت یک سایت دقیقا مانند نمونه : www.designasign.com

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
دوستان عزیز برنامه نویس و طراح وبسایت ، من میخوام یک نفر این سایت رو دقیقاً با همین امکانات و منوها ، عیناً برای من طراحی کنه و بسازه ، فقط قالبش متفاوت باشه تا قانون کپی رایت رعایت بشه ، ضمناً نیازی به زبان فارسی هم نداره و متن و نوشته ها مانند همین سایت نمونه باشه کفایت میکنه برام
فقط خیلی فوری هست این پروژه و باید هر چه سریعتر تموم بشه ، زودتر بهم خبر بدید ،

ممنون

این هم لینک سایت ، فقط اگر بهتون اخطار Forbidden داد با پراکسی و یا وییی پییی ان وارد بشید : Custom Vinyl Lettering, Vinyl Boat Lettering, Magnetic Car Signs, Window Lettering, Custom Vinyl Banners

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
درود بر شما
در خدمت تون هستیم
نازلترین قیمت ، پشتیبانی و بهترین کیفیت ارائه برنامه نویسی پایه ای
Http://nikacomputer.ir/OnlineOrders

سلام
هم بهتون پ.خ دادم و هم توی سایتتون ثبت سفارش و استعلام قیمت کردم ، ولی در هر 2 حالت هنوز هیچ جوابی بهم ندادین ، ممنون میشم سریعتر پاسخ بدین .

با تشکر

jahan654

Registered User
لایک‌ها
46
یعنی دقیقا مثل همین سایت و متن ها می خواهید با کمی تغییر قالب
بعد زبان اصلی فارسی باشد یا انگلیسی
و یک سوال دیگه اینکه بعضی از قسمت ها این سایت ابعاد شی را می خواهد که به نظر می آید کمی پیشرفته تر از یک سایت معمولی است درسته؟ یا من اشتباه می کنم

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
یعنی دقیقا مثل همین سایت و متن ها می خواهید با کمی تغییر قالب
بعد زبان اصلی فارسی باشد یا انگلیسی
و یک سوال دیگه اینکه بعضی از قسمت ها این سایت ابعاد شی را می خواهد که به نظر می آید کمی پیشرفته تر از یک سایت معمولی است درسته؟ یا من اشتباه می کنم

بله دقیقاً مثل همین سایت رو میخوام فقط قالب فرق کنه ، زبان هم همین انگلیسی باشه و با همین متن ها که بعداً متن هاش رو خودم تغییر میدمو زبان فارسی اهمیتی نداره برام.
اون قسمت ها هم درسته و قسمتی هست که کاربرا میان برا خودشون اشیاء رو انتخاب میکنند و رنگش رو تغییر میدن و نوشته میزارن برای طرح هائی که میخوان بدن ، یه چیزی مثل فتوشاپ آنلاینه ..

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
یعنی تو اینجا یک طراح حرفه ای نداریم؟؟؟
بابا دستمزدش خوبه ها....

iraniandata

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا

سلام انجام میشه

هزینه حدود70 هزراتومن

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
به نام خدا

سلام انجام میشه

هزینه حدود70 هزراتومن

دوست گلم ، فکر کنم شما اون قسمت فلش این سایت رو ندیدید و قیمت دادید ، به هر حال ممنون از لطفتون و پستی که دادید .
دوستان عزیز یک نفر پیدا شد که این پروژه رو انجام بده ، درخواست بسته شدن تاپیک از مدیران رو دارم، ممنون

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا