• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند شریک جهت راه اندازی وب سایت سورس آماده ( درگاه واسط و فری لنسری و چند سایت خدماتی دیگر ...)

programer1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستانی که از نظر مالی + زمان و پشتیبانی می تونند همیاری برسوند برای انجام چندین پروژه به صورت مشارکتی 50 درصدی دعوت میشه.

دوستان قصد راه اندازی وب سایت در زمینه درگاه واسط و فری لنسری مانند پونیشا و تبلیغاتی مشابه دیوار و همکاری در فروش فایل مشابه فایل سل رو دارم.
مبلغ مشارکت بسیار پایین هستش و بیشتر از مبلغ مشارکت زمان برای رسیدن هدف و همکاری هستش که اهمیت داره.

برنامه نویسی کارها با خودم هستش.

در زمینه درگاه واسط هم باید بگم مطمئن باشید چه درگاه چه بقیه سیستم ها از اونجایی که کار خودم هستش یقینا بهترین ها رو در نظر دارم.

برای تضمین در پروژه هم دامنه در پنل مشارکت کننده منتقل میشه و دسترسی به سورس هم امکان پذیر هستش برای مشارکت کننده و مطمئن باشید این بهترین گزنیه هستش برای دوستانی قصد دارند به سرعت و با قدرت در زمینه وب فعالیت کنند.

توضیحات کاملتر در مورد امکاناتی که کار ما رو نسبت به بقیه سیستم ها قویتر می کنه و شیوه دقیق تر نحوه کار و هزینه ها هم از طریق پیام خصوصی می تونید تماس بگیرید.

brand2

Registered User
لایک‌ها
657
اطلاعات تکمیلی رو بفرمایید

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
سلام.
توضیحات تکمیلی + شماره تماس رو ارسال کنید
شرایط خوب باشه همکاری میشه

iL0ve23

Registered User
لایک‌ها
40
سلام،
اگه امکانش هست یک مقدار بیشتر در رابطه با نوع تضمین توضیح بدید.

tik20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
لطفا برای بنده هم ارسال کنید

بالا