باسلام. اینجانب قصد دارم یک فروشگاه اینترنتی فارسی، برای فروش موبایل و تبلت و همچنین کارت شارژ راه اندازی نمایم. سایتی کامل، امن، کاربرپسند بهمراه سورس برنامه با سئو خوب
از دوستان طراح که در طراحی اینگونه سایتها خبره هستند تقاضا میکنم موارد ذیل را ارسال نمایند:
1- نمونه سایتهایی که درین زمینه طراحی فرمودید
2- نوع طراحی و قیمت پیشنهادیتان با جزئیات(قیمت طراحی هر بخش از سایت)
3-نیازمند بخش فروش دست دوم همانند آل دیجیتال
4- بخشهایی را که درین سایت لازم است طراحی و لحاظ شود را لطفا نام ببرید(بهمراه توضیح کوچکی از دلیل وجود آن)
5-نیازمند گرافیست همراه طراح سایت برای سپردن پروژه ای کارهای گرافیکی سایت(طراحی بنر هدر اسلایدر و ...)
6-دوستان علاقه مند به نویسندگی هم میتوانند هزینه ارسال نوشته را برای ما به صورت خصوصی ارسال کنند
7-اگر کسی از دوستان طراح کار تبلیغات در سایت های دیگه هم میتواند برای ما انجام دهد ذکر کند
لطفا شما هرنوع از طراحی را مدنظر دارید با قیمت مربوطه اش اعلام بفرمایید
با تشکر از همگی دوستانش
از دوستان طراح که در طراحی اینگونه سایتها خبره هستند تقاضا میکنم موارد ذیل را ارسال نمایند:
1- نمونه سایتهایی که درین زمینه طراحی فرمودید
2- نوع طراحی و قیمت پیشنهادیتان با جزئیات(قیمت طراحی هر بخش از سایت)
3-نیازمند بخش فروش دست دوم همانند آل دیجیتال
4- بخشهایی را که درین سایت لازم است طراحی و لحاظ شود را لطفا نام ببرید(بهمراه توضیح کوچکی از دلیل وجود آن)
5-نیازمند گرافیست همراه طراح سایت برای سپردن پروژه ای کارهای گرافیکی سایت(طراحی بنر هدر اسلایدر و ...)
6-دوستان علاقه مند به نویسندگی هم میتوانند هزینه ارسال نوشته را برای ما به صورت خصوصی ارسال کنند
7-اگر کسی از دوستان طراح کار تبلیغات در سایت های دیگه هم میتواند برای ما انجام دهد ذکر کند
لطفا شما هرنوع از طراحی را مدنظر دارید با قیمت مربوطه اش اعلام بفرمایید
با تشکر از همگی دوستانش