• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند طراحی قالب برای سایت املاک (توضیحات در تاپیک)

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
سلام .
دوستان عزیز برای یک سایت املاک نیاز به یک قالب اختصاصی یا کدنویسی مجدد روی قالب اماده داریم ...
می خواهیم سایت طراحی مدرن داشته باشه و رسپانسیو باشه و از نظر امنیتی و بهینه سازی هم اخرین موارد رعایت شده باشد .
شرایط طراح قالب هم به این صورت است که ما در تهران هستیم و اگر طراح فرد یا شرکت باشد حتی المقدور نیاز به قرار حضوری در دفتر ما است تا اعتمادسازی جهت انجام کار صورت بگیرد .. یعنی طراحان در شهر های تهران و کرج رو پذیرا هستیم ...
لطفا نمونه کارهاتون به خصوص در همین زمینه املاک رو برای بنده بفرستید ... در پیام خصوصی یا ایدی تلگرام @amirloghman
با سپاس

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
سلام
سیستم آماده املاک داریم:
https://www.marketsaz.com/estate_demo
سلام مرسی از حضورتون در تاپیک .. نمونه هاتون رو دیدم به همکارم هم نشون میدم نظرش رو بده ولی از نظر من نمونه ها با اونی که می خوام از نظر ظاهر خیلی فاصله دارد .... من ظاهر گرافیکی مدرن و شکیل تر و پیشرفته تر می خوام

niacode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هنوز نیاز دارید؟

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
بله تاپیک رو تازه زدم . نمونه ها رو می خوام ببینم فعلا و از هفته بعد انتخاب می کنیم

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
همچنان منتظر پینشهاد دوستان هستیم

محمدمحمدی

Registered User
لایک‌ها
288
سلام . متاسفانه امکان حضوری ندارم . اما در هر صورت خواستید در خدمت هستم ارسال فرمایید

بالا