• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند شخصی برای همکاری طولانی مدت برای طراحی گرافیکی ( بنر و... )

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام , وقت بخیر

بنده به دنبال شخصی هستم که تخصص و تجربه بالای در زمینه طراحی بنر و طرح های گرافیکی داشته باشه

در حال حاضر طراحی هایی که مد نظر دارم بیشتر شامل بنر هست و یه سری تصاویر اما به مرور موارد دیگه هم اضافه میشه , طرح های بنر خیلی خیلی ساده هستن و اصلا به دنبال طرح های همگانی نیستم که عکس چند تا کالا باشه و عکس ادمک و این موارد

طرح هایی که مد نظر دارم در ساده ترین حالت ممکن هست و در ترکیب عکس مثلا با پس زمینه شفاف هستن اد کردن متن و همچین مواردی

به دنبال شخصی هستم برای همکاری طولانی مدت که البته در ابتدا به عنوان تست کار میکنیم

مواردی که شخص مد نظر باید داشته باشه :

شخصی با حوصله , متعهد , پاسخگو , حرفه ای و با تجربه , شخصی که وقتی توضیحی دادم در رابط با دیزاینی به حدی تجربه داشته باشه که منظور متوجه بشه , انعطاف پذیر در انجام کار , حرفه ای در انجام کار و همینطور ارائه بازخورد به بنده جهت بهتر شدن و بهبود کار نهایی

رفتار حرفه ای و ارائه کار استیبل مد نظر دارم , ممکنه توضیحی ارائه داده بشه اما طرح نهایی بر خلاف توقع بنده باشه میخوام این موارد توضیح بدم انعطاف پذیری در انجام کار برای طولانی مدت ضروری هست در غیر این صورت پایداری از بین میره

از کاربران با تجربه فروم و با پیشینه انجام و نمونه کار باشه و همینطور قیمت مناسب هم در اولویت کار هست چون همونطور که اشاره کردم طرح های کاری که مد نظر دارم خیلی ساده هستن و اصلا به دنبال پیچیدگی نیستم

بنده با افرادی در همین فروم کار میکنم که سابقه همکاری بیشتر از 5 ساله هم داریم در نتیجه در صورت جلب رضایت بنده و کار با کیفیت و قیمت مناسب قطعا طولانی مدت با بنده کار میکنید و همینطور پروژه های خیلی بیشتری برای انجام تحویل داده میشه

اگر فکر میکنیم شرایط فوق دارید لطفا در تلگرام یا پیام خصوصی شرایط خودتون برای بنده ارسال کنید بررسی میکنم در ابتدا هم ممکنه با چند نفر هم زمان کار کنم و هر شخصی که با شرایط توضیح داده شده بیشتر وفق داشت به عنوان شخص نهایی کارم انتخاب کنم

شرایط مد نظر برای ارسال به بنده :
تخمین هزینه ها
نمونه کار
یوزر پی تی
اگر هم تاپیک فعالی هست لینک و سایر مشخصات

قیمت مناسب در اولویت کار هست

تلگرام / پیام خصوصی
09368268100

ممنونم

Last edited:
بالا