hassaniiii
Registered User
- نوشتهها
- 101
- لایکها
- 2
با سلام
مدتی هست که فروشگاهی اینترنتی در زمینه ی( فروشگاه تخصصی لوازم خانگی و صوتی ،تصویری) راه اندازی کرده ام و توانایی تامین کالا با قیمت های مناسب دارم.
و از آن جایی که در حال حاضر سرمایه جهت تبلیغات ندارم نیاز به شراکت و در واقع اسپانسر مالی دارم
از آن جایی که محصولات قیمت بالایی دارند و فروش به صورت نقدی هست نیاز به تبلیغات و اعتماد سازی داره با این حال در همین مدت فروش جزیی هم داشته ام.
فروشگاه دارای نماد اعتماد الکترونیکی میباشد.
درگاه پرداخت مستقیم از بانک های سپه ، سامان ، صادرات ، ملت دارد.
دو دامنه .ir و .com دارد
هاست دارد
انجام تمامی کارهای سایت از جمله آپدیت و بروزرسانی محصولات ،خرید، بسته بندی و ارسال محصولات... توسط خود بنده انجام میشود.
زمینه ی اصلی فعالیت در حوزه ی لوازم خانگی و صوتی ، تصویری از برند های مختلف ال جی،سامسونگ،هایسنس،دوو و... میباشد ولی از آن جا که محدودیتی در این زمینه نداریم امکان اضافه شدن محصولات دیگر نیز در آینده میباشد.
آدرس سایت : www.kala59.ir
حداقل سرمایه 3 میلیون تومان
در صورتی که پیشنهاد دیگری در این خصوص دارید با بنده در تماس باشید.
قرارداد به صورت درصدی میباشد و طبق قرارداد درصدی از فروش به سرمایه گذار داده میشود.
در صورت تمایل جهت اطلاع بیشتر میتوانید از طریق روش های زیر با بنده در ارتباط باشید.
بعد از توافق های لازم حتما قرارداد رسمی در این خصوص تنظیم خواهد شد.
شماره تماس و شماره ی تلگرام :09332311172
ایمیل : [email protected]
مدتی هست که فروشگاهی اینترنتی در زمینه ی( فروشگاه تخصصی لوازم خانگی و صوتی ،تصویری) راه اندازی کرده ام و توانایی تامین کالا با قیمت های مناسب دارم.
و از آن جایی که در حال حاضر سرمایه جهت تبلیغات ندارم نیاز به شراکت و در واقع اسپانسر مالی دارم
از آن جایی که محصولات قیمت بالایی دارند و فروش به صورت نقدی هست نیاز به تبلیغات و اعتماد سازی داره با این حال در همین مدت فروش جزیی هم داشته ام.
فروشگاه دارای نماد اعتماد الکترونیکی میباشد.
درگاه پرداخت مستقیم از بانک های سپه ، سامان ، صادرات ، ملت دارد.
دو دامنه .ir و .com دارد
هاست دارد
انجام تمامی کارهای سایت از جمله آپدیت و بروزرسانی محصولات ،خرید، بسته بندی و ارسال محصولات... توسط خود بنده انجام میشود.
زمینه ی اصلی فعالیت در حوزه ی لوازم خانگی و صوتی ، تصویری از برند های مختلف ال جی،سامسونگ،هایسنس،دوو و... میباشد ولی از آن جا که محدودیتی در این زمینه نداریم امکان اضافه شدن محصولات دیگر نیز در آینده میباشد.
آدرس سایت : www.kala59.ir
حداقل سرمایه 3 میلیون تومان
در صورتی که پیشنهاد دیگری در این خصوص دارید با بنده در تماس باشید.
قرارداد به صورت درصدی میباشد و طبق قرارداد درصدی از فروش به سرمایه گذار داده میشود.
در صورت تمایل جهت اطلاع بیشتر میتوانید از طریق روش های زیر با بنده در ارتباط باشید.
بعد از توافق های لازم حتما قرارداد رسمی در این خصوص تنظیم خواهد شد.
شماره تماس و شماره ی تلگرام :09332311172
ایمیل : [email protected]