سلام خسته نباشید. نیاز به شریک مالی (در کمترین حالت 50 میلیون برای شروع) برای راه اندازی یک سایت خدمات سئو .
نمونه زنده :
درامد حدودی سایت به دلار : با توجه به تبلیغات و اسپانسرهایی که داره بین 5000 تا 15000 دلار در ماه | البته با سوال از خود خارجی ها بعضی ها گفتن تا 40 هزار تا هم در میاره
ترافیک سایت : حدود 500 الی 800 هزار در ماه
هزینه صرف چه چیزی می شود؟
لینک سازی | تولید محتوا | نگهداری سایت
خودم هم ماهانه یک مبلغی رو روی سایت میزارم و وظیفه سئو هم بر عهده خودم هست. اگر کسی خواست در خدمتم + جزئیات بیشتر
روش های درامدزایی از سایت و میزان درامد محاسبه شده :
ادسنس | اسپانسر | گرفتن پروژه سئو
ادسنس : ماهانه بین 3000 تا 5000 دلار
اسپانسر : ماهانه بین 2000 تا 4000 دلار
گرفتن پروژه سئو : ماهانه بین 8000 تا ....
قیمت پروژه های سئو در وب خارج ؟
کمترین حالت شارژ برای افراد خارجی بین 350 تا 700 دلار می باشد و جزو پلن های پایه در نظر گرفته می شود.اما اگر کلاینت یک چیز درست و حسابی نیاز داشته باشد در کمترین حالت باید 1500 دلار به صورت ماهانه پرداخت کند.
Low-Cost SEO Packages ($150-$500/mo.)
Middle-Market SEO Packages ($2,500-$5,000/mo.)
High-Investment SEO Packages ($5,000-$25,000+/mo.)
نمونه زنده :
Website SEO Checker | Full SEO Analysis On-Page Off-Page
SEO checker is a full SEO analysis report for your website, Final SEO score on-page and off-page, include the latest advice of how to fix and increase your SEO score.
websiteseochecker.com
websiteseochecker.com Traffic Statistics
websiteseochecker.com is ranked #9751 for Computers Electronics and Technology and #65838 Globally. Get a full report of their traffic statistics and market share.
www.similarweb.com
درامد حدودی سایت به دلار : با توجه به تبلیغات و اسپانسرهایی که داره بین 5000 تا 15000 دلار در ماه | البته با سوال از خود خارجی ها بعضی ها گفتن تا 40 هزار تا هم در میاره
ترافیک سایت : حدود 500 الی 800 هزار در ماه
هزینه صرف چه چیزی می شود؟
لینک سازی | تولید محتوا | نگهداری سایت
خودم هم ماهانه یک مبلغی رو روی سایت میزارم و وظیفه سئو هم بر عهده خودم هست. اگر کسی خواست در خدمتم + جزئیات بیشتر
روش های درامدزایی از سایت و میزان درامد محاسبه شده :
ادسنس | اسپانسر | گرفتن پروژه سئو
ادسنس : ماهانه بین 3000 تا 5000 دلار
اسپانسر : ماهانه بین 2000 تا 4000 دلار
گرفتن پروژه سئو : ماهانه بین 8000 تا ....
قیمت پروژه های سئو در وب خارج ؟
کمترین حالت شارژ برای افراد خارجی بین 350 تا 700 دلار می باشد و جزو پلن های پایه در نظر گرفته می شود.اما اگر کلاینت یک چیز درست و حسابی نیاز داشته باشد در کمترین حالت باید 1500 دلار به صورت ماهانه پرداخت کند.
Propellic - The Destination Digital Growth Agency for Travel & Tourism
Propellic is the destination digital marketing agency for travel & tourism brands.
pixelcutlabs.com
Low-Cost SEO Packages ($150-$500/mo.)
Middle-Market SEO Packages ($2,500-$5,000/mo.)
High-Investment SEO Packages ($5,000-$25,000+/mo.)
Last edited: