• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند طراحی سایت همسریابی و دوستیابی

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
نیاز به طراحی یک سایت همسریابی دارم به همین جهت احتیاج به اسکریپت نویس و طراح گرافیکی سایت دارم که بتونه برام چیزی رو که میخوام در بیاره

توقعات از فرد یا گروه طراح و شرایط:
-طراح بهینه سازی سئو رو در تمام مراحل انجام کارش اعمال کنه
-بتونه مرحله به مرحله کارو در حین انجام گزارش بده و طبق خواست ونظرمن پیش بره( از نظر ظاهری و موارد مورد نیاز فنی)
-کار رو واقعا انجام بده پشت گوش نندازه سفارش کس دیگری رو جلوی نوبت من راه نندازه
بیش از حد طولش نده ( بعضیا قبل از قبول سفارش تاکید دارن کارو بهشون بدی ولی وقتی کارو بهشون میدی سرموقع تحویل نمیدن و بیخودی طولش میدن)
- تضمین کارشو بکنه هم از نظر فنی و کارکرد و هم پشتیبانی بلند مدت ( اگه قسمتی تا یه مدت بعد مشکل داشت یااحتیاج به تغییراتی جزئی داشت بدون هزینه انجام بده)
-سابقه ی کار داشته باشه
-نام و نشان و آدرس درست حسابی داشته باشه

امکانات مورد احتیاج:

-ایجاد پروفایل و شناسنامه برای کاربران عضو به همراه یه آلبوم 4/5 تایی عکس که خود کاربر بارگذاری میکند
- قابلیت ارسال و دریافت پیغام خصوصی بین اعضا
- قابلیت ارسال و دریافت پیغام خصوصی از مدیر کل به اعضا و بلعکس
-تعبیه 4 نوع اختیارات و امکانات مختلف برای 4 طیف کاربر ((کاربر مهمان-کاربر عضو - کاربر ویژه- کاربران پلیس و ناظم))
-امکان پرداخت مستقیم یا با واسط از سایت برای خرید عضویت ویژه ( کاربران عضو در صورت خرید عضویت ویژه امکاناتی را خریداری میکنند)

با توجه به موارد بالا قیمت بدید تا بتونم بین کسانی که درخواست همکاری میکنن به نسبت سابقه/ مهارت و قیمتی که میدن بهترین و منصف ترین رو انتخاب کنم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
نیاز به طراحی یک سایت همسریابی دارم
تا اونجا كه من اطلاع دارم راه اندازى سايت همسريابى غيرمجاز شده، بهتره قبل از اينكه هزينه كنيد در مورد مجوزهاى مربوطه تحقيق كنيد

hno

Registered User
لایک‌ها
62
باسلام و احترام
مشکلی با انجام این کار نیست
ما کلیه سیستم ها را کاملا دست نویس بدون استفاده از هیچ Cms اماده انجام میدیم .

تنها موردی که هست اگر مجوز نداشته باشید مطمئن باشید مشکلات بسیار بسیار زیادی براتون پیش میاد و به دردسرهای نمیرزه .
اگر مجز دارید ، طبق شرایط مجوزی که گرفتید و در چهارچوب مشخص شده میتونیم براتون انجام بدیم .

اگر سوالی داشته باشید درخدمت هستیم
با تشکر

hno

Registered User
لایک‌ها
62
باسلام و احترام
مشکلی با انجام این کار نیست
ما کلیه سیستم ها را کاملا دست نویس بدون استفاده از هیچ Cms اماده انجام میدیم .

تنها موردی که هست اگر مجوز نداشته باشید مطمئن باشید مشکلات بسیار بسیار زیادی براتون پیش میاد و به دردسرهای نمیرزه .
اگر مجز دارید ، طبق شرایط مجوزی که گرفتید و در چهارچوب مشخص شده میتونیم براتون انجام بدیم .

اگر سوالی داشته باشید درخدمت هستیم
با تشکر

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
تا اونجا كه من اطلاع دارم راه اندازى سايت همسريابى غيرمجاز شده، بهتره قبل از اينكه هزينه كنيد در مورد مجوزهاى مربوطه تحقيق كنيد
بله اطلاع دارم.نهایتش فیلتر شدن آدرس سایته که حتی سایت های خبری و موزیک هم باهاش روبه رو هستن چیز جدیدی نیست

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
سلام
از پایه با قیمت مناسب براتون نوشته میشه
فکر نکنم کسی حاضر باشه برای چنین سایت های با چنین موضوع هایی نیاز به برنامه نویسی و هزینه از پایه داشته باشه چون با اسکریپت های آماده هم میشه انچام داد بسیار فوی تر و بهتر
در صورت تمایل پ خ ارسال کنید

hno

Registered User
لایک‌ها
62
دوست عزیز در صورتی که مجور کتبی برای چنین وب سایتی داشته باشید درخدمتتان هستیم

با تشکر

saeed_naderei

Registered User
لایک‌ها
31
سلام در خدمت شما هستیم
شرکت ما نگار نوین ثبت شده می باشد و قابل اعتماد در کمترین زمان ممکن و بهترین عملکرد و کیفیت
و تیم ما تیم متخصص و مجربی می باشد که قبلا در نونگار قدیمی ترین و بهترین شرکت طراحی سایت ایران تو گوگل هم سرچ کنید طراحی سایت اول میاد
قبلا در این شرکت همگی بودیم و الان شرکت مستقلی شدیم شرکت ما نگار نوین می باشد ثبت شده و قانونی دفتر مرکزی ما هم تهران می باشد اگر خواستید می توانید حضوری تشریف بیاورید
شماره شرکت مستقیم بخش طراحی خانم مروتی : 66917223-021
می توانید تماس بگیرید صحبت کنید
سایتمون هم به دلیل گرفتن پروژه های زیاد فعلا تکمیل نشده فقط اووردی بالا می توانید مشاهده کنید
http://negarnovin.com
اگر طراحی شما را انجام دهیم هاست و دامنه رایگان روی سرور های پرقدرت شرکت که هم در ایران و هم در آلمان داریم رایگان به شما می دهیم
در کمترین زمان ممکن بالاترین کیفیت
هم می توانید پیام خصوصی بدهید
اینکه با شرکت قرارداد طراحی ببندید تا با شخص خیلی فرق می کند!

n1.jpg
n2.jpg

بالا