• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
با سلام و درود
بنده قصد ایجاد یک کسب و کار حرفه ای لوازم خانگی رو دارم که باید سایت حرفه ای طراحی بشه
منتها دنبال یک قالب حرفه ای وردپرس هستم که ایشالله در اینده ایجاد یک سایت با پنل اختصاصی کنم
خوب شرایط :
1- در ادامه قصد اضافه کردن امکانات بیشتری در قالب خواهم داشت .
2- در اینده قصد سئو سایت به صورت حرفه ای با بالا امدن کلمات کلیدی را دارم
3- دارای پنل اختصاصی هم برای کاربران باشد.
4- در ادامه امکاناتی که باید به سایت اضافه بشه را براتون ارسال میکنم فقط ذکر کنید حداقل قیمت برای سفارش چه مقدار میباشد .
ضمنا قالب شبیه سایت های زنبیل - دیجی کالا - بامیلو- شیکسون- علی اکپرس و.... در همین حدود ولی با استایل جدید
یک سوال دیگه آیا طراحی قالب وردپرس برای سایت بهتر میباشد یا فروشگاه ساز هایی نظیر پرستاشاپ و... ؟

camirmohamad

Registered User
لایک‌ها
27
سلام رفیق
با تجاربی که دارم فکر میکنم خیلی خوب بتونم کمکتون کنم
لطفا ای دی تلگرامم رو اد کنید
@alaviha01

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
یک سوال دیگه آیا طراحی قالب وردپرس برای سایت بهتر میباشد یا فروشگاه ساز هایی نظیر پرستاشاپ و... ؟
سلام
بنده یک پاسخ کامل به سوال شما میدم امیدوارم با دقت مطالعه کنید
معمولا فروشگاه های اینترنتی که این روزها خیلی بوجود میان با استفاده از فروشگاه ساز هایی مثل پرستاشاپ و اپن کارت و مجنتو و ... دارند . این سیستم ها با یک زبان برنامه نویسی که در اکثر اوقات زبان برنامه نویسی آنها PHP هست پیاده سازی میشوند
هدف اصلی این سیستم ها برپا کردن فروشگاه اینترنتی برای کسب و کارهایی هست که سرمایه ی بسیاری ندارند و میخواهند با سرعت بیشتری یک فروشگاه آنلاین دم دستی طراحی کنند که صد البته با تلاش زیاد همین فروشگاه به یک فروشگاه بزرگ تر هم تبدیل میشود ولی هیچ فروشگاه بزرگی در دنیا از سیستم مدیریت فروشگاهی آماده استفاده نکرده است و دلیل این کار هم فقط یک چیز هست : پایداری فروشگاه
معمولا فروشگاه هایی که با سیستم های فروشگاه ساز ساخته میشوند از انعطاف پذیری کمتری نسبت به کد اختصاصی که برای یک فروشگاه خاص با یک موضوع خاص و با یک هدف واحد نوشته میشوند برخوردار هستند
سیستم مدیریت محتواهایی مانند وردپرس و جوملا اصلا برای کارهای فروشگاهی ساخته نشده اند هر چند که وردپرس افزونه ها و قالب های بسیاری برای راه اندازی سریع یک فروشگاه شیک و زیبا با امکانات بالا دارد ولی اصلا از پایداری برخوردار نیست و بعد از مدتی فروشگاه شما به یقین تعطیل میشود .
فروشگاه بامیلو و دیجیکالا و شیکسون و هر فروشگاه انلاین که در اینترنت مشاهده کنید و یک کسب و کار واقعی و یک فروشگاه تخصصی باشند هرگز از سیستم مدیریت محتواهای آماده و یا حتی فروشگاه سازها استفاده نکرده اند
من زمانی با اپن کارت کار میکردم به دلیل سبک بودن و هسته قوی برای ساخت فروشگاه دم دستی خوبه ولی هرگز برای کسب و کار حرفه ای خوب نیست
پروستاشاپ هم که تو یه قواعد سخت و پیچیده ای کار میکنه با اینکه قوی هست ولی نیازمندی های سروری و توسعه دهنده پرستاشاپی میخاد که کار رو انجام بدید که صد در صد اگه سیستم از صفر نوشتته بشه هم قوی میشه هم سبک تر و هم آیندش بهتره
داستان وردپرس و قالب هاشم که کلا بیخیال شوید معمولا برنامه نویسان که میخان فقط ظاهر فروشگاه رو بسازن و سریع تحویل بدن و یه پولی بگیرند از قالب های وردپرسی استفاده میکنند

پیشنهاد بنده فقط گد اختصاصی هست اونم با پایتون یا php نه زبان دیگری
بنده و تیم من میتونیم یک فروشگاه ساز کاملا اختصاصی با php براساس نیازهایی که فروشگاه شما داره کدنویسی کنیم

camirmohamad

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
بنده یک پاسخ کامل به سوال شما میدم امیدوارم با دقت مطالعه کنید
معمولا فروشگاه های اینترنتی که این روزها خیلی بوجود میان با استفاده از فروشگاه ساز هایی مثل پرستاشاپ و اپن کارت و مجنتو و ... دارند . این سیستم ها با یک زبان برنامه نویسی که در اکثر اوقات زبان برنامه نویسی آنها PHP هست پیاده سازی میشوند
هدف اصلی این سیستم ها برپا کردن فروشگاه اینترنتی برای کسب و کارهایی هست که سرمایه ی بسیاری ندارند و میخواهند با سرعت بیشتری یک فروشگاه آنلاین دم دستی طراحی کنند که صد البته با تلاش زیاد همین فروشگاه به یک فروشگاه بزرگ تر هم تبدیل میشود ولی هیچ فروشگاه بزرگی در دنیا از سیستم مدیریت فروشگاهی آماده استفاده نکرده است و دلیل این کار هم فقط یک چیز هست : پایداری فروشگاه
معمولا فروشگاه هایی که با سیستم های فروشگاه ساز ساخته میشوند از انعطاف پذیری کمتری نسبت به کد اختصاصی که برای یک فروشگاه خاص با یک موضوع خاص و با یک هدف واحد نوشته میشوند برخوردار هستند
سیستم مدیریت محتواهایی مانند وردپرس و جوملا اصلا برای کارهای فروشگاهی ساخته نشده اند هر چند که وردپرس افزونه ها و قالب های بسیاری برای راه اندازی سریع یک فروشگاه شیک و زیبا با امکانات بالا دارد ولی اصلا از پایداری برخوردار نیست و بعد از مدتی فروشگاه شما به یقین تعطیل میشود .
فروشگاه بامیلو و دیجیکالا و شیکسون و هر فروشگاه انلاین که در اینترنت مشاهده کنید و یک کسب و کار واقعی و یک فروشگاه تخصصی باشند هرگز از سیستم مدیریت محتواهای آماده و یا حتی فروشگاه سازها استفاده نکرده اند
من زمانی با اپن کارت کار میکردم به دلیل سبک بودن و هسته قوی برای ساخت فروشگاه دم دستی خوبه ولی هرگز برای کسب و کار حرفه ای خوب نیست
پروستاشاپ هم که تو یه قواعد سخت و پیچیده ای کار میکنه با اینکه قوی هست ولی نیازمندی های سروری و توسعه دهنده پرستاشاپی میخاد که کار رو انجام بدید که صد در صد اگه سیستم از صفر نوشتته بشه هم قوی میشه هم سبک تر و هم آیندش بهتره
داستان وردپرس و قالب هاشم که کلا بیخیال شوید معمولا برنامه نویسان که میخان فقط ظاهر فروشگاه رو بسازن و سریع تحویل بدن و یه پولی بگیرند از قالب های وردپرسی استفاده میکنند

پیشنهاد بنده فقط گد اختصاصی هست اونم با پایتون یا php نه زبان دیگری
بنده و تیم من میتونیم یک فروشگاه ساز کاملا اختصاصی با php براساس نیازهایی که فروشگاه شما داره کدنویسی کنیم

باید این نکته رو بگم فرمایش شما درسته ولی اونطور که از صحبت های استارتر پیداست ایشون برای شروع کار نمیخوان زیاد هزینه کنند و قصدشون برای توسعه کار در آینده هست
سوالی که پیش میاد اینه که برای ابتدای کار چرا وقتی میشه سیستم مد نظر ایشون رو با یه چیزی مثل ووکامرس پیاده سازی کرد که هم هزینش کمتر میشه و هم سریعتر اماده میشه و از لحاظ امنیت و سئو بهتره چرا باید ایشون همین ابتدای کار متحمل هزینه زیادی بشن و وقتشون چندماه حروم بشه؟
برای ما طراحان فرقی نداره که با سیستم اماده بزنیم یا اختصاصی بنویسیم ، در ضمن اگه اختصاصی هم باشه که سودش برای ما بیشتره ، اما من فکر میکنم شما چون که نمیدونی درسته که سرت کلاه بره؟ و همین اول کار هزینه و وقت زیادی حروم بشه؟
نظر من اینه برای اول کار زیاد هزینه نکنید ، یه چیزی با سیستم اماده بسازید ، بعد از اینکه سایتتون درست شد ، پس از ارزیابی بازار ، موقعیت ، موانع شغلی ، رقبا ، هزینه ها ، امکانات دقیق مورد نیاز ، و پارامتر های دیگه اونوقت تصمیم بگیرید آیا نیاز به سیستم اختصاصی دارید یا خیر ؟
چون سیستم اختصاصی تجاری باید فقط ماه ها روش کار بشه برای امنیت و سئو.
لطفا عاقلانه تصمیم بگیرید.

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
خشت اول گر نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج
من زمانی یکی از برنامه نویسهای هسته ی یکی از همین فروشگاه هایی بودم که ایشون الان نامشون رو بردند
متاسفانه باید بگم گفته های شما کاملا غلط هست و استفاده از یک سیستم آماده حتی با کمترین هزینه باعث هدر رفتن کل هزینه و در نتیجه نابودی کاری که شروع شده میشه
شما فقط یک فروشگاه در دنیا نام ببر که توی تاریخچش برای اولین بار با سیستم آماده شروع کرده و بعد موفق شده و فروشگاه قدر اینترنتی شده ؟
همونطور که گفتم وردپرس فقط برای اینکه جلوی باقی سیستم ها کم نیاره و امکان فروشگاهی شدن داشته باشه یه افزونه اضافه کرده به یه سیستمی که اصلا برای کارهای فروشگاهی نیست و هیچ فروشگاهی هم تو دنیا ازش استفاده نکرده

من ووکامرس رو بعنوان یک چیزی میبینم اونم بهانه ی طراح ها برای تیغ زدن ملت !

فرض کنیم ایشون همین الان به شما یک میلیون تومان پول داد و شما ووکامرس رو با یه قالب خوشگل نصب کردی دادی دست ایشون
وقتی این سیستم هرگز توانایی مدیریت یک فروشگاه خوب رو نداره و هرگز هم نمیتونه حتی یک ریال درآمد زایی بکنه ایشون چطوری میخاد بعدا دوباره سرمایه بزاره و یک کداختصاصی بگیره ؟ حرف شما دقیقا مثل اینه که فعلا یک میلیون رو بده به من ، من بهت فروشگاه بدم بعد خدا میدونه چه بلاییی
سرت میاد که من اینجا میگم اگه ایشون فروشگاهی ووکامرس بزنه بدون شک شکست میخوره و اینجا تضمین میکنم اگه شکست نخوردید میتونید
بیایید اینجا و به خاطر دروغ بنده به من امتیاز منفی بدید من با کمال میل قبول میکنم
بنده که با PHP میخام برنامه نویسی کنم و سیستم اختصاصی تحویل بدم نمیتونم وردپرس وووکامرس نصب کنم ؟
دقیقا همین پولی که من میگیرم برای کد اختصاصی رو برای ووکامرس میگیرند از ایشون
ولی نتیجه ی کار چی ؟
کدوم بهتره ؟

چون سیستم اختصاصی تجاری باید فقط ماه ها روش کار بشه برای امنیت و سئو.
شما مطمئنید تا به حال حتی یکبار در مورد زبان برنامه نویسی PHP مطالعه کرده باشید ؟
امنیت و سئو
خب
برای قسمت اول زبان برنامه نویسی PHP به عنوان ایمن ترین زبان برنامه نویسی هست
این زبان به خودی خود ایمن هست ولی اون سیستمی که باهاش طراحی میشه امنیت بعدی رو تضمین ممیکنه
به نظرتون وردپرس و ووکامرس که کدهاشون دست همه هست نفوذپذیر تره یا کداختصاصی که با یکی از فریمورکهای ایمن PHP نوشته میشه ؟
فکر کنم تاریخچه ی بروزرسانی وردپرس رو هم نخونده باشید که در هر بروزرسانی چقدر باگ امنیتی از این سیستم گرفته میشه
هک کردن وردپرس و ووکامرس برای هکر خیلی راحت تر از یه سیسیتم اختصاصی هست

سئو :
اصلا منظورتون از سئو چی هست ؟ سئو برای قالب سایت یه اصولی هست که محتوا و تگ ها و meta های مختلف رو تولید میکنه تا موتور جستجو
بهتر سایت رو بشناسه !
دقیقا همه ی اینها برای یک برنامه نویس به مدت دو سه روز تموم میشه
باقی بحث سئو میمونه برای تبلیغات و بالا بردن سایت و ایجاد بک لینک های موثر و ... که این مسئله هم هیچ ارتباطی با سیستم ما نداره

دوست عزیز
اونی که باید عاقلانه تصمیم بگیره شمایید نه من
موفق باشید

heil

Registered User
لایک‌ها
15
اگر به دنبال طراحی و پیاده سازی یک سیستم کاملا متفاوت، بومی و کاستومایز هستین. خوشحال میشیم در خدمت شما باشیم.
"گروه نرم افزاری آرتاراکس"
www.artarax.com

pbdownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
سلام دوست عزیز خوبین ما در خدمت هستیم.
لطفا در تلگرام صحبت کنیم : parcweb@

hno

Registered User
لایک‌ها
62
باعرض سلام و احترام
طراحی سایت به همراه اپلیکیشن اندروید ، ios و ربات تلگرام درخدمت هستیم /.

کلیه سیستم ها 0 تا 100 به صورت کاملا دست نویس هستند و هرگونه شخصی سازی امکان پذیر است
اگر سوالی باشد درخدمت هستیم
با تشکر

luke2020

Registered User
لایک‌ها
7

این زبان به خودی خود ایمن هست ولی اون سیستمی که باهاش طراحی میشه امنیت بعدی رو تضمین ممیکنه
به نظرتون وردپرس و ووکامرس که کدهاشون دست همه هست نفوذپذیر تره یا کداختصاصی که با یکی از فریمورکهای ایمن PHP نوشته میشه ؟
فکر کنم تاریخچه ی بروزرسانی وردپرس رو هم نخونده باشید که در هر بروزرسانی چقدر باگ امنیتی از این سیستم گرفته میشه

دوست عزیز
موفق باشید

سلام
اولا دلیل نمیشه چیزی که شما بلدید بهترین در دنیا باشه
php در خیلی از جاها جلوی asp کم میاره

ولی یه بحث دیگری هم که هست و مهمه
دلیل نمیشه برای یک پروژه شما آسمون ریسمون ببافید و به بقیه برنامه نویسان توهین کنید.
مشتری حق انتخاب داره و شما حق ندارید به کاربر دیگه ای به خاطر نظرش توهین کنید.
اگر شما حرفه ای هستید چنین رفتاری از یک آدم حرفه ای بعیده

موفق باشید:)

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
سلام
اولا دلیل نمیشه چیزی که شما بلدید بهترین در دنیا باشه
php در خیلی از جاها جلوی asp کم میاره

ولی یه بحث دیگری هم که هست و مهمه
دلیل نمیشه برای یک پروژه شما آسمون ریسمون ببافید و به بقیه برنامه نویسان توهین کنید.
مشتری حق انتخاب داره و شما حق ندارید به کاربر دیگه ای به خاطر نظرش توهین کنید.
اگر شما حرفه ای هستید چنین رفتاری از یک آدم حرفه ای بعیده

موفق باشید
من هم Asp کار میکنم با سی شارپ هم PHP کار میکنم و یک فریمورک کاملا اختصاصی برای PHP نوشتم و ثبت قانونی هم کردم و هم مدرس زبان برنامه نویسی پایتون هستم !
این مقایسه بنده نبود واقعیتی که هست رو گفتم اصلا اسمی از ASP رو هم نبردم حالا نمیدونم شما چرا بهتون برخورده ASP کار عزیز :general304:
من به بقیه برنامه نویس ها کاری نداشتم اصلا من احترامی که به برنامه نویس میزارم به هیچ کس دیگه ای نمیزارم منتهی اینجا یه چیز هست برنامه نویس واقعی یا از اونایی که الان همه جا پر شده اسمشون رو گذاشتن برنامه نویس ؟ :general404: اگه برنامه نویس واقعی باشه هرگز نمیاد به من که پیشنهاد کد تخصصی php رو میدم این حرفها رو بزنه
من اصلا با کاربر دیگه ای صحبت نکرده بودم پیشنهاد خودم و دلایل واضح و روشن خودم رو به مشتری داده بودم کسی که پرید وسط حرفهای من ، ایشون بودند نه بنده من اصلا با ایشون صحبتی نداشتم
در ضمن من برای گرفتن این پروژه خودم رو نمیکشم اصلا مهم نیست به کی پروژه داده بشه و کی سود بکنه ! من وظیفمه مشتری رو راهنمایی کنم تا درگیر هزاران تله ای که الان در زمینه ی برنامه نویسی و طراحی سایت گذاشته شده نیوفته وگرنه من اصلا قصد دیگه ای نداشتم

در جواب جمله ی آخرتون هم باید بگم اون امتیاز منفی خودتون رو سعی کنید برطرف کتید چون نوشتن دروغگو بهتون !!! :general112: من نمیدونم چی شده ولی لابد به کسی دروغی گفتید دیگه اینطوری بهتون امتیاز منفی دادن
هر موقع اون رو رفع کردی بیا صحبت کنیم

bazaarbama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من زمانی یکی از برنامه نویسهای هسته ی یکی از همین فروشگاه هایی بودم که ایشون الان نامشون رو بردند
متاسفانه باید بگم گفته های شما کاملا غلط هست و استفاده از یک سیستم آماده حتی با کمترین هزینه باعث هدر رفتن کل هزینه و در نتیجه نابودی کاری که شروع شده میشه
شما فقط یک فروشگاه در دنیا نام ببر که توی تاریخچش برای اولین بار با سیستم آماده شروع کرده و بعد موفق شده و فروشگاه قدر اینترنتی شده ؟
همونطور که گفتم وردپرس فقط برای اینکه جلوی باقی سیستم ها کم نیاره و امکان فروشگاهی شدن داشته باشه یه افزونه اضافه کرده به یه سیستمی که اصلا برای کارهای فروشگاهی نیست و هیچ فروشگاهی هم تو دنیا ازش استفاده نکرده

من ووکامرس رو بعنوان یک چیزی میبینم اونم بهانه ی طراح ها برای تیغ زدن ملت !

فرض کنیم ایشون همین الان به شما یک میلیون تومان پول داد و شما ووکامرس رو با یه قالب خوشگل نصب کردی دادی دست ایشون
وقتی این سیستم هرگز توانایی مدیریت یک فروشگاه خوب رو نداره و هرگز هم نمیتونه حتی یک ریال درآمد زایی بکنه ایشون چطوری میخاد بعدا دوباره سرمایه بزاره و یک کداختصاصی بگیره ؟ حرف شما دقیقا مثل اینه که فعلا یک میلیون رو بده به من ، من بهت فروشگاه بدم بعد خدا میدونه چه بلاییی
سرت میاد که من اینجا میگم اگه ایشون فروشگاهی ووکامرس بزنه بدون شک شکست میخوره و اینجا تضمین میکنم اگه شکست نخوردید میتونید
بیایید اینجا و به خاطر دروغ بنده به من امتیاز منفی بدید من با کمال میل قبول میکنم
بنده که با PHP میخام برنامه نویسی کنم و سیستم اختصاصی تحویل بدم نمیتونم وردپرس وووکامرس نصب کنم ؟
دقیقا همین پولی که من میگیرم برای کد اختصاصی رو برای ووکامرس میگیرند از ایشون
ولی نتیجه ی کار چی ؟
کدوم بهتره ؟

شما مطمئنید تا به حال حتی یکبار در مورد زبان برنامه نویسی PHP مطالعه کرده باشید ؟
امنیت و سئو
خب

سئو :
اصلا منظورتون از سئو چی هست ؟ سئو برای قالب سایت یه اصولی هست که محتوا و تگ ها و meta های مختلف رو تولید میکنه تا موتور جستجو
بهتر سایت رو بشناسه !
دقیقا همه ی اینها برای یک برنامه نویس به مدت دو سه روز تموم میشه
باقی بحث سئو میمونه برای تبلیغات و بالا بردن سایت و ایجاد بک لینک های موثر و ... که این مسئله هم هیچ ارتباطی با سیستم ما نداره

دوست عزیز
موفق باشید
ممنون که وقت گذاشتید و نظر خودتون رو به صورت کاملی عرض کردید .
بنده برای اانجام یک کار اینترنتی نیاز به سیستم برای سایت نیازمندی دارم ولی قصد استفاده از جوملا دارم به نظرتون میشه کار بزرگی با جوملا انجام داد .
متاسفانه به دلیل فقدان مالی نمی توانیم هزینه خاصی داشته باشیم .
فعلا از دور نظاره می کنیم .:):(

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
با صحبت های جناب oio تا حدود زیادی موافقم .بهتره که ایجور پروژه ها اختصاصی طراحی بشن مگر در زمانی که هدف بزرگی در کار نیست و مثلا من میخوام در سطح شهر خودم یه فروشگاه بزنم . استارتر پیام خصوصی خودتونو چک کنید لطفا"

بالا