• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند شریک برای شراکت در خرید بک لینک از یک قالب ساز بسیار معتبر

vsf

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
44
سلام.
یک قالب ساز انگلیسی حرفه ای وردپرس سراغ دارم میخوام اسپانسر لینک هاش بشم، ولی میگه کل قالب را باید یکجا بخرم،
4 تا لینک میتونه توی قالب جا بگیره.
هر قالب 200 دلار هست.
سه نفر نیاز دارم تا با هم بشیم 4 نفر و ازش خرید بکنیم، بک لینک های زیادی می توانیم برای سایت هامون از این طریق جذب کنیم.
در واقع 4 تا قالب کلی می خریم ازش و هر نفر 200 دلار پول میدیم.
فقط اگر مایل به این کار هستید هرچه سریعتر به من پیام خصوصی ارسال کنید تا هماهنگ بشیم. چون من شدیدا به این بک لینک ها برای کارم نیاز دارم.

شرایط:
- قالب ساز خیلی معتبره، رنک سایتش هم 6 هست و طرح هاش خیلی شیکه و دانلود خوبی هم داره.
- قالب ها توی سایت خودش برای دانلود عموم قرار میگیره،
- پول را به حساب قالب ساز می توانید بریزید و به من هم میتونید بدین اگر پی پال ندارید.
- هرچی تخفیف هم تونستیم بگیریم برگردانده میشه به شما.
- من میخوام ماهیانه 200 دلار برای این کار پرداخت کنم. اگر پایه هستید می توانیم هر ماه این حرکت را با هم انجام بدیم.
- ترجیحا سایت شما انگلیسی زبان باشد بهتر است.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
معمولا سایت هایی که قالب رایگان دانلود و استفاده میکنن ، سایتهایی هستن که تازه کارن و رنکی ندارن که به شما کمکی بکنه ، بعدشم که سایت بزرگ میشه و رنک میگیره و ارزش پیدا میکنه طرف پول میده قالب اختصاصی طراحی میکنه .

نمیدونم شما رو چه حسابی میخوای در ماه 200 دلار بدی به یه طراح برای بک لینک .

بعدشم ، هرکی اون قالب رو دانلود کنه میتونه خیلی راحت لینک شمارو حذف بکنه .

در کل به نظرم حرکت جالبی نیست

موفق باشی

vsf

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
44
معمولا سایت هایی که قالب رایگان دانلود و استفاده میکنن ، سایتهایی هستن که تازه کارن و رنکی ندارن که به شما کمکی بکنه ، بعدشم که سایت بزرگ میشه و رنک میگیره و ارزش پیدا میکنه طرف پول میده قالب اختصاصی طراحی میکنه .

نمیدونم شما رو چه حسابی میخوای در ماه 200 دلار بدی به یه طراح برای بک لینک .

بعدشم ، هرکی اون قالب رو دانلود کنه میتونه خیلی راحت لینک شمارو حذف بکنه .

در کل به نظرم حرکت جالبی نیست

موفق باشی
من در مورد خوبی یا بدی این کار سوال نکردم که شما این جواب را دادید!

- قالب ساز یک قالب ساز حرفه ای هست. قالب ها هم بسیار شیک و حرفه ای هستند، و افرادی که قالب ها را نصب کرده اند در گوگل قابل ردیابی هستند و هیچ کدام که من دیدم سایت بی ارزش نبودند.
- فوتر قالب ها قفل شده هستند و با تغییر لینک ها، قالب از کار می افتد.
نمونه های زیادی از قالب های موفق که صدها بار دانلود و نصب شده اند در گوگل وجود دارد.
- معمولا در وب انگلیسی، حقوق کپی رایت به خوبی رعایت می شود و مثل ما ایرانی ها نیستند که مدام فکر تقلب هستیم.
در کل من خودم برای این موضوع خیلی حساس هستم و گشتم یکی از بهترین هاشونو پیدا کردم برای اسپنسر شدن. اگر کسی تمایل داره به انجام این کار، خیلی سریع پیام بده تا هماهنگ بشیم، برای طرح های دیگر هم من هستم، چند طرح دیگر را هم می توانیم اجرا کنیم و اسپانسر بشویم. با توجه به اینکه من به این کار خیلی نیاز دارم، اگر افرادی هستند که واقعا می خواهند بک لینک های با ارزش بگیرند که کارشان را بالا ببرد، این یک فرصت بسیار مناسب می باشد.

بالا