• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند سرمایه گذار برای فروشگاه اینترنتی

hassaniiii

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام

مدتی هست که فروشگاهی اینترنتی در زمینه ی( فروشگاه تخصصی لوازم خانگی و صوتی ،تصویری) راه اندازی کرده ام و توانایی تامین کالا با قیمت های مناسب دارم.
و از آن جایی که در حال حاضر سرمایه جهت تبلیغات ندارم نیاز به شراکت و در واقع اسپانسر مالی دارم
از آن جایی که محصولات قیمت بالایی دارند و فروش به صورت نقدی هست نیاز به تبلیغات و اعتماد سازی داره با این حال در همین مدت فروش جزیی هم داشته ام.
فروشگاه دارای نماد اعتماد الکترونیکی میباشد.
درگاه پرداخت مستقیم از بانک های سپه ، سامان ، صادرات ، ملت دارد.
دو دامنه .ir و .com دارد
هاست دارد
انجام تمامی کارهای سایت از جمله آپدیت و بروزرسانی محصولات ،خرید، بسته بندی و ارسال محصولات... توسط خود بنده انجام میشود.
زمینه ی اصلی فعالیت در حوزه ی لوازم خانگی و صوتی ، تصویری از برند های مختلف ال جی،سامسونگ،هایسنس،دوو و... میباشد ولی از آن جا که محدودیتی در این زمینه نداریم امکان اضافه شدن محصولات دیگر نیز در آینده میباشد.

آدرس سایت : www.kala59.ir
حداقل سرمایه 3 میلیون تومان
در صورتی که پیشنهاد دیگری در این خصوص دارید با بنده در تماس باشید.
قرارداد به صورت درصدی میباشد و طبق قرارداد درصدی از فروش به سرمایه گذار داده میشود.
در صورت تمایل جهت اطلاع بیشتر میتوانید از طریق روش های زیر با بنده در ارتباط باشید.
بعد از توافق های لازم حتما قرارداد رسمی در این خصوص تنظیم خواهد شد.
شماره تماس‌ و شماره ی تلگرام :09332311172
ایمیل : [email protected]

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
من متوجه نمیشم... شما جنس 14 میلیونی تو سایتت گذاشتی، اونوقت لنگ 3 میلیون پولی؟

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
برای بنده واقعا سوال شده شما با این فروشگاه با این قیمتا نمی تونید 3 میلیون تومن برای تبلیغات تامین کنید اگر می گفتید فرضا 50 میلیون تومان برای تبلیغات میخوام منطقی بود که بخواید شریک بگیرید اما 3 میلیون ... !

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
احتمالا صرفا خرده دلالی می کنید که نمی توانید 3 میلیون تومن برای تبلیغات کنار بزارید.
و قطعا اینجوری که صبر کنید یکی سفارش بده شما برید یکی بخرید براش بفرستید نمیتونید با بقیه بازار رقابت کنید و شاید سودی هم براتون نمونه و کلا ضرر بشه

hassaniiii

Registered User
لایک‌ها
2
من صرفا بازار یاب هستم ولی میتونم با روابطم کالا تامین کنم یا قیمت های رقابتی.

بالا