• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند ضبط تگ صوتی سایت

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
با سلام ؛

بنده نیازمند فردی هستم که به سیستم ضبط صوتی حرفه ای ( ترجیحا استودیویی ) دسترسی داشته باشه و بتونه با صدای خودش تگ تبلیغاتی سایت ما رو ضبط کنه. کار به این صورت هست که فردی که به این سیستم های ضبط صدا دسترسی داره خودش ( بچه نباشه و بالغ باشه ) یا آشنایی کسی میاد سه جمله کوتاه رو با کیفیت بالا ضبط می کنه.

یعنی فقط سه جمله :
- وب سایت مارال فیلم تقدیم می کند
- وب سایت مارال فیلم
- ارائه شده توسط وب سایت مارال فیلم

رو می گه و با کیفیت بالا ضبط می کنه و به ما تحویل می ده. پس از آهنگسازان ، صدابردارها و استودیو داران پرشین تولز دعوت می کنم که این کار رو در اوقات بیکاری خود در حد چند دقیقه انجام دهند.

فقط لطفا دوستانی که واسه میکروفن و اینا کمی پول دادن و جوگیر شدن که استودیو دارن و کیفیت بالاس پیام ندن. کسانی که استودیو دارند و یا میکروفن واقعا حرفه ای برای این کار دارند.

لازم به ذکره که خود بنده با ده ها خواننده و استودیو در ارتباط هستم و می تونم از اونها بخوام که این کار رو انجام بدن یا استودیو ساعتی 40 تومان اجاره کنم. پس لطفا قیمت عاقلانه و منصفانه بدید چون نمی خوام مزاحم دوستان بشم یا برای یک دقیقه یک ساعت اجاره کنم.

منتظر پیشنهاد خوب دوستان هستم ؛
09367316024

Last edited:

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
یه دوستی دارم به اسم فرزین رنجبر که تو رادیو کار میکنه. میخوای ازش سوال کنم ببینم انجام میده؟

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
یه دوستی دارم به اسم فرزین رنجبر که تو رادیو کار میکنه. میخوای ازش سوال کنم ببینم انجام میده؟
لطف می کنی بپرسی و خبر بدی که الکی هزینه زیاد نکنم و با یک هزینه قابل قبول انجام بشه.

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
سلام .
خب اگه بخوای کسی به صورت حرفه ای برات اینکارو انجام بده , پول حرفه ای هم ازت میگیره ! فکر نکنم کسی حاضر باشه با تجهیزات استودیویی پیشرفته و فوق العاده گرون قیمت با مبلغ کم براتون کار کنه

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
سلام .
خب اگه بخوای کسی به صورت حرفه ای برات اینکارو انجام بده , پول حرفه ای هم ازت میگیره ! فکر نکنم کسی حاضر باشه با تجهیزات استودیویی پیشرفته و فوق العاده گرون قیمت با مبلغ کم براتون کار کنه
درسته عزیز ! اما لازم نیست درباره هزینه ها به بنده بفرمایید. بنده خودم کلی دوست و آشنا دارم که استودیو داران و یا خواننده و آهنگساز هستن. یعنی مشکلی ندارم و هزینه ی زیاد بالایی هم نداره. هزینه یک ساعت اجاره استودیو 40 تومان هست و می تونم از صدای خوانندگان هم استفاده بکنم. اما گفتم اول اینجا بگم که اگه کسی انجام می ده ، دیگه لازم نباشه با دوستان و آشنایان وارد صحبت شوم. می دونید که ؛ نفهمند بهتره ، حوصله ندارم.
وگرنه این تاپیک تا چند وقت دیگه برپاست ، کسی حاضر نشه ؛ خودم انجام می دم از طریق دوستان.

بالا