• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند طراحی سایت وردپرس و ووکامرس

mandh1423

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باسلام. اینجانب قصد دارم یک فروشگاه اینترنتی فارسی، برای فروش موبایل و تبلت و همچنین کارت شارژ راه اندازی نمایم. سایتی کامل، امن، کاربرپسند بهمراه سورس برنامه با سئو خوب
از دوستان طراح که در طراحی اینگونه سایتها خبره هستند تقاضا میکنم موارد ذیل را ارسال نمایند:
1- نمونه سایتهایی که درین زمینه طراحی فرمودید
2- نوع طراحی و قیمت پیشنهادیتان با جزئیات(قیمت طراحی هر بخش از سایت)
3-نیازمند بخش فروش دست دوم همانند آل دیجیتال
4- بخشهایی را که درین سایت لازم است طراحی و لحاظ شود را لطفا نام ببرید(بهمراه توضیح کوچکی از دلیل وجود آن)
5-نیازمند گرافیست همراه طراح سایت برای سپردن پروژه ای کارهای گرافیکی سایت(طراحی بنر هدر اسلایدر و ...)
6-دوستان علاقه مند به نویسندگی هم میتوانند هزینه ارسال نوشته را برای ما به صورت خصوصی ارسال کنند
7-اگر کسی از دوستان طراح کار تبلیغات در سایت های دیگه هم میتواند برای ما انجام دهد ذکر کند
لطفا شما هرنوع از طراحی را مدنظر دارید با قیمت مربوطه اش اعلام بفرمایید

با تشکر از همگی دوستانش

marshal0761

Registered User
لایک‌ها
214
پ خ فرستادم

brand2

Registered User
لایک‌ها
657
میزان بودجه تون رو بفرمایید

mandh1423

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میزان بودجه تون رو بفرمایید
شما بفرمائید با چه قیمتی طراحی میکنید سقف بودجه ما با توجه به نمونه کارهایی که میفرستید و حرفه ای بودنتون قابل تغییر
پس بهتر بهترین نمونه کارهاتون و بفرستید و قیمتتون رو

shahgoosh

Registered User
لایک‌ها
32
اگه میخواین با ووکامرس فروشگاه بالا بیارین به این تاپیک سر بزنید و قالب و واقا حرفه ایرو نگاه کنید
با قیمت خوبی میتونید یه قالب خیلی شیک و کارامد برای فروشگاه ووکامرستون داشته باشید
لینک قالب

moonice

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام
برای پروزه شما درخدمتم
درصورت تمایل با من تماس بگیرید
با تشکر

بالا